persian-channel

مشکل در دسته بندی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دسته بندی قالب من مشکل داره!رو هر دسته ای کلیک میکنم تمام مطالب رو نشون میده.مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟

http://persian-channel.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پوسته شما فایل archive.php داره؟ اگه داره اتچ کنید اینجا من کدشو ببینم. در ضمن ممکنه مشکل از افزونه خاصی هم باشه. بعد از نصب افزون ای چیزی این مشکل پیش اومده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اگه نداره از index.php به عنوان آرشیو استفاده می کنه. محتوای index.php رو بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php get_header(); ?>
<div class="container">
<?php get_sidebar( 'right' ); ?>
<div class="sidebar-c">
<div class="sidebar-c-blk-table">
<?php include(TEMPLATEPATH . '/barname-haftegi.php'); ?>
<div style="clear:both"></div>
</div><!--.sidebar-c-blk-table-->
<!--looooooop-->
<?php
$Music_dont = get_cat_id(get_option('Media_Choicecatedont_dropdown'));
if ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-"'.$Music_dont.'"'); while ( have_posts() ) : the_post();
?>
<div class="sidebar-c-blk">
<div class="sidebar-c-blk-img">
<?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(); ?>
</div><!--.sidebar-c-blk-img-->
<div class="sidebar-c-blk-titlea">
<div class="sidebar-c-blk-title-ico"></div><!--.sidebar-c-blk-title-ico-->
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
</div><!--.sidebar-c-blk-titlea-->
<div class="sidebar-c-blk-title">
<div class="sidebar-c-drama-ico"></div><!--sidebar-c-drama-ico-->
<h2>ژانر :<?php the_field('ژانر'); ?></h2>
</div><!--sidebar-c-blk-title-->
<div class="sidebar-c-blk-title">
<div class="sidebar-c-mahsol-ico"></div><!--..sidebar-c-mahsol-ico-->
<h2>محصول کشور :<?php the_field('محصول'); ?></h2>
</div><!--sidebar-c-blk-title-->
<div class="sidebar-c-blk-title">
<div class="sidebar-c-sub-ico"></div><!--sidebar-c-sub-ico-->
<h2>زیرنویس :<?php the_field('زیرنویس'); ?></h2>
</div><!--sidebar-c-blk-title-->
<div class="sidebar-c-blk-title">
<div class="sidebar-c-qu-ico"></div><!--.sidebar-c-qu-ico-->
<h2>کیفیت : <?php the_field('کیفیت'); ?></h2>
</div><!--sidebar-c-blk-title-->
<div class="sidebar-c-blk-title">
<div class="sidebar-c-rat-ico"></div><!--sidebar-c-rat-ico-->
<h2>تاریخ انتشار : <?php the_field('تاریخ_انتشار'); ?></h2>
</div><!--sidebar-c-blk-title-->
<div class="blk-story">
داستان :<?php the_field('داستان'); ?>
</div><!--blk-btn-->
<div class="blk-btn">
<a href="<?php the_field('imdb'); ?>"><div class="blk-btn-imdb">
<div class="blk-btn-imdb-text">امتیاز : <?php the_field('امتیاز'); ?></div><!--blk-btn-imdb-text-->
</div><!--.blk-btn-imdb--></a>
<div class="blk-btn-baz">
<div class="blk-btn-baz-text">بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></div><!--blk-btn-imdb-text-->
</div><!--.blk-btn-imdb-->
<a href="<?php the_permalink() ?>"><div class="blk-btn-dl">
<div class="blk-btn-dl-text">دانــلــود</div><!--blk-btn-imdb-text-->
</div><!--.blk-btn-dl--></a>
</div><!--blk-btn-->
</div><!--.sidebar-c-blk-->
<?PHP endwhile; ?>
<?PHP endif ?>
<!--looooooop-->
<div class="page-number"><?php wp_pagination(); ?></div><!--.page-number-->
</div><!--.sidebar-c-->
<?php get_sidebar( 'left' ); ?>
<div style="clear:both"></div>
</div><!--.container-->
</div><!--.warpper-->
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پیوست رو داخل پوشه قالب آپلود کن.

archive.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تعیین نام فایل دسته این سایت رو ببینید

http://wphierarchy.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پیوست رو داخل پوشه قالب آپلود کن.

آپ کردم بازم نشد

برای تعیین نام فایل دسته این سایت رو ببینید

http://wphierarchy.com/

چیزی ازش سر در نیاوردم... کمک!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥
    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی
      بنده در حال طراحی قالب وردپرس هستم. مشکل بنده اینجاست که هنگام جستجوی ajax، فرایند بدین شکل است که صفحه تیره شده و نتایج به صورت باکس نمایش داده شوند. اما هنگام اسرول نتایج کانتنت صفحه اصلی که پشت نتایج قرار میگیره هم اسرول میشه، میخوام این اسکرول تا پایین فوتر بیاد و فووتر بعدش بچسبه به صفحه و دیگه اسکرول نشه. اگه انیمیشن بهتری هم سراغ دارید بگید بی زحمت تا پیاده سازیش کنم. کد های صفحه زیاده و لینک آنلاین پروژه رو براتون قرار دادم. سپاس فراوان.
      برای شروع عدد 3 را در فرم جستجوی هدر سرچ کنید.
      نامی کنترل
    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟