Poorya.sh

مشکل با اضافه کردن دکمه شروع به countdown جاوااسکریپت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان والا عنوان تاپیک خیلی بد شد چیز بهتری به ذهنم نمیرسید.

بگذریم یک کد دارم به شکل زیر


<span id="countdown" class="timer"></span>
<script>
var seconds = 60;
function secondPassed() {
var minutes = Math.round((seconds - 30)/60);
var remainingSeconds = seconds % 60;
if (remainingSeconds < 10) {
remainingSeconds = "0" + remainingSeconds;
}
document.getElementById('countdown').innerHTML = minutes + ":" + remainingSeconds;
if (seconds == 0) {
clearInterval(countdownTimer);
document.getElementById('countdown').innerHTML = "Buzz Buzz";
} else {
seconds--;
}
}

var countdownTimer = setInterval('secondPassed()', 10);
</script>

خوب حالا میخوام جوری باشه که یک دکمه داشته باشه خوب وقتی تایم صفر شد دکمه رو بزنی از اول شروع کنه شمردن هرکار میکنم دکمه اضافه میشه ولی کاری که میخوام نمیکنه :( اگه کمک کنید ممنون میشم همچنین میشه بجای دکمه یک عکس باشه؟ یعنی روی عکسه که کلیک میشه شروع کنه شمردن اگه کمک کنید این درست کنم خیلی ممنون میشم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<span id="countdown" class="timer"></span>
<script>
var seconds = 60;
function secondPassed() {
var minutes = Math.round((seconds - 30)/60);
var remainingSeconds = seconds % 60;
if (remainingSeconds < 10) {
remainingSeconds = "0" + remainingSeconds;
}
document.getElementById('countdown').innerHTML = minutes + ":" + remainingSeconds;
if (seconds == 0) {
clearInterval(countdownTimer);
var x = document.createElement("INPUT");
x.setAttribute("type", "button");
x.setAttribute("value", "Click me");
x.setAttribute("onclick", "start_timer()");
document.getElementById('countdown').appendChild(x);
} else {
seconds--;
}
}

function start_timer(){
seconds = 60;
var countdownTimer = setInterval('secondPassed()', 100);
}

var countdownTimer = setInterval('secondPassed()', 100);
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد که دادید خیلی خوبه فقط اینکه اولش خودش شروع میکنه میخوام جوری باشه که با زدن دکمه شروع بشه یعنی اولش اتومات نره و اگه در حین حرکت کاربر دوباره دکمه رو بزنه از اول شروع بشه اگه لطف کنید کدش بزارید یا راهنمای کنید ممنون میشم همچنین این کد که قرار دادی بعد اتمام تایم دکمه رو نشون میده و اگه دوبار تایم بره دکمه رو بزنی بار سوم نشون میده ولی هرچی بزنی هیچ اتفاقی نمی افته یعنی فقط تا دوبار جواب میده

ویرایش شده در توسط GameSource
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چیزی که میخواستم رو پیدا کردم تنها مشکل الان اینکه وقتی هر کدوم میزارم سرجاشون و بهم وصل میکنم توی کامپیوتر خودم کلا جواب نمیده ولی توی این سایت درسته اگه فایل من رو چک کنید و بگید مشکلش از چیه ممنون میشم.

فایلش 2 کیلوبایت بیشتر نیست:لینک دانلود از آپلود باز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون فایلتون برای اجرا نیاز به جی کوئری داره

شما فایلش رو لود نکردید!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون فایلتون برای اجرا نیاز به جی کوئری داره

شما فایلش رو لود نکردید!

ممنون از پاسختون فقط متوجه نشدم میشه یکمی بیشتر توضیح بدید که چجوری باید این کار انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل جی کوئری رو قبل فایل اسکریپتتون در فایل html قارر بدید:

http://code.jquery.com/jquery-1.11.2.min.js

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل جی کوئری رو قبل فایل اسکریپتتون در فایل html قارر بدید:

http://code.jquery.com/jquery-1.11.2.min.js

سلام ممنون از پاسختون اگه منظورتون این بوده که به این شکل بنویسم


<html>
<head>
<title></title>

<link rel="stylesheet" href="Style.css" />
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript"src="Script.js"></script>
</head>
<body>
<button onclick="doStart()">Start</button>
<div id="CountDownPanel"></div>
</body>
</html>

بنده به این شکل هم تست کردم اما درست نشد متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دست شما درد نکنه بی نهایت تشکر مشکل حل شد بنده یکجا اشتباه کرده بودم :) خیلی خیلی ممنون که کمک کردید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com