asemon14

مشکل در تبدیل قالب html به وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بنده یه قالب HTML دارم

الان میخوام به وردپرس تبدیلش کنم

صفحه اصلی رو به سه قسمت تبدیل کردم و بخش های مربوط به هر کدوم رو در فایل های index و header و footer گذاشتم

ولی الان که قالب رو نگاه می کنم یه جاهایی از قالب نشون داده نمیشه!!!!! :wacko:

واقعا موندم مگه وقتی همون کد رو تو index کپی میکنی باز یه بخش هایی چرا نباید بیاد!

عکسشو پیوست کردم

طبق بررسی که کردم دیدم هر کد css که تو وردپرس لود میشه تو html هم لود میشه پس مشکل از css و عدم لود فایل هاش نیس!

ولی از اونجایی که بخش هایی که لود شده(ولی نشون داده نمیشه) مربوط به اسلایدر ها هست فکر میکنم مشکل از فایل های js باشه

دوستان لطفا کمک کنید من همچین مشکل عجیبی تا الان نداشتم

عکسم پیوست کردم

در ضمن اگر بخوایم توی یک فایل js بگیم یه فایل دیگه رو در پوشه فلان لود کن! آدرس تم وردپرس رو چطوری باید بدیم؟

اخه توی html اومده اینو نوشته


load: 'js/owl.carousel.js',

من حدس میزنم این فایلو زمانی که قالب وردپرس هست نمیتونه لود کنه

post-4576-0-48373000-1423316541_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سایت آنلاین دارید آدرسش رو بدید بررسی کنیم اگه نه فایل ها رو بذارید تا بررسی بشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه آفلاین هست!

داخل یک فایل js دقیقا دیدم آدرس سایتو قبل از لینک فایل نذاشته من خودم اضافه کردم همه جا درست شد به غیر از اسلایدر اصلی!!


load: 'js/owl.carousel.js',

تبدیل کردم به


load: 'http://localhost/kalk/wp-content/themes/theme/js/jquery.flexslider-min.js',

درست شدن ولی هنوز اسلایدر اصلیم مشکل داره!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز اون آدرس دهیت اشتباهه

الان وقتی داری به وردپرس تبدیل می کنی نباید از کدهای تکراری استفاده کنی باید یکر متغییر قرار بدی

یعنی برای اینکار شما باید آدرس فایل های سایت رو با متغییرش فرا بخونی :


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/ow.carosel.js"></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ببینید مشکل اینجاس من داخل یک فایل js میخوام یک فایل js دیگه رو فراخوانی کنم!!!

چیزی که شما فرمودین برای فراخوانی داخل یک فایل php هست!!

مرسی

ویرایش شده در توسط asemon14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونی اون فایل دوم رو جدا گونه صدا بزنی

میتونی اون فایل دوم رو به انتهای کدهای فایل اول اضاف کنی

میتونی از کد ساده زیر استفاده کنی


document.write('script type="text/javascript" src="2.js" ></script>');

میتونی از دستور eval در آژاکس استفاده کنی

میتونی از جی کوئری استفاده کنی


$.getScript("my_lovely_script.js", function(){
alert("Script loaded and executed.");
// Use anything defined in the loaded script...
});

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥