asemon14

مشکل در تبدیل قالب html به وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بنده یه قالب HTML دارم

الان میخوام به وردپرس تبدیلش کنم

صفحه اصلی رو به سه قسمت تبدیل کردم و بخش های مربوط به هر کدوم رو در فایل های index و header و footer گذاشتم

ولی الان که قالب رو نگاه می کنم یه جاهایی از قالب نشون داده نمیشه!!!!! :wacko:

واقعا موندم مگه وقتی همون کد رو تو index کپی میکنی باز یه بخش هایی چرا نباید بیاد!

عکسشو پیوست کردم

طبق بررسی که کردم دیدم هر کد css که تو وردپرس لود میشه تو html هم لود میشه پس مشکل از css و عدم لود فایل هاش نیس!

ولی از اونجایی که بخش هایی که لود شده(ولی نشون داده نمیشه) مربوط به اسلایدر ها هست فکر میکنم مشکل از فایل های js باشه

دوستان لطفا کمک کنید من همچین مشکل عجیبی تا الان نداشتم

عکسم پیوست کردم

در ضمن اگر بخوایم توی یک فایل js بگیم یه فایل دیگه رو در پوشه فلان لود کن! آدرس تم وردپرس رو چطوری باید بدیم؟

اخه توی html اومده اینو نوشته


load: 'js/owl.carousel.js',

من حدس میزنم این فایلو زمانی که قالب وردپرس هست نمیتونه لود کنه

post-4576-0-48373000-1423316541_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سایت آنلاین دارید آدرسش رو بدید بررسی کنیم اگه نه فایل ها رو بذارید تا بررسی بشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه آفلاین هست!

داخل یک فایل js دقیقا دیدم آدرس سایتو قبل از لینک فایل نذاشته من خودم اضافه کردم همه جا درست شد به غیر از اسلایدر اصلی!!


load: 'js/owl.carousel.js',

تبدیل کردم به


load: 'http://localhost/kalk/wp-content/themes/theme/js/jquery.flexslider-min.js',

درست شدن ولی هنوز اسلایدر اصلیم مشکل داره!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز اون آدرس دهیت اشتباهه

الان وقتی داری به وردپرس تبدیل می کنی نباید از کدهای تکراری استفاده کنی باید یکر متغییر قرار بدی

یعنی برای اینکار شما باید آدرس فایل های سایت رو با متغییرش فرا بخونی :


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/ow.carosel.js"></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ببینید مشکل اینجاس من داخل یک فایل js میخوام یک فایل js دیگه رو فراخوانی کنم!!!

چیزی که شما فرمودین برای فراخوانی داخل یک فایل php هست!!

مرسی

ویرایش شده در توسط asemon14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونی اون فایل دوم رو جدا گونه صدا بزنی

میتونی اون فایل دوم رو به انتهای کدهای فایل اول اضاف کنی

میتونی از کد ساده زیر استفاده کنی


document.write('script type="text/javascript" src="2.js" ></script>');

میتونی از دستور eval در آژاکس استفاده کنی

میتونی از جی کوئری استفاده کنی


$.getScript("my_lovely_script.js", function(){
alert("Script loaded and executed.");
// Use anything defined in the loaded script...
});

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(:
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط mahdyhigh
      با سلام من افزونه yith cost of goods رو برای محاسبه سود زیان فروشگاه ووکامرسم نصب کردم . وقتی از طرف کاربر خرید انجام میشه فرایند بدون مشکل هست و گزارش گیری درست به ما میده
      اما اگه در صفحه سفارشات پنل ادمین اقدام به افزودن سفارش یا  ایجاد سفارش کنید ایتم های اضافه شده تون از نظر این پلاگین نادیده گرفته میشه و در گزارش گیری خودش حساب نمیشه وقیمت خریدش رو جلوی ایتم نمیاره
      از اون جایی که ما علاوه بر وبسایت به صورت تلفنی هم سفارش ایجاد می کنیم من خیلی فوری نیاز دارم که این موضوع حل بشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ پلاگین های دیگر مثل این خدمات ندارن و من هم کلی وقت سر ترجمه افزونه کردم و قیمت خرید کلی محصولات رو هم توش واردکردم برا همین نمیتونم از افزونه دیگه ای استفاده کنم کسی کمکی میتونه بکنه؟
    • توسط jigsaw
      سلام برای نصب ورد برس و تکمیل بایگاه داده (wp-config-sample) از طریق ویرایش متن اقدام کردم اما بعد اینکه با مرورگر برای ادامه نصب ادرس http://localhost/wordpress/wp-admin/setup-config.phpوارد کردم با خطا عدم شناسایی مواجه شدم (قبلش نام را به wp-config)تغیر دادم اما بعد اینکه خواستم با مرورگر بایگاه تکمیل کنم با خطای 2مواجه شدم خطاها بیوست میکنم کمک لطفا


    • توسط hassan_thari
      سلام من دو ماهه یه سایت رو راه انداختم از هر پنج پستی که تو سایت میزارم سه تاشون ایندکس نمیشه مشکل چی هست؟