محسن کسایی

لینک به خارج در متن پست ها

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، ما وقتی پستی می نویسیم و لینک هایی به خارج در آن پست قرار می دهیم، به نظر شما بهتر است لینک ها را no follow کنیم یا نیازی نیست؟ کدام یک برای سئوی پست مفیدتر است؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید nofollow موقعی استفاده می شه که نمی خواهید ترافیک به سایت مورد نظر بره، یعنی بک لینک برای سایت مورد نظر محسوب نمیشه، حالا دیگه بستگی به خودتون داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط MortezaAriyan
      سلام
      من وقتی میخوام وارد سایتم بشم و ادرس رو میزنم
      http://kitmarket.ir
       سایت تو صفحه 
      http://kitmarket.ir/?v=15d62c035158
       لود میشه؟مشکل از چیه و چطوری میتونم حل کنم؟
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام دوستان وقت بخیر 
      من تو سایت وردپرسی میخوام یه تصویر از نقشه ایران رو بزارم و وقتی موس روی هر شهری ها کلیک میکنه دسته بندی مربوط به اون شهر رو نشون بده 
      و الان مشکلم اینه که نمیدونم با چه روشی میتونم تو یه عکس نقشه ایران چطور به هر شهری یه لینک بدم 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه
    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم 


    • توسط ارتور زم
      باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
      من سایتی دارم که یکم فایل هاش حجیم هست و فضا نیاز داره واسه همین خاطر که کاربران هم آپلود میکنند فایل ها رو از رسانه وردپرس استفاده میشه در بحث آپلود فایل ها اما من رسانه وردپرس هاست معمولی سایت رو به هاست دانلود متصل کردم به طوری که هر فایلی که آپلود بشه از رسانه وردپرس به داخل هاست دانلود آپلود بشه ...
      سه تا افزونه هاست در این زمینه با نام های upload to ftp و Hacklog Remote Attachment , Wp-ftp-media-library 
      این سه تا رو هم تست کردم در افزونه Upload to ftp به خوبی آپلود میشه اما نمیتونه کامل فایل های htaccess که ووکامرس برای بحث فایل های محصولات میسازه رو داخل هاست دانلود بسازه....
      افزونه Hacklog Remote Attachment  همین مشکل رو داره و اما بد تر ، به طوری که اصلا پوشه آپلود های ووکامرس رو نمیتونه بسازه و در همون آپلود های فایل های عادی آپلود میکنه و لینکش روهم اشتباه میده منظور ساخت پوشه woocommerce_uploads هست....
      افزونه Wp-ftp-media-library اما به خوبی دقیق هم پوشه woocommerce_uploads  رو میسازه و هم فایل های Htaccess که خود ووکامرس برای بحث  دسترسی ندادن مستقیم به فایل ها میسازه رو هم انجام میده و همه چی اوکی هست ....
       
      اما زمانی که یک کاربر خرید میکنه طبیعتا لینک مختص به اون کاربر ساخته میشه و بهش تحویل داده میشه اما زمانی که اتصال برقرار میشه بین هاست و هاست دانلود و فایل هم به خوبی آپلود میشه داخل هاست دانلود و دسترسی هم داده نمیشه به صورت مسقتیم ، زمانی که فرد خرید کرد و لینک دانلود براش ساخته شد ، لینک دانلود قابلیت دانلود نداره و خراب هست انگار ....
      و ریدایرکت میشه روی لینک مستقیم که در هاست دانلود هست ، اون هم که به صورت خودکار ، خود ووکامرس دسترسی رو نمیده ....
      الان بنده موندم چیکار کنم ....
      چون الان با افزونه ای که عرض شد یعنی Wp-ftp-media-library همه چیز اوکی هست هم بحث آپلود فایل ها و هم بحث ساخت پوشه ها و هم بحث سایت فایل Htacess اما در بحث لینک کاربر ، لینک ساخته شده خرابه و ریدایرکت میشه ....
      و البته از نظر بحث ریدایرکت از هاست نیست چون بنده بدون بحث هیچ افزونه ای برای اتصال به هاست دانلود تست کردم و به خوبی لینک ساخته شده قابل دانلود هست ....
       
      دوستان اگر لطف کنند راهنمایی بفرمایند ...
      ممنون