Sgwgo

کار نکردن فید سایت RSS

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند وقتی شده که هواسم به فید سایت شده میبینم که فید سایتم خطا میده نمیدونم خطاش بابات چبه!!!

به لینک زیر برید

http://www.fadroid.ir/feed/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ببین در همه فایلهای وردپرستون بین تگهای باز و بسته php هیچ فضای خالی نباید باشه.

یعنی بین ?> و <? هیچ چیزی نباید باشه.

اول در پوسته بررسی کنید.

مثلا همه باید اینجوری باشن


<?php
....
?>
<?php
....
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من چطور همه ی پوسته رو بگردم؟!!!

نگاه کلی کردم مشکلی نبود!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهرحال عملیاتی هست که باید انجام بشه.

از فایل فانکشن شروع کنید.

قبلش تست کنید که با فعال کردن پوسته پیش فرض مشکل حل میشه. اگر حل نشد از پوسته نیست!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه با پوسته پیشفرض کارکرد حالا من چطور دنبال عیبش بگردم

چشم کور شد از بس دنبال کد گشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب خداروشکر مشکل از فایل فانکش بود با پاک کردن تمامکد ها مشکل برطرف شد

حالا این کدهای منه بنظرتون کدومش خراب کرده؟


<?php if ( current_user_can('contributor') && !current_user_can('upload_files') )
add_action('admin_init', 'allow_upload_user');

function allow_upload_user() {
$var1 = get_role('contributor');
$var1->add_cap('upload_files');
}
?>
<?php
remove_filter('comment_text', 'make_clickable', 9);
?>
<?php
function getpostviews($postID)
{
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if(empty($count) and $count!==0)
{
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
return "0";
}
return $count;
}
function setpostviews($postID)
{
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
$count++;
update_post_meta($postID, $count_key, $count);
}
?>
<?php
function no_self_ping( &$links ) {
$home = get_option( 'home' );
foreach ( $links as $l => $link )
if ( 0 === strpos( $link, $home ) )
unset($links[$l]);
}
add_action( 'pre_ping', 'no_self_ping' );
?>
<?php
function enable_more_buttons($buttons) {
$buttons[] = 'hr';
$buttons[] = 'fontselect';
$buttons[] = 'sup';

// etc, etc...

return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons", "enable_more_buttons");
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و بازم من امدم و اینبار دیگه ریشه مشکل پیدا کردم

از این تیکه کد که دکمه های جدیدتری به ادیتور اضافه میکنه


<?php
function enable_more_buttons($buttons) {
$buttons[] = 'hr';
$buttons[] = 'fontselect';
$buttons[] = 'sup';

// etc, etc...

return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons", "enable_more_buttons");
?>

ولی فکر کنم قبلا مشکلی نداشت نمیدونم الان چشه

کسی میتونه متوجه مشکلش بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل خاصی دیده نمیشه شاید داره با یک کد دیگه تداخل ایجاد میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری