• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
مهدی

تغییر نمایش دسته ها

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای نمایش دسته ها از این کد استفاده شده


<ul id="<?php echo $menuID; ?>" class="<?php echo $menuClass; ?>">
<?php show_categories_menu($menuClass,false); ?>
</ul>

اما میخوام ترتیب نمایش دسته ها بر اساس ترتیبی باشه که من میخوام

یعنی مثلا به ترتیب آی دی: 3,5,1,7,8 باشه

چه باید کرد؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که شما دادی بنظر میرسه یک فهرست دلخواه هست.

در فهرست دلخواه میتونید بصورت دستی ترتیب ها رو مشخص کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکرات

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان مشکل من در نحوه نمایش پست های دسته بصورت محدود هست .مثل عکس زیر، یعنی وقتی روی دسته مورد نظر کلیک میکنم تا مطالب اون دسته رو نشون بده میاد یک دکمه بیشتر قرار میده و نوشته ها با اینکه هیچ ابزارکی فعال نیست و layout همه نوشته ها روی no sidebar وسط قرار نمیگیره. 

       در واقع من میخوام مطالب به صورت کامل ( بدون خلاصه و دکمه بیشتر) و وسط چین  پشت سر هم قرار بگیره مثل تصویر زیر

      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس استفاده میکنم.
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما
    • توسط dumbie
      سلام. 
      به یه مشکل عجیب برخوردم، یکی از دسته ها کلا نه باکس تیک داره نه میشه پاکش کرد! 
      یه عکس ازش گرفتم اینجا گذاشتم لطفا ببینیدش:
      https://ibb.co/evoWwT
       
      چه کارش میتونم بکنم؟
    • توسط omid3d
      سلام. من تعداد بسیار زیادی دسته و زیر دسته دارم...بعضی هاش سه سطحی هستن...الان میخوام به عنوان منو هم بالا سایت نمایش داده بشن، ولی متاسفانه وقتی میخوام انتقال بدم به قسمت منو ها، همه در یک سطح قرار میگرن، دیگه مادر و زیر مجموعه و ... نشون داده نمیشن... متاسفانه مشکل اینه که مثلا اگه دسته شما یک ادبیات زیر مجوعشه دسته شماره دو هم ادبیات رو داره، همین باعث شده که نتونم تشخیص بدم ادبیات مال کدومه...تعدادشون هم خیلی بالاست...ممنون میشم ره حلی چیزی در اختیارم بزارید
    • توسط Rangarang
      سلام
      من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه:
      .single-content-images {display: none!important;}  
      حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن:
      .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن:
      .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم.
       
      ممنونم
    • توسط miraziz
      دوستان من می خواستم برای دسته های سایتم تصویر اضافه کنم. مانند عکس زیر. (در تصویر زیر نام شاعر که در کادر نارنجی رنگ نوشته شده است در واقع آخرین دسته ی فرزند است و تصویر نمایشی هم مربوط به آن است)
      در اینترنت چندین افزونه هستند که من امتحانشون کردم و اصلا به نتیجه ای نرسیدم یا اینکه من درست عمل نکردم. اگر کسی از دوستا لطف کنند و راهنمایی ام کنند ممنون می شم. اگر هزینه ای هم داشته باشه در حد توانم پرداخت می کنم.