• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdi.a

جابجایی کادر

13 پست در این موضوع قرار دارد

خسته نباشد دوستان ، عزیزان من میخواستم عکس 1 تبدیل بشه به عکس 2 ، هر کار میکنم نمیشه ، شما راهنمایی کنید ، فقط زیر دیپلم بگید که منم حالیم شه / دمتون گرم ...

اینم اطلاعاتش :


.cm_body {
background-color: transparent;
border:1px dashed #7d7d7d;
-webkit-border-radius:8px;
-moz-border-radius:8px;
-o-border-radius:8px;
border-radius:8px;
}
.cm_avatar {
width:110px;
height:110px;
background:url(images/cm_avatar.png) no-repeat;
margin:0 2px 0 0
}
.cm_text {
background:#fff;
width:400px;
color:#646464;
margin:0px 0 ;
text-shadow:1px 1px #fff;
border:1px solid #e3e3e3;
-webkit-border-radius:5px;
-moz-border-radius:5px;
-o-border-radius:5px;
border-radius:5px;
}


<div class="post-wrapper" id="comment-<?php comment_ID() ?>" >
<div class="cm_body">
<div class="cm_avatar"><p style="position: relative; right: 14px; top: 14px"><?php echo get_avatar( $comment, '80' ); ?></p></div>
<div class="cm_text"><?php comment_text() ?></div>
</div>
</div>

post-649-0-43929700-1350297806_thumb.jpg

post-649-0-06544500-1350297812_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از استايل Float استفاده كرديد؟

.cm_body {
background-color: transparent;
border:1px dashed #7d7d7d;
-webkit-border-radius:8px;
-moz-border-radius:8px;
-o-border-radius:8px;
border-radius:8px;
}
.cm_avatar {
width:110px;
height:110px;
background:url(images/cm_avatar.png) no-repeat;
margin:0 2px 0 0
}
.cm_text {
background:#fff;
width:400px;
color:#646464;
margin:0px 0 ;
text-shadow:1px 1px #fff;
border:1px solid #e3e3e3;
-webkit-border-radius:5px;
-moz-border-radius:5px;
-o-border-radius:5px;
border-radius:5px;
float : left;
}

اينو امتحان كنيد

ویرایش شده در توسط mr.bass
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه موقعی که اینو میزنم همه چیز بهم میریزه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.cm_avatar {
width:110px;
height:110px;
background:url(images/cm_avatar.png) no-repeat;
margin:0 2px 0 0;
float : right;
}
.cm_text {
background:#fff;
width:400px;
color:#646464;
margin:0px 0 ;
text-shadow:1px 1px #fff;
border:1px solid #e3e3e3;
-webkit-border-radius:5px;
-moz-border-radius:5px;
-o-border-radius:5px;
border-radius:5px;
float : left;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مرتضی این کدها رو من امتحان کردم و عکسشو (عکس 3) براتون پیوست کردم که چه جوری میشه ، بهم میریزه ، نمیدونم چرا ! شاید به خاطر عکسه زیره اواتاره ، فکر کنم کل بلوک رو میگیره و وقتی ما متن نظر رو جا میدیم میره زیر عکس اواتار !!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اقا مرتضی من وقتی اواتار رو برداشتم میخواستم ببینم مشکل از اواتار یا نه ، دیدم وقتی به cm_text کد float رو اضافه میکنم دوباره بهم میریزه مثل عکس 4 ، حالا با این اوصاف من چه کار کنم ؟ راستی ، واقعا خسته نباشید ، دمتون گرم

post-649-0-87982700-1350379266_thumb.jpg

post-649-0-07991600-1350379828_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون آنلاین هست که بتونیم در عمل بررسی کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه ، نمیدونم فقط با دستور float مشکل داره و وقتی این دستور رو اضافه میکنم اون تیکه بهم میریزه !! الان من چه کار کنم اقا مرتضی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

کد زیر با استایل اضافه بشه:

.clear{
width: 100%;
clear: both;
}

کد پست اول هم بشه:

		 <div class="post-wrapper" id="comment-<?php comment_ID() ?>" >
<div class="cm_body">
<div class="cm_avatar"><p style="position: relative; right: 14px; top: 14px"><?php echo get_avatar( $comment, '80' ); ?></p></div>
<div class="cm_text"><?php comment_text() ?></div>
<divclass="clear"></div>
</div>
</div>

البته اون تغییراتی که در پست های بالاتر گفتم باقی بمونه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا مرتضی

درست شد دمت گرم فقط اگه میشه توضیح بدید که این دستوری رو که به استایل اضافه کردیم یعنی چی ، معنیش یعنی چی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما به اجراتون float دادید. ولی اونها رو از هم جدا نکردید. برای همین توی هم میرفتن.

من با تعریف یک div اومدم اجرا زو از هم جدا کردم.

اون تیکه کد هم مربوط به همون div هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی لطف کردید . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، اقا مرتضی بعضی سایتها هستند که وقتی خود مدیر اون سایت جواب یک نظری (نظر کاربران) رو میده اون کادر متن پاسخش یه رنگ دیگه ای میشه ، میشه راهنمایی کنید که چه جوریه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال جدید تاپیک جدید!

عبارت "نحوه تغییر رنگ مدیران" را در انجمن جستجو کنید...#

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری