sami85

فایل HTACCESS و جایگذاری وردپرس در یک فولد درون فولدر public_html

15 پست در این موضوع قرار دارد

اساتید عزیز

با وجود اینکه آموزشهایی وجود داره برای جایگذاری وردپرس در فولدر اصلی اما چند نکته گنگ وجود داره !

یکی از اونها اینه اگر در فولدر public_html وردپرس رو نصب کنید فایل HTACCESS ساخته میشود در صورتی که اگر در همین فولدر فولدری بسازید و درون آن وردپرس را نصب کنید فایل HTACCESS ساخته نمی شود

حال میدانم باید فایل HTACCESS و index.php را بگونه ای تصحیح کنیم که درون آدرس بار مرورگر فقط آدرس دامنه که نوشته شد سایت باز شود (درون ورد پرس در تنظیمات مسیر فولدر را برای ورد پرس را مشخص میکنیم )

اما وقتی فایل HTACCESS نباشد چه کنیم ! من میخوام اینجا هم تنظیمات HTACCESS رو کسی بگه در ضمن دلیل ساخته نشدن فایل رو هم لطف کنید بگید ! با سپاس در فایل index.php اسم فولدر رو قبل این جمله وارد کنیم درست میشه :

مثال برای فولدر : New Folder

. '/wp-blog-header.php'

. '/New Folder/wp-blog-header.php'

من گیر این فایل HTACCESS لعنتی هستم تا این مشکل رو حل کنم ! در ضمن من بلد نیستم فایل HTACCESS بسازم و این گزینه رو بیخیال شید ! چرا نیستش و چکارش کنم که فولدر New Folder ننویسیم و حالیش بشه ! نمیخوام ورد پرس رو از این فولدر در بیارم ! این کار امنیتیست !

domain.ir/New Folder

domain.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در هرجایی وردپرس نصب کنین و تنظیمات پیوند یکتا رو از پیش فرض تغییر بدید این فایل ساخته میشه

اگر ساخته نمیشه به علت عدم وجود سطح دسترسی برای وردپرس هست

برای ایجادش هم کافیه در هاست روی new file بزنید و بعد اسم این فایل رو با . اولش قرار بدید همین

شما نیاز نیست مختویاتش رو بزنید

باز سوالی دارید بفرمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما در هرجایی وردپرس نصب کنین و تنظیمات پیوند یکتا رو از پیش فرض تغییر بدید این فایل ساخته میشه اگر ساخته نمیشه به علت عدم وجود سطح دسترسی برای وردپرس هست برای ایجادش هم کافیه در هاست روی new file بزنید و بعد اسم این فایل رو با . اولش قرار بدید همین شما نیاز نیست مختویاتش رو بزنید باز سوالی دارید بفرمایید

استاد عزیز ممنون من واقعا مونده بودم چرا فایل رو نمی ساخت در صورتی که برای سایتی درون

public_html نصب شده بود

بعداً تنظیمات پیوند یکتا رو از پیش فرض تغییر داده بودم و نمی دونستم که این باعث شد

فایل

HTACCESS ساخته بشه ممنونم نکته مهمی بود که یاد گرفتم

اما الان موفق شدم به انجام این کار دو مساله هست

۱ : این دو فایل رو در public_html قرار دادم در صورتی که این فولدر در دسترس همست ! اگر سایت رو درون public_html نصب میکردم بدون فولدر ، فایل wp-config رو ازش میبردم بیرون (یک فولدر قبل) کدوم امنیتش بهتره اگر فولدر در فولدر public_html امنیتش بهتره مورد بعدی مهمه شماره ۲

۲ : این دو فایل رو با چه سطح دسترسی قرار بدم که امنیت بیشتری داشته باشه ؟

مرسی که کمک کردی . منتظر نظرت هستم !

در ضمن من وقتی این رو مینوسم domain.ir/wp-admin با اینکه درون فولدر گذاشتم و قرار مثلا وردپرس باید قایم باشه در جهت امنیت من رو به صفحه لوگین میبره و New Folder رو هم بهم نشون میده قبل WP-admin چرا ؟؟؟

ویرایش شده در توسط sami85
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر کسی به سرور دسترسی پیدا کنه دیگه مسیر مهم نیست. مورد دیگه اینکه در حالت معول نمیشه از خارج به این فایل دسترسی داشت.

برای دسترسی هم 444 اوکی هست.

متوجه مورد آخر نشدم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی وردپرس رو درون فولدری قرار میدید و فردی میاد و جلوی دامنه مینویسه به این صورت

domain.ir/wp-admin که بخواد داشبورد رو پیدا کنه صفحهای که باز میشه یک متنی باید داشته باشه که میگه

? this is somewhat embarrassing isn't it

اما برای من به صفحه لوگین میره و در آدرس بار مسیر داشبورد رو هم مینویسه ( نام فولدر رو لو میده ) که نباید اینگونه باشه مثلا ما خواستیم ورد پرس رو قایم کنیم به عبارتی نه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینطور نمیشه وردپرس رو مخفی کرد

رولهای وردپرس رو باید ریرایت کنین

شما کدهاش رو در فایل htaccess قرار دادین؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر جناب تو آموزشهایی که داشتم و خوندم چیزی در این باره گفته نشده ! و من هم Htaccess رو تغییر ندادم ! نمیدونم چرا آموزشها رو ناقص منتشر می کنند ! فکر می کنم اینها همون رولها باشه :

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?YourDomain.com$
RewriteRule ^(/)?$ blog [L]

اما نمیدونم کجا قرارشون بدم ! در ضمن فایل Htaccess رو با ++notpad باز کنم ؟

من این مطلب رو خوندم اما زیاد ازش متوجه نشدم

http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بجای YourDomain.com اسم سایتتون

بجای blog اسم پوشه (زیرپوشه) که ردپرس نصب شده

بعد فایل هم در روت باشه

مفهوم کد بالا این هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر همگی

24 ساعت پیش قصد نصب یک اسکریپت را بر روی سی پنل داشتم که موفق نشدم و هنوز اون دوتا پوشه ی مربوط به اسکریپت ها درون هاستم باقی مونده و به هیچ وجه پاک نمیشه.

با پشتیبان سایت تماس گرفتم و گفتن پشتیبانی از نرم افزار به عهده ی اونها نیست و باید از برنامه نوس بخوام تا ایراد را برطرف کنه.

یه مشکل دیگه ای که برام بوجود اومده اینه که وقتی وارد سایتم میشم

تمام آیکون های سایت شکل ارور نمایش داده میشه.

مثل عکس زیر

با پشتیبان قالب تماس گرفتم و کد زیر را برام فرستادم:

<FilesMatch "\.(ttf|otf|woff)$">

<IfModule mod_headers.c>

Header set Access-Control-Allow-Origin "*"

</IfModule>

</FilesMatch>

این کد را برای برطرف کردن این ارور در قسمت .htaccess وارد کردم

پشتیبان گفت دیگه مشکلم برطرف شده و عکس از سایتم برام فرستاد و گفت از فارفاکس و گوگل کروم وارد شدم و دیگه مشکلی نیست.

منم بعد از پاک کردن کش سایت و ctrl f5 دوباره اقدام به نمایش سایت گرفتم و الان با وجود تلاش های فراوان نتونستم این مشکل را برطرف کنم

لطفا بررسی کنید

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم خیلی دنبال این کار بودم ولی به جواب نرسیده بودم

سایتی که الان به شیوه معمولی قرار داده شده میشه واسش این کارارو کرد؟

ممکنه یه آموزش قرار بدین؟!

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای پاک کردن فایلها، کاری که میتونید تست کنید اینه که به داخلی ترین پوشه برید و ببینید محتوای اون پوشه که یک یا چندتا فایل هست پاک میشه یا نه. اگر پاک شد دونه دونه فولدرها رو خالی کنید و بعد پاکشون کنید خود پوشه ها رو. بهتره قبل از این کار دسترسی پوشه ها و فایل ها رو چک کنید و اگر مطمئن هستید میخواید حذفشون کنید، دسترسی همه رو روی 777 بذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخلی ترین پوشه مثل چی؟

ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخلی ترین پوشه مثل چی؟

ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

مثلا پوشه ای که میخواید پاک کنید اسمش هست folder1

بعد داخلش چندتا پوشه هست. و داخل اونها دوباره پوشه ... تا اینکه یه جایی داخل پوشه ها دیگه پوشه ای وجود نداره. خود فایل ها هستند. این یعنی داخلی ترین پوشه.

فقط فایل هایی که حتما میخواید پاک کنید و پاک نمیشن رو دسترسیش رو روی 777 بذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدهای امنیت در htaccess رو اینجا دنبال کنید تا سایت خود را ایمن نگه داریم

این هم موضوع کلید های امنیتی در شروع نصب وردپرس که متاسفانه خیلی ها اصلا به این موضوع توجهی نداشته اند !

ویرایش شده در توسط webline
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان علت اینکه اکثر افراد همانند خودم به موفقیت نرسیدند در این مورد اینه که اطلاع از یک مورد ویژه نداریم آن هم این است این امکان تنها در حالتی میسر میشود که سرور لینوکسی MK DIR نصب شده را بدرستی داشته و این کار نیازمند این است که هاستینگ شما این کاره باشد . من تنها مشکلم این بود که خودم میبایست برنامه رو روی لینوکس نصب میکردم !!!!!! که ترجیح دادم دردسر نکشم برای این حرکت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nima-kian
      سلام دوستان مدتی هست که داخل هاست سایت بنده فایل error_log حجم خیلی زیادی اشغال میکنه. php_flag log_errors Off این کد رو اضافه کردم فعلا مشکل حل شده
      فایل .htaccess رو دیدم یکسری کد بهش اضافه شده میتونید راهنمایی کنید که این کد ها چه کاری رو انجام میدن؟

      <IfModule mod_rewrite.c>
      RewriteEngine On
      RewriteBase /
      RewriteRule ^\/(homodyne)([0-9]+)-([0-9]+)\/$ ?homodyne$2=$3&%{QUERY_STRING}[L]
      RewriteRule ^index\.php$ - [L]
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
      RewriteRule . /index.php [L]
      </IfModule>
      # END WordPress
      # BEGIN Compress text files
      <ifModule mod_deflate.c>
      <filesMatch "\.(css|js|x?html?|php|woff|ttf|png|jpg|gif)$">
      SetOutputFilter DEFLATE
      </filesMatch>
      </ifModule>
      # END Compress text files
      # Set Expires headers
      ExpiresActive On
      ExpiresDefault "access plus 1 years"
      ExpiresByType text/html "access plus 1 second"
      ExpiresByType image/gif "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/jpeg "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/jpg "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/png "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/x-icon "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType text/css "access plus 604800 seconds"
      ExpiresByType text/javascript "access plus 604800 seconds"
      ExpiresByType application/x-javascript "access plus 604800 seconds"
      php_value upload_max_filesize 64M
      php_value post_max_size 64M
      php_value max_execution_time 300
      php_value max_input_time 300
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      لطفا درباره قطعه کد زیر که در فایل htaccess قرار میگیره توضیح بدید. سپاس.
      <IfModule mod_expires.c> # Enable expirations ExpiresActive On # HTML ExpiresByType text/html "access plus 2 days" </IfModule> به ویژه میخوام بدونم که خط access plus 2 days چکاری انجام میده و اگه بیشتر یا کمترش کنم چه اتفاقی توی سایت می افته؟
    • توسط asam3000
      سلام به همگی
      من یه سایت وردپرس دارم که چند وقت یبار حدودا 2 روز یبار بدون اینکه من حتی روش فعالیتی انجام بدم فایل htaccess عوض میشه و تازه دسترسی اون هم به 444 عوض میشه و دیگه هم هرچی برش می گردونم بعد از 10 دقیقه دو باره به حالت اول برمی گرده. از افزونه وردفنس هم استفاده کردم نتیجه نداد...
      مشکل اصلی اینجاست که وقتی فایل htaccess عوض میشه دیگه صفحه اصلی سایت با پیام 404 باز میشه. و من هر سری مجبورم از بک آپ استفاده کنم ولی بازم 2 روز بیشتر کار نمیده.
      کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط sajadshiraz
      با سلام
      چند روز میشه وردپرس من مشکل بهم زده
      روز اول متوجه شدم سایت فقط صفحه اول باز میشه بقیه صفحات ارور 404 میده
      پرسیدم گفتن پیوند یکتا تغییر کرده درستش کردم ولی بازم تغییر کرد
      تو هاست چک کردم دیدم فایل htaccess مشکل داره و مشکلش اینه که بعد از چند ساعت از پاک کردنش دوباره permission از حالت 644 به 444 تغییر پیدا میکنه و حجمش تند تند اضافه میشه و بعد از اینکه حجم زیاد شد دیگه ارور 404 شروع میشه
      با هاست در میان گذاشتم چندین بار ویروس یابی کردن میگن مشکلی نیست
      قالب ها رو کلا حذف کردم
      افزونه ها رو کلا حذف کردم
      بازم این مشکل وجود داره
      خواهشا راهنمایی کنید