medil0ne

چطور یک پست بالای همه پست‌ها بماند

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید.

من چطور می‌تونم یکی از پست‌هام رو بالاتر از همه‌ی پست‌ها نگه‌دارم که همش همون بالا بمونه؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به قسمت نوشته ها برید و ویرایش سریع رو برای متن مورد نظر انتخاب کنید.

حالا گزینه "سنجاق کردن این مطلب" رو تیک دار کنید.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دورت گردم آقا.

دست شما درد نکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miohmah
      سلام
      در خیلی از سایت ها وقتی وارد به پنل کاربری میشی، اسمت توی هدر نمایش داده میشه
      مثلا اگر روی دکمه ای نوشته شده بود «وارد شوید»، بعد از اینکه به سیستم ورود پیدا می کنید، متن اون دکمه میشه «[اسم] عزیز»
      چطوری باید این کارهارو انجام داد؟
    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      بنده یک سایت وردپرسی دارم که حدود دو سالی از ساختش میگذره...
      تا کنون حدود 50 نوشته (پست) در اون ارائه شده.
       
      الان بعد از دو سال میخوایم تغییراتی بسیار کلی بر روی سایت و همچنین دسته بندی ها انجام بدیم که به پست های قبلی نیازی نیست!
      چه راهی هست برای پاک کردنشون یا از بین بردنشون از گوگل که تاثیری بر روی سئو سایت نزاره؟
      چه پیشنهادی دارید؟
      با تشکر
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990