arash-soft

مشکل در jquery

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من وب سایتی طراحی کردم وقتی وبیسایت را پابلیش می کنم در منوی پابلیش 4 جاوااسکریپ و یک پوشه cupertino مربوط به تصاویر و ... jquery چگونه می توان آن را آپلود کرد

تصاویر:

برای دیدن تصاویر به ادرس زیر روید

http://barnamenevis.org/showthread.php?486177-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-jquery

این کد ساده سایت من:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>Untitled Page</title>
<meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder 10 - http://www.wysiwygwebbuilder.com">
<link href="cupertino/jquery.ui.all.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="Untitled1.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="index.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script type="text/javascript" src="jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.ui.core.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.ui.widget.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.ui.accordion.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function()
{
var jQueryAccordion1Opts =
{
event: 'click',
animate: 'linear',
header: 'h3',
heightStyle: 'fill'
};
$("#jQueryAccordion1").accordion(jQueryAccordion1Opts);
});
</script>
</head>
<body>
<div id="wb_jQueryAccordion1" style="position:absolute;left:132px;top:17px;width:502px;height:366px;z-index:0;">
<div id="jQueryAccordion1">
<h3>Item 1</h3>
<div>
</div>
<h3>Item 2</h3>
<div>
</div>
<h3>Item 3</h3>
<div>
</div>
<h3>Item 4</h3>
<div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین

برا اپلودشون zip ش کنید و بعد از اپلود رو هاست extract کنید

البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم :|

تو طراحی قالب بهتره برای تصلویر و فایل ها مختلف پوشه های جداگانه با نام های مناسب تعریف بشه

یعنی عکسای مربوط به قالب رو تو پوشه image بذارین

فایل های js رو تو پوشه javascript , ....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل در جایگزاری ادرس جدید فایل ها است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا دمو ارائه بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه شما فایل های مربوط به قالبتونو به پوشه یا مسیر دیگه ای منتقل کرده باشین کافیه نام پوشه رو تو ادرس بیارین

برای مثال :


<script type="text/javascript" src="jquery-1.11.1.min.js"></script>

این ادرس فایل jquery-1.11.1.min.js هست که در روت قرار داره اگه میخواین به پوشه ای به اسم javascript منتقل کنید کافیه نام پوشه رو به این صورت داخل قالب تغییر بدین


<script type="text/javascript" src="javascript/jquery-1.11.1.min.js"></script>

برای راهنمایی بیشتر توسط دوستان از مشکلتون دمو و توضیح بیشتر قرار بدین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری