12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض ادب ، خدمت دوستان گرامی و بزروگوار

میخوام با افزونه Simple Proxy سایت Subscene رو باز کنم اما ، میخوام توی HEADER و توی قسمت BODY کدهایی رو اضافه کنم ، که هم بتونم آمارگیر و هم الکسا و گوگل رو ست کنم باهاش هرکاری کردم نشد


<?php
/*
Plugin Name: Simple Proxy
Description: A very simple proxy. Useful when you're moving from one server to another.
Author: Greg Priday
Author URI: http://siteorigin.com/
Version: 1.0
*/
function simple_proxy_admin_menu(){
add_submenu_page('options-general.php', __('Simple Proxy Settings', 'simple-proxy'), __('Simple Proxy', 'simple-proxy'), 'manage_options', 'so-simple-proxy', 'simple_proxy_admin_page');
if(!empty($_POST['simple_proxy']) && !empty($_POST['_spnonce']) && wp_verify_nonce($_POST['_spnonce'], 'simple-proxy-save')) {
$settings = $_POST['simple_proxy'];
$settings['enabled'] = !empty($settings['enabled']);
$settings['url'] = rtrim($settings['url'], '/');
update_option('simple_proxy_settings', $settings);
if( !empty( $_POST['simple_proxy_clear'] ) && WP_Filesystem() ) {
// Clear the proxy cache
global $wp_filesystem;
$cache_folder = $wp_filesystem->wp_content_dir().'proxy_cache/';
$wp_filesystem->rmdir($cache_folder, true);
}
}
}
add_action('admin_menu', 'simple_proxy_admin_menu');
function simple_proxy_admin_page(){
$settings = get_option( 'simple_proxy_settings', array() );
?>
<div class="wrap">
<h2><?php _e('Simple Proxy Settings', 'simple-proxy') ?></h2>
<form action="<?php echo add_query_arg(false, false) ?>" method="post">
<table class="form-table">
<tbody>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Proxy URL', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<input type="text" class="widefat" name="simple_proxy[url]" value="<?php echo (!empty($settings['url'])) ? esc_attr($settings['url']) : '' ?>" placeholder="http://">
</td>
</tr>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Proxy Enabled', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<label>
<input type="checkbox" name="simple_proxy[enabled]" <?php checked(!empty($settings['enabled'])) ?>>
<?php _e('enabled', 'simple-proxy') ?>
</label>
</td>
</tr>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Clear Cache', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<label>
<input type="checkbox" name="simple_proxy_clear">
<?php _e('check to clear the cache (once off)', 'simple-proxy') ?>
</label>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p class="submit"><input type="submit" name="submit" id="submit" class="button button-primary" value="<?php esc_attr_e('Save Changes', 'simple-proxy') ?>"></p>
<?php wp_nonce_field('simple-proxy-save', '_spnonce') ?>
</form>
</div>
<?php
}
function simple_proxy_init() {
// Don't process this if we're in the admin or login/register pages
if( is_admin() || in_array( $GLOBALS['pagenow'], array( 'wp-login.php', 'wp-register.php' ) ) ) return;
$settings = get_option( 'simple_proxy_settings', array() );
if(empty($settings['enabled']) || empty($settings['url'])) return;
require_once(ABSPATH . 'wp-admin/includes/file.php');
if(!WP_Filesystem()) return;
global $wp_filesystem;
$cache_folder = $wp_filesystem->wp_content_dir().'proxy_cache/';
if(!$wp_filesystem->is_dir( $cache_folder )) {
$wp_filesystem->mkdir($cache_folder);
}

$url = esc_url( $settings['url'] ) . $_SERVER['REQUEST_URI'];
// Check if we have this in cache
$cache_file = $cache_folder.md5($url).'.dat';
if( $wp_filesystem->is_file($cache_file) && ( time() - $wp_filesystem->mtime($cache_file) < 86400 ) ) {
$response = unserialize($wp_filesystem->get_contents($cache_file));
}
else {
$response = wp_remote_get(
add_query_arg('no_cache', rand(0, 65536), $url),
array(
'timeout' => 120,
)
);
if(!is_wp_error($response) && isset($response['response']['code']) && $response['response']['code'] == 200) {
$wp_filesystem->put_contents($cache_file, serialize($response));
}
elseif($wp_filesystem->is_file($cache_file)) {
// The cache file still exists, use it so long
$response = unserialize($wp_filesystem->get_contents($cache_file));
}
}
foreach($response['headers'] as $name => $value) {
header($name.': '.$value, true);
}
$body = str_replace($settings['url'], site_url(), $response['body']);
if(empty($body)) return;
echo $body;
exit();
}

add_action('init', 'simple_proxy_init');

این کد های پلاگین هستش میخوام اونجایی ک $body فراخوانی میشه بتونم چیزی اضافه کنم چطور میتونم توی body چیزی اضافه کنم ، و از کجا میتونم توی #header چیزی اضافه کنم


}
$body = str_replace($settings['url'], site_url(), $response['body']);
if(empty($body)) return;
echo $body;
exit();
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

body دقیقا چه چیزی (کدی) رو خروجی میده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی عزیز ممنونم ازت بابت پاسخ ، این افبزونه Simple Proxy هستش ک content سایت رو با php میگیره


sub.hastidownload.com

نمونش اینجا هست ی استایل اضافه کرده به Header مه همه قسمت های دیگه رو HIdden کرده ، حالا اینم مال منه

http://subtitle.fdmusic.net/

میخوام دقیقا ی چیزی رو به هدر و Body اضافه کنم ، دقیقا باید همین افزونه باشه ب احتمال 80%

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه کدها شدم

متغییر body خروجیش HTML هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مرتضی عزیز اونجایی که متغیر بادی رو Echo میکنه میخوام چیزی اضافه کنم با echo ی استایل اضافه کردم اما لینکهای دانلود به مشکل خوردن میخوام بدونم راه حلی وجود داره که این body رو ترکیب کنیم با کدذی ؟ یا اینکه توی Header چیزی اضافه کنیم

نمونه ای ک من نصب کردم رو دیدی ؟ با اون نمونه اولی مقایسه کن متوجه میشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر درست فهمیده باشم میخواهید هر 2 body یکی کنید و یا جایگزین کنید

از دستوز شرطی if_replace استفاده کنید که اگر وجود داشت با body شما replace کند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بابت پاسخ ، خیر میخوام تو قسمت Header و یا قسمت body کدی رو اضافه کنم یعنی ی Style اضافه کنم ک بتونم قسمت هایی رو ک نمیخوام Display:none کنم ، اگر آدرسی رو که دادم رو ببینید متوجه میشید که سایت Subscene.com هستش اما استایلی رو بهش اضافه کردن ، اون قسمتی ک $body داره Echo میشه چطور میتونم کاری بکنم جیزی بهش اضافه بشه ، یا توی هدر ی Style اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس یک صفحه ساده رو به این پلاگین بدید

بعد ادرس اون صفحه + مقدار


$response['body']
و

$response['headers']

رو اینجا قرار بدید

احتمالا با پیدا کردن تگ <head>و تزریق کد مورد نظر (استایل css)قبل از اون با استفاده از تابع substr_replace میشه این کارو انجام داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس یک صفحه ساده رو به این پلاگین بدید

بعد ادرس اون صفحه + مقدار


$response['body']
و

$response['headers']

رو اینجا قرار بدید

احتمالا با پیدا کردن تگ <head>و تزریق کد مورد نظر (استایل css)قبل از اون با استفاده از تابع substr_replace میشه این کارو انجام داد

بسیار سپاسگذارم ، چطور باید آدرس صفحه رو بدم بهش ؟ باید echo کنم ؟ میخوام یه style توی قسمت header اضافه کنم و یه کد آمارگیر توی Body همین میشه بیشتر کمک کنید lord_viper عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام بدونم این سایت با چی داره میاره بالا ساب سین روز ؟


sub.hastidownload.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت مورد نظر در مقدار

$settings['url']

قرار داره که از تنظیمات خونده میشه

$response['body'] رو echo کنید و مقدار $response['headers'] رو var_dump کنید و اینجا قرار بدید

احتمالا کد اون صفحه در قسمت

$response['body']

قرار داره که میشه با توابع مثل substr_replace و stripos کدهای خودتونو درونش قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت مورد نظر در مقدار

$settings['url']

قرار داره که از تنظیمات خونده میشه

$response['body'] رو echo کنید و مقدار $response['headers'] رو var_dump کنید و اینجا قرار بدید

احتمالا کد اون صفحه در قسمت

$response['body']

قرار داره که میشه با توابع مثل substr_replace و stripos کدهای خودتونو درونش قرار بدید

خیلی ممنونم از اینکه وقت میزارید برای من ، میشه لطفا نمونه کد رو بدید جایگزین کنم ، اگر امکانش هست لطفا ، میخوام ی استایل رو فراخوانی کنم و کد آمارگیر اضافه کنم ب فوتر یا بادی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت تمام استاتید و دوستان عزیز؛
      من یک وب سایت دارم که موقع بررسی سئو سایت در یک بخشی نوشته نسبت متن به حجم کدهای HTML کم و باید بیشتر بشه. توی فروم های مختلف گشتم و چیز درست حسابی پیدا نکردم. وب سایت بنده با وردپرس نوشته شده و 26 تا افزونه روی سایت نصبه محتوای تولید شده هم معمولا کمتر از 1000 واژه نبوده.
      بعضی ها میگفتن باید فاصله کد ها رو برداری و ... من از افزونه wp-rocket (موشک وردپرس) استفاده میکنم تونستم با کمک همین انجمن گرید A رو بگیرم حالا نمیدونم چه کاری باید انجام بدم.
      ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید یا اینکه منبعی رو معرفی کنید این مشکل رو برطرف کنم.
      آدرس سایت بنده : bonianservice.com
      با تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟