12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض ادب ، خدمت دوستان گرامی و بزروگوار

میخوام با افزونه Simple Proxy سایت Subscene رو باز کنم اما ، میخوام توی HEADER و توی قسمت BODY کدهایی رو اضافه کنم ، که هم بتونم آمارگیر و هم الکسا و گوگل رو ست کنم باهاش هرکاری کردم نشد


<?php
/*
Plugin Name: Simple Proxy
Description: A very simple proxy. Useful when you're moving from one server to another.
Author: Greg Priday
Author URI: http://siteorigin.com/
Version: 1.0
*/
function simple_proxy_admin_menu(){
add_submenu_page('options-general.php', __('Simple Proxy Settings', 'simple-proxy'), __('Simple Proxy', 'simple-proxy'), 'manage_options', 'so-simple-proxy', 'simple_proxy_admin_page');
if(!empty($_POST['simple_proxy']) && !empty($_POST['_spnonce']) && wp_verify_nonce($_POST['_spnonce'], 'simple-proxy-save')) {
$settings = $_POST['simple_proxy'];
$settings['enabled'] = !empty($settings['enabled']);
$settings['url'] = rtrim($settings['url'], '/');
update_option('simple_proxy_settings', $settings);
if( !empty( $_POST['simple_proxy_clear'] ) && WP_Filesystem() ) {
// Clear the proxy cache
global $wp_filesystem;
$cache_folder = $wp_filesystem->wp_content_dir().'proxy_cache/';
$wp_filesystem->rmdir($cache_folder, true);
}
}
}
add_action('admin_menu', 'simple_proxy_admin_menu');
function simple_proxy_admin_page(){
$settings = get_option( 'simple_proxy_settings', array() );
?>
<div class="wrap">
<h2><?php _e('Simple Proxy Settings', 'simple-proxy') ?></h2>
<form action="<?php echo add_query_arg(false, false) ?>" method="post">
<table class="form-table">
<tbody>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Proxy URL', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<input type="text" class="widefat" name="simple_proxy[url]" value="<?php echo (!empty($settings['url'])) ? esc_attr($settings['url']) : '' ?>" placeholder="http://">
</td>
</tr>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Proxy Enabled', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<label>
<input type="checkbox" name="simple_proxy[enabled]" <?php checked(!empty($settings['enabled'])) ?>>
<?php _e('enabled', 'simple-proxy') ?>
</label>
</td>
</tr>
<tr valign="top">
<th scope="row"><?php _e('Clear Cache', 'simple-proxy') ?></th>
<td>
<label>
<input type="checkbox" name="simple_proxy_clear">
<?php _e('check to clear the cache (once off)', 'simple-proxy') ?>
</label>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p class="submit"><input type="submit" name="submit" id="submit" class="button button-primary" value="<?php esc_attr_e('Save Changes', 'simple-proxy') ?>"></p>
<?php wp_nonce_field('simple-proxy-save', '_spnonce') ?>
</form>
</div>
<?php
}
function simple_proxy_init() {
// Don't process this if we're in the admin or login/register pages
if( is_admin() || in_array( $GLOBALS['pagenow'], array( 'wp-login.php', 'wp-register.php' ) ) ) return;
$settings = get_option( 'simple_proxy_settings', array() );
if(empty($settings['enabled']) || empty($settings['url'])) return;
require_once(ABSPATH . 'wp-admin/includes/file.php');
if(!WP_Filesystem()) return;
global $wp_filesystem;
$cache_folder = $wp_filesystem->wp_content_dir().'proxy_cache/';
if(!$wp_filesystem->is_dir( $cache_folder )) {
$wp_filesystem->mkdir($cache_folder);
}

$url = esc_url( $settings['url'] ) . $_SERVER['REQUEST_URI'];
// Check if we have this in cache
$cache_file = $cache_folder.md5($url).'.dat';
if( $wp_filesystem->is_file($cache_file) && ( time() - $wp_filesystem->mtime($cache_file) < 86400 ) ) {
$response = unserialize($wp_filesystem->get_contents($cache_file));
}
else {
$response = wp_remote_get(
add_query_arg('no_cache', rand(0, 65536), $url),
array(
'timeout' => 120,
)
);
if(!is_wp_error($response) && isset($response['response']['code']) && $response['response']['code'] == 200) {
$wp_filesystem->put_contents($cache_file, serialize($response));
}
elseif($wp_filesystem->is_file($cache_file)) {
// The cache file still exists, use it so long
$response = unserialize($wp_filesystem->get_contents($cache_file));
}
}
foreach($response['headers'] as $name => $value) {
header($name.': '.$value, true);
}
$body = str_replace($settings['url'], site_url(), $response['body']);
if(empty($body)) return;
echo $body;
exit();
}

add_action('init', 'simple_proxy_init');

این کد های پلاگین هستش میخوام اونجایی ک $body فراخوانی میشه بتونم چیزی اضافه کنم چطور میتونم توی body چیزی اضافه کنم ، و از کجا میتونم توی #header چیزی اضافه کنم


}
$body = str_replace($settings['url'], site_url(), $response['body']);
if(empty($body)) return;
echo $body;
exit();
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

body دقیقا چه چیزی (کدی) رو خروجی میده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی عزیز ممنونم ازت بابت پاسخ ، این افبزونه Simple Proxy هستش ک content سایت رو با php میگیره


sub.hastidownload.com

نمونش اینجا هست ی استایل اضافه کرده به Header مه همه قسمت های دیگه رو HIdden کرده ، حالا اینم مال منه

http://subtitle.fdmusic.net/

میخوام دقیقا ی چیزی رو به هدر و Body اضافه کنم ، دقیقا باید همین افزونه باشه ب احتمال 80%

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه کدها شدم

متغییر body خروجیش HTML هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مرتضی عزیز اونجایی که متغیر بادی رو Echo میکنه میخوام چیزی اضافه کنم با echo ی استایل اضافه کردم اما لینکهای دانلود به مشکل خوردن میخوام بدونم راه حلی وجود داره که این body رو ترکیب کنیم با کدذی ؟ یا اینکه توی Header چیزی اضافه کنیم

نمونه ای ک من نصب کردم رو دیدی ؟ با اون نمونه اولی مقایسه کن متوجه میشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر درست فهمیده باشم میخواهید هر 2 body یکی کنید و یا جایگزین کنید

از دستوز شرطی if_replace استفاده کنید که اگر وجود داشت با body شما replace کند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بابت پاسخ ، خیر میخوام تو قسمت Header و یا قسمت body کدی رو اضافه کنم یعنی ی Style اضافه کنم ک بتونم قسمت هایی رو ک نمیخوام Display:none کنم ، اگر آدرسی رو که دادم رو ببینید متوجه میشید که سایت Subscene.com هستش اما استایلی رو بهش اضافه کردن ، اون قسمتی ک $body داره Echo میشه چطور میتونم کاری بکنم جیزی بهش اضافه بشه ، یا توی هدر ی Style اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس یک صفحه ساده رو به این پلاگین بدید

بعد ادرس اون صفحه + مقدار


$response['body']
و

$response['headers']

رو اینجا قرار بدید

احتمالا با پیدا کردن تگ <head>و تزریق کد مورد نظر (استایل css)قبل از اون با استفاده از تابع substr_replace میشه این کارو انجام داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس یک صفحه ساده رو به این پلاگین بدید

بعد ادرس اون صفحه + مقدار


$response['body']
و

$response['headers']

رو اینجا قرار بدید

احتمالا با پیدا کردن تگ <head>و تزریق کد مورد نظر (استایل css)قبل از اون با استفاده از تابع substr_replace میشه این کارو انجام داد

بسیار سپاسگذارم ، چطور باید آدرس صفحه رو بدم بهش ؟ باید echo کنم ؟ میخوام یه style توی قسمت header اضافه کنم و یه کد آمارگیر توی Body همین میشه بیشتر کمک کنید lord_viper عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام بدونم این سایت با چی داره میاره بالا ساب سین روز ؟


sub.hastidownload.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت مورد نظر در مقدار

$settings['url']

قرار داره که از تنظیمات خونده میشه

$response['body'] رو echo کنید و مقدار $response['headers'] رو var_dump کنید و اینجا قرار بدید

احتمالا کد اون صفحه در قسمت

$response['body']

قرار داره که میشه با توابع مثل substr_replace و stripos کدهای خودتونو درونش قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت مورد نظر در مقدار

$settings['url']

قرار داره که از تنظیمات خونده میشه

$response['body'] رو echo کنید و مقدار $response['headers'] رو var_dump کنید و اینجا قرار بدید

احتمالا کد اون صفحه در قسمت

$response['body']

قرار داره که میشه با توابع مثل substr_replace و stripos کدهای خودتونو درونش قرار بدید

خیلی ممنونم از اینکه وقت میزارید برای من ، میشه لطفا نمونه کد رو بدید جایگزین کنم ، اگر امکانش هست لطفا ، میخوام ی استایل رو فراخوانی کنم و کد آمارگیر اضافه کنم ب فوتر یا بادی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oghyanoos98
      سلام
      پلاگین برای وردپرس مانند سایت idigic رو میخواستیم برای فروش فالوور و لایک اینستاگرام
       فقط بخش سفارششو میخوایم سایت رو داریم خودمون، که اطلاعات یوزر رو از اینستا بگیره مثل سایت بالا و  به ای پی ای ما وصل شه و سفارشش رو اتومات ثبت کنه .
      ممنون
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی