bartarinfun

مشکل داشتن دو تا کد h1

19 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سایت من دو تا کد h1 داره

تو صحفه اصلی یکی هست ولی وقتی به یکی از مطالب میری میشه دو تا کد h1 چطور درستش کنم از کجا باید درستش کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید عنوان مطالبتون تو فایل single.php به صورت h1 هستش که میتونید به h2 و یا هرچیزی که صلاح میدونید تغییر بدید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون منظورتون همین کد هستش؟


<h1><?php the_title(); ?></h1>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داخل فایل single.php چند بار از <h1> استفاده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، به احتمال زیاد دلیلش اینکه داخل header.php شما 1 کد h1 هست که عنوان سایتتون رو h1 نمایش میده.

زمانی که وارد نوشته ها میشید به دلیل الحاق کد های header.php و single.php به هم دیگه این هدینگ 2 بار تکرار میشه که مضر هست.

اگر این احتمال درسته کد h1 داخل header.php رو به صورت زیر تغییر بدید:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>عنوان سایت شما</h1>
<?php } else { ?>
<h2>عنوان سایت شما</h2>
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از شما

دقیقا" مشکل همینه بود که شما گفتین

این کد رو قرار دادم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که بالای صفحه اصلی نوشته رو نشون میده (بالای سمت راست )

اینم ادرس سایتم میتونید خودتون ببینید

البته نمیدونم اوردن اسم سایت در این سایت درست یا نه

http://bartarinfun.ir/

بعد کد رو به این صورت گذاشتم درسته یا نه


</head>
<body <?php body_class($class); ?>>
<a name='top'></a>
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>برترین فان</h1>
<?php } else { ?>
<h2>برترین فان</h2>
<?php } ?>
<h2 style="display:none;">مجله خبری تفریحی برترین فان</h2>
<!-- BEGIN WRAPPER -->
<div id="wrapper">

ویرایش شده در توسط bartarinfun
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما

دقیقا" مشکل همینه بود که شما گفتین

این کد رو قرار دادم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که بالای صفحه اصلی نوشته رو نشون میده (بالای سمت راست )

اینم ادرس سایتم میتونید خودتون ببینید

البته نمیدونم اوردن اسم سایت در این سایت درست یا نه

http://bartarinfun.ir/

بعد کد رو به این صورت گذاشتم درسته یا نه


</head>
<body <?php body_class($class); ?>>
<a name='top'></a>
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>برترین فان</h1>
<?php } else { ?>
<h2>برترین فان</h2>
<?php } ?>
<h2 style="display:none;">مجله خبری تفریحی برترین فان</h2>
<!-- BEGIN WRAPPER -->
<div id="wrapper">

لطفاً برای راحت تر خونده شدن نوشته فونت رو تغییر ندید.

دلیلش اینکه h1 قبلی شما یک کلاس داشته ، باید دقیقاً همون کد رو وارد این کد میکردین

مثل:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
اون کدی که حذف کردید با h1
<?php } else { ?>
اون کدی که حذف کردید با h2
<?php } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی بوده که من حذف کردم شما اگه ممکنه درستش رو بزارین من بزارم داخل هدر سایت متاسفانه من زیاد به کدها وارد نیستم


<h1 style="display:none;">bartarinfun,اخبار دنياي خودرو,عکسهاي روز,اتاق عمل ,عکس جالب،زيبايي،پزشکي،دکوراسيون ،مد لباس،آشپزي ،زناشويي و بارداري،اخبار،ورزش ،عکس ديدني،عکس روز،خبر،ورزش،سرگرمي، سلامت،فرهنگ و هنر،بيوگرافي بازيگران,آموزش کامپيوتر و اينترنت,عکسهاي بازيگران,استقلال,پرسپوليس,خبر ورزشي,جشنواره فيلم فجر,اخبار جشنواره فيلم فجر,عکسهاي جشنواره فيلم فجر,عکسهاي بازيگران,مجله خبري تفريحي برترين فان</h1>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن فارسی نوشته شده همون رو جایگزین کنین

نترسن مشکل خوردید اینجا بزارید با هم رفعش می کنیم( ماهیگیری کنید)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل رو حل کردم بسیار ممنون از شما

مشکل همون کلاس بود که با جا به جایی حل شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل رو حل کردم بسیار ممنون از شما

مشکل همون کلاس بود که با جا به جایی حل شد

فقط کد h1تون به کل اشتباه هست...

چون هم با استفاده از display:none; مخفی شده که تأثیری نداره...

هم اینکه خیلی طولانی هست

البتّه بعضی از موتور های جستجو این قابلیّت رو ندارن که شناسایی کنن اینطور چیزا رو ولی گوگل این رو امتیازات منفی تلقی خواهد کرد... و چون بیشترین ورودی رو از گوگل خواهید داشت این یه ضرر بزرگ حساب میشه برای سایتتون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توجهتون

اگه این کد display:none; رو قرار ندم که مخفی نمیشه و تو سایت نشون داده میشه؟

اگه شما درستش رو دارین بدین تا قرار بدم ولی تو صفحه اصلی نیاد

بله حتما نوشته های طولانی داخل تگ رو پاک میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توجهتون

اگه این کد display:none; رو قرار ندم که مخفی نمیشه و تو سایت نشون داده میشه؟

اگه شما درستش رو دارین بدین تا قرار بدم ولی تو صفحه اصلی نیاد

بله حتما نوشته های طولانی داخل تگ رو پاک میکنم

این لوگوی سایتتون قراره باشه؟

http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال حاضر بله تا بعدا" تغییرش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آپارات یه کلیپ هست که میگه یکی دو تا همین حدود باشه H1 ایرادی نداره تو آپارت سرچ کنید فکر کنم کلیپ مال خود شرکت گوگل هست که وب برندینگ زیرنویس کرده گذاشته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون رو به عنوان h1 سایتتون قرار بدین

اینجوری:

<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h2>
<?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون رو به عنوان h1 سایتتون قرار بدین

اینجوری:

<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h2>
<?php } ?>

این داخل سایت میاد اسمی که مینویسی خودتون ببینید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این داخل سایت میاد اسمی که مینویسی خودتون ببینید

عذر میخوام.

دلیلش اینکه انجمن آدرس تصویر رو کوتاه کرده ، دوباره آدرس رو باید وارد کنید


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h1>
<?php } else { ?>
<h2><img src="http://khamenei313.persiangig.com/image/iran/2.gif" alt="عنوان سایت"></h2>
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری