sajjad_fx

مشکل در جابجا شدن در صفحات سایت

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بر دوستان و اساتید عزیز

بنده به مشکل عجیبی برخوردم که الان حدود دو ماهی میشه که دارم سرچ میکنم ولی هنوز نتونستم دلیلش رو بفهمم که چیه... چه تو فروم های خارجی چه داخلی، این شد که دست به دامن اساتید سایت وزین وردپرس فارسی شدم بلکه بتونید گره از این مشکل ما باز کنید... اما مشکل:

وقتی تو صفحات سایت، میخوام بین صفحات جابجا بشم، بعد از رفرش شدن صفحه، به صفحه ی جاری برمیگرده، به چه صورت؟ مثلا بنده از افزونه ی userpro استفاده میکنم، وقتی که تو صفحه ی کاربران سایت، میخوام بین صفحات جابجا بشم، مثلا از صفحه ی اول برم صفحه ی دوم لیست کاربرا، بعد از رفرش شدن صفحه دوباره برمیگرده صفحه ی اول، این قضیه برای نمایش پروفایل کاربرا هم صادقه، یعنی وقتی رو پروفایل کاربری کلیک میکنم، برمیگرده به پروفایل خودم...

لینک صفحه ی کاربران در سایت

تو این صفحه وقتی رو صفحه ی دوم کلیک میکنید برمیگرده به صفحه ی اول دوباره، یا وقتی نمایش پروفایل رو کلیک میکنید برمیگرده به پروفایل خودتون(در صورتی که لاگین کرده باشید)

تو سایتها که گشتم، بعضی نوشته بودن نوع صفحات یکتا رو به نام نوشته تغییر بدم، یا مثلا رو نوع سفارشی با این ساختار %%postname%% تنظیم کنم، که متاسفانه مشکل حل نشد...

این قضیه فقط برای صفحات این افزونه نیست، افزونه ی دیگه ای به نام nextgen gallery هم همین مشکل رو داره، یعنی وقتی میخوام برم صفحه ی دوم گالری، بعد از رفرش شدن صفحه دوباره برمیگرده به صفحه ی اول گالری...

لینک صفحه ی گالری گفته شده

از دوستان و اساتید بزرگوار خواهشمندم راه حلی پیش پای بنده بگذارن بلکه از شر این مشکل خلاص بشم...

بی نهایت سپاسگذارم

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این لینک رو ببینید (نتیجه بررسی validator.w3.org)

لینک‌هاتون ریدایرکت میشه (برای قسمت کاربران رو تست کردم)

ابتدا تست کنید ببنید با قالب پیش‌فرض وردپرس بازهم این مشکل هست یا نه

اگر مشکل نبود خوب معلوم میشه قالب‌تون از لحاظ کدنویسی ایراد داره

اگر در قالب پیش‌فرض هم باز مشکل جاری بود

احتمال میدم موقع نصب افزونه‌های مورد نظر پرمیشن .htaccess کمتر از ۶۴۴ بوده باشه

یعنی یک بار افزونه‌ها رو غیر فعال کنید پرمیشین .htaccess رو روی ۶۴۴ تنظیم کنید

بعد افزونه‌ها رو فعال و پیوند یکتا رو مجدد تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این لینک رو ببینید (نتیجه بررسی validator.w3.org)

لینک‌هاتون ریدایرکت میشه (برای قسمت کاربران رو تست کردم)

ابتدا تست کنید ببنید با قالب پیش‌فرض وردپرس بازهم این مشکل هست یا نه

اگر مشکل نبود خوب معلوم میشه قالب‌تون از لحاظ کدنویسی ایراد داره

اگر در قالب پیش‌فرض هم باز مشکل جاری بود

احتمال میدم موقع نصب افزونه‌های مورد نظر پرمیشن .htaccess کمتر از ۶۴۴ بوده باشه

یعنی یک بار افزونه‌ها رو غیر فعال کنید پرمیشین .htaccess رو روی ۶۴۴ تنظیم کنید

بعد افزونه‌ها رو فعال و پیوند یکتا رو مجدد تنظیم کنید

سلام مهدی جان

مرسی از پاسخت

پوسته ی پیش فرض رو فعال کردم، و این مشکل رو بررسی کردم، اما همچنان این مشکل با پوسته ی پیش فرض هم برقراره...

پرمیشن .htaccess رو هم بررسی کردم روی 644 تنظیم هست، بنده یادم نمیاد که پرمیشن این فایل رو تغییر داده باشم...

لینکی که زحمت کشیدید رو هم دیدم، بله قید میشه که ریدایرکت میشه متاسفانه، اما نمیدونم مشکل از کجاست واقعا...

امکان داره افزونه ای خاص این مشکل رو ایجاد کرده باشه؟ همچنین چون بنده تجربش رو ندارم این سوال رو میپرسم، آیا غیر فعال/ فعال کردن تمام افزونه ها مشکلی رو برای سایت ایجاد نمیکنه؟ مثلا تنظیماتش از بین بره یا چیزه دیگه ای؟

چون الان که پوسته رو عوض کردم و برگردوندم به حالت قبل یه بخشی از تنظیمات منو در افزونه اوبر منو از بین رفت...!

مرسی از راهنماییت داداش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد از دست رفتن اطلاعات با فعال کردن و غیر فعال کردن افزونه، بسته به نوع افزونه داره ولی تا اونجایی که من افزونه‌های متفاوت رو تست کردم، اکثرا تنظیماتشون با غیر فعال کردن از بین نمی‌ره

در مورد این هم:

---

چون الان که پوسته رو عوض کردم و برگردوندم به حالت قبل یه بخشی از تنظیمات منو در افزونه اوبر منو از بین رفت...!

---

منو‌ها سرجاشون هست فقط با تغییر پوسته چون کد فراخوانی فهرست در هر پوسته متفاوت هست این مسئله به وجود اومده

به همون قسمت فهرست‌ها برید و دوباره فهرستی رو که قبلا درست کرده بودید رو فقط جاش رو مشخص کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار خوب مشکلی از این بابت نیست و برگردوندم به حالت قبل...

مهدی جان با توجه به اینکه بنده احتمال خیلی کمی میدم که پرمیشن htaccess. رو تغییر داده باشم، آیا عمل غیر فعال / فعال سازی افزونه ها رو انجام بدم ؟ با فرض ابنکه پرمیشن htaccess. از پیش روی 644 بوده آیا این کار تاثیری داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی‌دونم!

منتظر نظر دوستان بمونید بهتر هست (:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی‌دونم!

منتظر نظر دوستان بمونید بهتر هست (:

مرسی از توجهت

منتظر پاسخ اساتید محترم هستم :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سجاد ابتدا همه افزونه ها را غیر فعال کنید و قالب را هم به قالب پیشفرض وردپرس تغییر بدید. حالا ابتدا یکی از افزونه هایی که گفتید را فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل رفع می شه یا نه. اگر مشکل رفع شد حالا به صورت تک تک افزونه هایی که می خواهید فعال باشند را به ترتیب فعال و تست بگیرید ببینید بعد از فعال شن کدام افزونه مشکل بوجود میاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام سعید جان

مرسی از پاسخت، یکبار از مهدی جان هم پرسیدم، دوباره میپرسم از شما سعید جان، آیا بعد از غیر فعال کردن همه ی افزونه ها مشکلی برای سایت مثل از بین رفتن تنظیمات و... پیش نمیاد؟ و اینکه بعد از فعالسازی دوباره ی همه اونا، سایت به حالت قبل برخواهد گشت؟

راه دیگه ای به ذهن اساتید میرسه که این دردسر هارو نداشته باشه؟

بازم صمیمانه سپاسگذارم از شما، خدا خیرتون بده که به بقیه کمک میکنید تا مشکلشون رفع بشه...

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت همه ی دوستان وردپرسی

خوب شکر خدا مشکل ما هم با راهنمایی مهدی جان و سعید عزیز حل شد.

بعد انجام مراحل گفته شده توسط دوستان متوجه شدم مشکل از افزونه ی wordpress seo by yoast بوده،که با جستجو در تنظیمات این افزونه متوجه شدم باید تیک گزینه ی Redirect ugly URL's to clean permalinks. (Not recommended in many cases!) در قسمت پیوندهای یکتا رو بردارم،البته باید اضافه کنم که این تیک رو قبلا خودم فعال کرده بودم و به صورت پیش فرض فعال نیست. گفتم بیام اینجا بگم شاید دوستانی که بعدا به این مشکل برخوردن این مطلب کمکشون کنه،من که خیلی درگیر بودم واسه این موضوع...

باز هم سپاسگذارم از همه، فقط یه مشکل دیگه برام پیش اومده که اتفاقا مربوط به یکی از افزونه های مرتضی جان هم هست، یعنی افزوونه ی وردپرس فارسی، نمیدونم چرا جدیدا وقتی تو افزونه ها سرچ میکنم، پیغام access denied میاد، یا اینکه وقتی میخوام افزونه ای رو نصب و یا بروزرسانی کنم پیغام میده که بسته دریافت نشد و اشکال در ارتباط با سرور پیدا شده...

بعد غیر فعال سازی این افزونه مشکلی تو مواردی که گفتم ندارم... بروزسانی افزونه ی وردپرس فارسی هم که جدیدا اومد رو انجام دادم ولی متاسفانه مشکلی حل نشد...

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

یا علی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا مشکل رو در تاپیک جدید مطرح کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به روی چشم مرتضی جان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام سعید جان

مرسی از پاسخت، یکبار از مهدی جان هم پرسیدم، دوباره میپرسم از شما سعید جان، آیا بعد از غیر فعال کردن همه ی افزونه ها مشکلی برای سایت مثل از بین رفتن تنظیمات و... پیش نمیاد؟ و اینکه بعد از فعالسازی دوباره ی همه اونا، سایت به حالت قبل برخواهد گشت؟

اکثر افزونه ها بعد از غیر فعال شدن و یا حتی حذف اونها تنظیماتشون داخل دیتابیس باقی می مونه که این می تونه هم خوب باشه هم بد. خوب از این جهت که اگر شما دوباره خواستید اون افزونه را استفاده کنید تنظیمات افزونه از قبل ایجاد شدند و لازم نیست دوباره تنظیمات را تغییر بدید بد از این جهت که کمی از دیتابیس شما را اشغال می کنند. برخی از افزونه ها هم یک بخش دارند که از طریق اون می تونید تمامی اطلاعاتی که اون افزونه داخل دیتابیس ذخیره کره را حذف کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MortezaAriyan
      سلام
      من وقتی میخوام وارد سایتم بشم و ادرس رو میزنم
      http://kitmarket.ir
       سایت تو صفحه 
      http://kitmarket.ir/?v=15d62c035158
       لود میشه؟مشکل از چیه و چطوری میتونم حل کنم؟
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام دوستان وقت بخیر 
      من تو سایت وردپرسی میخوام یه تصویر از نقشه ایران رو بزارم و وقتی موس روی هر شهری ها کلیک میکنه دسته بندی مربوط به اون شهر رو نشون بده 
      و الان مشکلم اینه که نمیدونم با چه روشی میتونم تو یه عکس نقشه ایران چطور به هر شهری یه لینک بدم 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه
    • توسط ارتور زم
      باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
      من سایتی دارم که یکم فایل هاش حجیم هست و فضا نیاز داره واسه همین خاطر که کاربران هم آپلود میکنند فایل ها رو از رسانه وردپرس استفاده میشه در بحث آپلود فایل ها اما من رسانه وردپرس هاست معمولی سایت رو به هاست دانلود متصل کردم به طوری که هر فایلی که آپلود بشه از رسانه وردپرس به داخل هاست دانلود آپلود بشه ...
      سه تا افزونه هاست در این زمینه با نام های upload to ftp و Hacklog Remote Attachment , Wp-ftp-media-library 
      این سه تا رو هم تست کردم در افزونه Upload to ftp به خوبی آپلود میشه اما نمیتونه کامل فایل های htaccess که ووکامرس برای بحث فایل های محصولات میسازه رو داخل هاست دانلود بسازه....
      افزونه Hacklog Remote Attachment  همین مشکل رو داره و اما بد تر ، به طوری که اصلا پوشه آپلود های ووکامرس رو نمیتونه بسازه و در همون آپلود های فایل های عادی آپلود میکنه و لینکش روهم اشتباه میده منظور ساخت پوشه woocommerce_uploads هست....
      افزونه Wp-ftp-media-library اما به خوبی دقیق هم پوشه woocommerce_uploads  رو میسازه و هم فایل های Htaccess که خود ووکامرس برای بحث  دسترسی ندادن مستقیم به فایل ها میسازه رو هم انجام میده و همه چی اوکی هست ....
       
      اما زمانی که یک کاربر خرید میکنه طبیعتا لینک مختص به اون کاربر ساخته میشه و بهش تحویل داده میشه اما زمانی که اتصال برقرار میشه بین هاست و هاست دانلود و فایل هم به خوبی آپلود میشه داخل هاست دانلود و دسترسی هم داده نمیشه به صورت مسقتیم ، زمانی که فرد خرید کرد و لینک دانلود براش ساخته شد ، لینک دانلود قابلیت دانلود نداره و خراب هست انگار ....
      و ریدایرکت میشه روی لینک مستقیم که در هاست دانلود هست ، اون هم که به صورت خودکار ، خود ووکامرس دسترسی رو نمیده ....
      الان بنده موندم چیکار کنم ....
      چون الان با افزونه ای که عرض شد یعنی Wp-ftp-media-library همه چیز اوکی هست هم بحث آپلود فایل ها و هم بحث ساخت پوشه ها و هم بحث سایت فایل Htacess اما در بحث لینک کاربر ، لینک ساخته شده خرابه و ریدایرکت میشه ....
      و البته از نظر بحث ریدایرکت از هاست نیست چون بنده بدون بحث هیچ افزونه ای برای اتصال به هاست دانلود تست کردم و به خوبی لینک ساخته شده قابل دانلود هست ....
       
      دوستان اگر لطف کنند راهنمایی بفرمایند ...
      ممنون
       
    • توسط mhmmahdi
      سلام دوستان عزیز
      من از افزونه المنتور استفاده می کنم
      لینک دانلود درست کردم و برایش رنگ و استایل تایین کردم
      راحت هر لینکی میدادم کار میکرد
      برای اینکه هی از استایل لینک دانلود کپی نکنم یک نمونه سیو کردم تو کتابخانه المنتور اما یهو لینک دانلود بهم ریخت و کلا لینک خارجی نمیشناسه و وقتی روش کلیک میکنیم صفحه اصلی میاره از کنابخانه پاک کردم استایل سیو شده را اما درست نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      من وردپرس رو تازه شروع کردم ولی در یکسری موارد هنوز مشکل دارم. فکر میکنم سوالم یه مقدار مبتدی باشه ولی ممنون میشم پاسخ بدید.
      بعد از کلی مطالعه تفاوت دسته و نوشته و برگه رو متوجه شدم ولی مشکلی که دارم اینکه که زمانی که یک نوشته اضافه میکنم بعد از زدن انتشار یک لینک بهش اختصاص میده. روی اون لینک که میزنم به جای اینکه اون نوشته رو بیاره دسته اون رو میاره. مثلا مطلبی قرار میدم درباره گوشی های سامسونگ و در دسته samsung قرارش میدم. بعد از زدن انتشار لینکی که بهش اختصاص میده به صورت زیره:
      localhost/Mysite/samsung
      لینک بالا هم نوشته های دسته samsungرو میاره نه نوشته ای رو که من ساختم
      لطفا راهنمایی بفرمایید کجای کار مشکل داره
      ممنون