• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
amirhosein

ایجاد تفاوت در پست اول و بقیه پست ها

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالبی طراحی کردم و می خواهم در آن پست اول با بقیه پست ها در نحوه قرار گیری فرق کنه و تمامی تگ هاش و css هاشم در واقع فرق میکنه.

چطور میشه این کار رو انجام داد؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در حلقه پست مطالب وردپرس

یه شمارنده ساده بزارید و بررسی کنیدذ اولی هست یا نه


<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مجدد

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم، من می خواهم فقط پست اول یکجور قرار بگیره از نظر استایل و دیو و پست های دیگه جوره دیگه، منظورمو متوجه شدید؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، ما 2 تا div ه پست کنار هم داریم ، می خوایم اولی مارجین داشته باشه و به دومی فشار بیاره ولی دومی مارجین نداشته باشه، در واقع من class دادم، ولی چطور می تونم بگم class رو اجرا کنه یکی در میون و همینطور پست اول از همه ی اینا جدا باشه و طرح دیگه ای داشته باشه.

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم

سلام

جناب Parsa با اجازه.

منظورشون بعد از کد زیر که در فایل های index.php و single.php و archive.php وجود داره.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

در مورد استایل یکی در میان هم فکر کنم باید از شرط استفاده کنید و فقط پست های با آیدی زوج (8.6.4.2 و ...) استایل بگیره که پست اول عددی فرده شاملش نشه.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

میتونه به این شکل داخل یک کد php باشه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

و یا هر کد php به صورت کد جدا نوشته بشه.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>

<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

سوال دوم منتظر پاسخ Parsa عزیز و دوستان باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از اون لحاظ رو متوجه شدم، ببینید من می خوام یک کادر کلا با بقیه کادر های زیر فرق کنه، در واقع کادر اول پست، خب؟ حالا این کد که شما دادین رو من داخل پست اول قرار بدم و داخل دوم چی قرار بدم که پست 2 به بعد رو نشون بده؟ مرسی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد مشابه این خط رو پیدا کنید در فایل index برای صفحه اصلی

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

این قبل از کد بالا

$c=0;

بعد از کد ابتدایی:

 $c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}

نتیجه:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>

http://www.sitekade....8%B1%D8%B3.html

http://www.line97.co...ter-first-post/

و مهمتر از همه!

http://forum.wp-pars...ac%d9%85%d9%86/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کار اولین پست رو متمایز میکنه و بالا هم میاره، حالا ما میخوایم آخرین پستی که می زاریم بالا باشه و با طرح دیگه ای قرار بگیره، پست های پایین هم از 2 به بعد نمایش داده بشه.

عذر خواهی می کنم برای....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرط بزارید برای نمایش مطالب:


if($c>=2){
echo "post !";
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد های بالا کامل نبود، امکان ادیت مجدد نبود، کد های کامل شده:

کد پست اولی که قرار دادم الان:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>
<div class="span-27 article-une item-blog">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('223-223'); ?></a>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?></div>
<div class="chapo"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<div class="read-more"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="ادامه مطلب" class="read-more">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> </div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endif; ?>

کد پست های بعدی:

<?php if (have_posts()) :
if($c>=2){
echo "post !";
} ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="item-blog span-30 ">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?> </div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('111-111'); ?></a>
<div class="chapo">
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="read-more" title="ادامه مطلب">ادامه مطلب</a> </div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید کلیت این میشه:

<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
if($c>=2){
echo "post 2";
}
endwhile;
endif;
?>

حالا شما بجای post 1 یا post 2 باید چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.

حالا نمایش پست هست یا هر چیز دیگه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه اینو توی کوئری استفاده کرد ؟ میتونیم بجای post 1 یا post 2 استایل قرار بدیم به این صورت که اگه پست اولی بود برای پست اول بگراند قرمر قرار بده . در این مورد میشه یه مثال بزنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثالهای قبلی داخل حلقه پست بکار رفته است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به جوابم نرسیدم . و اگر هم میشه یه مثال برای استایل دادن بزنید

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو تست کردم منتها کلمهpost 1 بالای عنوان مطلب چاپ میشه . من رو پست استایلد داده بشه ممنون میشم کمک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی شما کد رو طوری قرار دهید که در خصوصیت class یک بخش div باشد

به درستی کار خواهد کرد

با توجه خروجی پوسته تنظیم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه نمونش لطف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه کاری کرد به جای post 1 یه شرط بزاریم که پست هایی که زیر 60 ثانیه منتشر شدند اون پستها بگراند زرد بگیره و پست هایی که بین 60 ثانیه و 120 ثانیه قرار دارند بگراند قرمز بگیرند اگه میشه یه نمونه مثال بزنید دوستان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

به این شکل استفاده کنید:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){ ?>
<div style="background:yellow;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php } if($c>=2){ ?>
<div style="background:red;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php }
endwhile;
endif;
?>

رنگ ها رو میتونید از این قسمت عوض کنید:


<div style="background:yellow;">


<div style="background:red;">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مچکرم جناب اشکان . اما میخواستم داخل یه کوئری باشه مثل


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'cat' =>'1,',
'posts_per_page' =>'100',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank" >
<?php the_title(); ?>
</a>


<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

بعدش میخواستم شرط عوض بشه . میشه شرط رو عوض کنید به جای شرط اول اینکه اگه پست اول بود بگیم که اگه زیر 1 دقیقه منتشر شده باشه بگراند زرد بگیره و شرط دوم اینکه اگه مابین یک دقیقه و دو دقیقه باشه بگراند قرمز بگیره .

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من توی حلقه یه شرط گذاشتم که اگه مطلب منتشر شده کمتر از یه دقیقه باشه مطلب مورد نظر بگراند زرد و اگه ما بین یک و دو دقیقه باشه بگراند قرمز حالا اگه مطلبمون زمان منتشر شدش هیچ کدوم از اینا نباشه بگراند مطلبمون به صورت عادی باشه میشه کاملش کنید اینم کد من :


<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
$post_date=time() - get_post_time("U");
if($post_date<(60)):
?>
yellow
<?php elseif($post_date >60 && $post_date < 60*60): ?>
red
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم