• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
amirhosein

ایجاد تفاوت در پست اول و بقیه پست ها

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالبی طراحی کردم و می خواهم در آن پست اول با بقیه پست ها در نحوه قرار گیری فرق کنه و تمامی تگ هاش و css هاشم در واقع فرق میکنه.

چطور میشه این کار رو انجام داد؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه پست مطالب وردپرس

یه شمارنده ساده بزارید و بررسی کنیدذ اولی هست یا نه


<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم، من می خواهم فقط پست اول یکجور قرار بگیره از نظر استایل و دیو و پست های دیگه جوره دیگه، منظورمو متوجه شدید؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، ما 2 تا div ه پست کنار هم داریم ، می خوایم اولی مارجین داشته باشه و به دومی فشار بیاره ولی دومی مارجین نداشته باشه، در واقع من class دادم، ولی چطور می تونم بگم class رو اجرا کنه یکی در میون و همینطور پست اول از همه ی اینا جدا باشه و طرح دیگه ای داشته باشه.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم

سلام

جناب Parsa با اجازه.

منظورشون بعد از کد زیر که در فایل های index.php و single.php و archive.php وجود داره.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

در مورد استایل یکی در میان هم فکر کنم باید از شرط استفاده کنید و فقط پست های با آیدی زوج (8.6.4.2 و ...) استایل بگیره که پست اول عددی فرده شاملش نشه.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

میتونه به این شکل داخل یک کد php باشه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

و یا هر کد php به صورت کد جدا نوشته بشه.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>

<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

سوال دوم منتظر پاسخ Parsa عزیز و دوستان باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از اون لحاظ رو متوجه شدم، ببینید من می خوام یک کادر کلا با بقیه کادر های زیر فرق کنه، در واقع کادر اول پست، خب؟ حالا این کد که شما دادین رو من داخل پست اول قرار بدم و داخل دوم چی قرار بدم که پست 2 به بعد رو نشون بده؟ مرسی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشابه این خط رو پیدا کنید در فایل index برای صفحه اصلی

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

این قبل از کد بالا

$c=0;

بعد از کد ابتدایی:

 $c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}

نتیجه:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>

http://www.sitekade....8%B1%D8%B3.html

http://www.line97.co...ter-first-post/

و مهمتر از همه!

http://forum.wp-pars...ac%d9%85%d9%86/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار اولین پست رو متمایز میکنه و بالا هم میاره، حالا ما میخوایم آخرین پستی که می زاریم بالا باشه و با طرح دیگه ای قرار بگیره، پست های پایین هم از 2 به بعد نمایش داده بشه.

عذر خواهی می کنم برای....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط بزارید برای نمایش مطالب:


if($c>=2){
echo "post !";
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های بالا کامل نبود، امکان ادیت مجدد نبود، کد های کامل شده:

کد پست اولی که قرار دادم الان:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>
<div class="span-27 article-une item-blog">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('223-223'); ?></a>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?></div>
<div class="chapo"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<div class="read-more"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="ادامه مطلب" class="read-more">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> </div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endif; ?>

کد پست های بعدی:

<?php if (have_posts()) :
if($c>=2){
echo "post !";
} ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="item-blog span-30 ">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?> </div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('111-111'); ?></a>
<div class="chapo">
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="read-more" title="ادامه مطلب">ادامه مطلب</a> </div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلیت این میشه:

<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
if($c>=2){
echo "post 2";
}
endwhile;
endif;
?>

حالا شما بجای post 1 یا post 2 باید چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.

حالا نمایش پست هست یا هر چیز دیگه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اینو توی کوئری استفاده کرد ؟ میتونیم بجای post 1 یا post 2 استایل قرار بدیم به این صورت که اگه پست اولی بود برای پست اول بگراند قرمر قرار بده . در این مورد میشه یه مثال بزنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثالهای قبلی داخل حلقه پست بکار رفته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جوابم نرسیدم . و اگر هم میشه یه مثال برای استایل دادن بزنید

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کردم منتها کلمهpost 1 بالای عنوان مطلب چاپ میشه . من رو پست استایلد داده بشه ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی شما کد رو طوری قرار دهید که در خصوصیت class یک بخش div باشد

به درستی کار خواهد کرد

با توجه خروجی پوسته تنظیم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونش لطف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کاری کرد به جای post 1 یه شرط بزاریم که پست هایی که زیر 60 ثانیه منتشر شدند اون پستها بگراند زرد بگیره و پست هایی که بین 60 ثانیه و 120 ثانیه قرار دارند بگراند قرمز بگیرند اگه میشه یه نمونه مثال بزنید دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

به این شکل استفاده کنید:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){ ?>
<div style="background:yellow;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php } if($c>=2){ ?>
<div style="background:red;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php }
endwhile;
endif;
?>

رنگ ها رو میتونید از این قسمت عوض کنید:


<div style="background:yellow;">


<div style="background:red;">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مچکرم جناب اشکان . اما میخواستم داخل یه کوئری باشه مثل


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'cat' =>'1,',
'posts_per_page' =>'100',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank" >
<?php the_title(); ?>
</a>


<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

بعدش میخواستم شرط عوض بشه . میشه شرط رو عوض کنید به جای شرط اول اینکه اگه پست اول بود بگیم که اگه زیر 1 دقیقه منتشر شده باشه بگراند زرد بگیره و شرط دوم اینکه اگه مابین یک دقیقه و دو دقیقه باشه بگراند قرمز بگیره .

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی حلقه یه شرط گذاشتم که اگه مطلب منتشر شده کمتر از یه دقیقه باشه مطلب مورد نظر بگراند زرد و اگه ما بین یک و دو دقیقه باشه بگراند قرمز حالا اگه مطلبمون زمان منتشر شدش هیچ کدوم از اینا نباشه بگراند مطلبمون به صورت عادی باشه میشه کاملش کنید اینم کد من :


<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
$post_date=time() - get_post_time("U");
if($post_date<(60)):
?>
yellow
<?php elseif($post_date >60 && $post_date < 60*60): ?>
red
<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس