amirhosein

ایجاد تفاوت در پست اول و بقیه پست ها

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالبی طراحی کردم و می خواهم در آن پست اول با بقیه پست ها در نحوه قرار گیری فرق کنه و تمامی تگ هاش و css هاشم در واقع فرق میکنه.

چطور میشه این کار رو انجام داد؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه پست مطالب وردپرس

یه شمارنده ساده بزارید و بررسی کنیدذ اولی هست یا نه


<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم، من می خواهم فقط پست اول یکجور قرار بگیره از نظر استایل و دیو و پست های دیگه جوره دیگه، منظورمو متوجه شدید؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، ما 2 تا div ه پست کنار هم داریم ، می خوایم اولی مارجین داشته باشه و به دومی فشار بیاره ولی دومی مارجین نداشته باشه، در واقع من class دادم، ولی چطور می تونم بگم class رو اجرا کنه یکی در میون و همینطور پست اول از همه ی اینا جدا باشه و طرح دیگه ای داشته باشه.

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم

سلام

جناب Parsa با اجازه.

منظورشون بعد از کد زیر که در فایل های index.php و single.php و archive.php وجود داره.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

در مورد استایل یکی در میان هم فکر کنم باید از شرط استفاده کنید و فقط پست های با آیدی زوج (8.6.4.2 و ...) استایل بگیره که پست اول عددی فرده شاملش نشه.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

میتونه به این شکل داخل یک کد php باشه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

و یا هر کد php به صورت کد جدا نوشته بشه.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>

<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

سوال دوم منتظر پاسخ Parsa عزیز و دوستان باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از اون لحاظ رو متوجه شدم، ببینید من می خوام یک کادر کلا با بقیه کادر های زیر فرق کنه، در واقع کادر اول پست، خب؟ حالا این کد که شما دادین رو من داخل پست اول قرار بدم و داخل دوم چی قرار بدم که پست 2 به بعد رو نشون بده؟ مرسی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشابه این خط رو پیدا کنید در فایل index برای صفحه اصلی

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

این قبل از کد بالا

$c=0;

بعد از کد ابتدایی:

 $c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}

نتیجه:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>

http://www.sitekade....8%B1%D8%B3.html

http://www.line97.co...ter-first-post/

و مهمتر از همه!

http://forum.wp-pars...ac%d9%85%d9%86/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار اولین پست رو متمایز میکنه و بالا هم میاره، حالا ما میخوایم آخرین پستی که می زاریم بالا باشه و با طرح دیگه ای قرار بگیره، پست های پایین هم از 2 به بعد نمایش داده بشه.

عذر خواهی می کنم برای....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط بزارید برای نمایش مطالب:


if($c>=2){
echo "post !";
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های بالا کامل نبود، امکان ادیت مجدد نبود، کد های کامل شده:

کد پست اولی که قرار دادم الان:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>
<div class="span-27 article-une item-blog">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('223-223'); ?></a>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?></div>
<div class="chapo"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<div class="read-more"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="ادامه مطلب" class="read-more">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> </div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endif; ?>

کد پست های بعدی:

<?php if (have_posts()) :
if($c>=2){
echo "post !";
} ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="item-blog span-30 ">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?> </div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('111-111'); ?></a>
<div class="chapo">
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="read-more" title="ادامه مطلب">ادامه مطلب</a> </div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلیت این میشه:

<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
if($c>=2){
echo "post 2";
}
endwhile;
endif;
?>

حالا شما بجای post 1 یا post 2 باید چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.

حالا نمایش پست هست یا هر چیز دیگه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اینو توی کوئری استفاده کرد ؟ میتونیم بجای post 1 یا post 2 استایل قرار بدیم به این صورت که اگه پست اولی بود برای پست اول بگراند قرمر قرار بده . در این مورد میشه یه مثال بزنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثالهای قبلی داخل حلقه پست بکار رفته است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جوابم نرسیدم . و اگر هم میشه یه مثال برای استایل دادن بزنید

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کردم منتها کلمهpost 1 بالای عنوان مطلب چاپ میشه . من رو پست استایلد داده بشه ممنون میشم کمک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی شما کد رو طوری قرار دهید که در خصوصیت class یک بخش div باشد

به درستی کار خواهد کرد

با توجه خروجی پوسته تنظیم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کاری کرد به جای post 1 یه شرط بزاریم که پست هایی که زیر 60 ثانیه منتشر شدند اون پستها بگراند زرد بگیره و پست هایی که بین 60 ثانیه و 120 ثانیه قرار دارند بگراند قرمز بگیرند اگه میشه یه نمونه مثال بزنید دوستان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

به این شکل استفاده کنید:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){ ?>
<div style="background:yellow;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php } if($c>=2){ ?>
<div style="background:red;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php }
endwhile;
endif;
?>

رنگ ها رو میتونید از این قسمت عوض کنید:


<div style="background:yellow;">


<div style="background:red;">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مچکرم جناب اشکان . اما میخواستم داخل یه کوئری باشه مثل


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'cat' =>'1,',
'posts_per_page' =>'100',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank" >
<?php the_title(); ?>
</a>


<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

بعدش میخواستم شرط عوض بشه . میشه شرط رو عوض کنید به جای شرط اول اینکه اگه پست اول بود بگیم که اگه زیر 1 دقیقه منتشر شده باشه بگراند زرد بگیره و شرط دوم اینکه اگه مابین یک دقیقه و دو دقیقه باشه بگراند قرمز بگیره .

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی حلقه یه شرط گذاشتم که اگه مطلب منتشر شده کمتر از یه دقیقه باشه مطلب مورد نظر بگراند زرد و اگه ما بین یک و دو دقیقه باشه بگراند قرمز حالا اگه مطلبمون زمان منتشر شدش هیچ کدوم از اینا نباشه بگراند مطلبمون به صورت عادی باشه میشه کاملش کنید اینم کد من :


<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
$post_date=time() - get_post_time("U");
if($post_date<(60)):
?>
yellow
<?php elseif($post_date >60 && $post_date < 60*60): ?>
red
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید