• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
amirhosein

ایجاد تفاوت در پست اول و بقیه پست ها

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالبی طراحی کردم و می خواهم در آن پست اول با بقیه پست ها در نحوه قرار گیری فرق کنه و تمامی تگ هاش و css هاشم در واقع فرق میکنه.

چطور میشه این کار رو انجام داد؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه پست مطالب وردپرس

یه شمارنده ساده بزارید و بررسی کنیدذ اولی هست یا نه


<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم، من می خواهم فقط پست اول یکجور قرار بگیره از نظر استایل و دیو و پست های دیگه جوره دیگه، منظورمو متوجه شدید؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، ما 2 تا div ه پست کنار هم داریم ، می خوایم اولی مارجین داشته باشه و به دومی فشار بیاره ولی دومی مارجین نداشته باشه، در واقع من class دادم، ولی چطور می تونم بگم class رو اجرا کنه یکی در میون و همینطور پست اول از همه ی اینا جدا باشه و طرح دیگه ای داشته باشه.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بیشتر توضیح می دیدی، در واقع این کد رو باید کجا قرار بدم

سلام

جناب Parsa با اجازه.

منظورشون بعد از کد زیر که در فایل های index.php و single.php و archive.php وجود داره.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

در مورد استایل یکی در میان هم فکر کنم باید از شرط استفاده کنید و فقط پست های با آیدی زوج (8.6.4.2 و ...) استایل بگیره که پست اول عددی فرده شاملش نشه.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی دو بار تک شروع و بسته شدن پست رو باز کنم و تو اولی این رو قرار بدم؟

ج سوال دومم هم می دید؟ مرسی

میتونه به این شکل داخل یک کد php باشه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

و یا هر کد php به صورت کد جدا نوشته بشه.


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>

<?php
$c=0;
while(...){
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
}
?>

سوال دوم منتظر پاسخ Parsa عزیز و دوستان باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از اون لحاظ رو متوجه شدم، ببینید من می خوام یک کادر کلا با بقیه کادر های زیر فرق کنه، در واقع کادر اول پست، خب؟ حالا این کد که شما دادین رو من داخل پست اول قرار بدم و داخل دوم چی قرار بدم که پست 2 به بعد رو نشون بده؟ مرسی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشابه این خط رو پیدا کنید در فایل index برای صفحه اصلی

if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

این قبل از کد بالا

$c=0;

بعد از کد ابتدایی:

 $c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}

نتیجه:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>

http://www.sitekade....8%B1%D8%B3.html

http://www.line97.co...ter-first-post/

و مهمتر از همه!

http://forum.wp-pars...ac%d9%85%d9%86/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار اولین پست رو متمایز میکنه و بالا هم میاره، حالا ما میخوایم آخرین پستی که می زاریم بالا باشه و با طرح دیگه ای قرار بگیره، پست های پایین هم از 2 به بعد نمایش داده بشه.

عذر خواهی می کنم برای....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط بزارید برای نمایش مطالب:


if($c>=2){
echo "post !";
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های بالا کامل نبود، امکان ادیت مجدد نبود، کد های کامل شده:

کد پست اولی که قرار دادم الان:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
endwhile;
?>
<div class="span-27 article-une item-blog">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('223-223'); ?></a>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?></div>
<div class="chapo"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<div class="read-more"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="ادامه مطلب" class="read-more">ادامه مطلب</a></div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> </div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endif; ?>

کد پست های بعدی:

<?php if (have_posts()) :
if($c>=2){
echo "post !";
} ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="item-blog span-30 ">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?><?php echo $title; ?> <span class="surtitre"><?php the_title(); ?></span></a></h2>
<div class="date-auteur">نوشته <?php the_author(); ?>, <?php the_time(get_option('date_format')); ?> </div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_post_thumbnail('111-111'); ?></a>
<div class="chapo">
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="categories"> موضوعات : <?php the_category(', ') ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="read-more" title="ادامه مطلب">ادامه مطلب</a> </div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلیت این میشه:

<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
echo "post 1";
}
if($c>=2){
echo "post 2";
}
endwhile;
endif;
?>

حالا شما بجای post 1 یا post 2 باید چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.

حالا نمایش پست هست یا هر چیز دیگه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اینو توی کوئری استفاده کرد ؟ میتونیم بجای post 1 یا post 2 استایل قرار بدیم به این صورت که اگه پست اولی بود برای پست اول بگراند قرمر قرار بده . در این مورد میشه یه مثال بزنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثالهای قبلی داخل حلقه پست بکار رفته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جوابم نرسیدم . و اگر هم میشه یه مثال برای استایل دادن بزنید

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کردم منتها کلمهpost 1 بالای عنوان مطلب چاپ میشه . من رو پست استایلد داده بشه ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی شما کد رو طوری قرار دهید که در خصوصیت class یک بخش div باشد

به درستی کار خواهد کرد

با توجه خروجی پوسته تنظیم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونش لطف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کاری کرد به جای post 1 یه شرط بزاریم که پست هایی که زیر 60 ثانیه منتشر شدند اون پستها بگراند زرد بگیره و پست هایی که بین 60 ثانیه و 120 ثانیه قرار دارند بگراند قرمز بگیرند اگه میشه یه نمونه مثال بزنید دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

به این شکل استفاده کنید:


<?php
$c=0;
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){ ?>
<div style="background:yellow;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php } if($c>=2){ ?>
<div style="background:red;">
<li><strong><?php the_title(); ?></strong>
<a class="links" href="<?php the_permalink(); ?>"> پیوند یکتا</a>
<div class="post" id="post<?php echo the_ID();?>">
<?php the_content(); ?>
</div>
</li>
</div>
<?php }
endwhile;
endif;
?>

رنگ ها رو میتونید از این قسمت عوض کنید:


<div style="background:yellow;">


<div style="background:red;">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مچکرم جناب اشکان . اما میخواستم داخل یه کوئری باشه مثل


<?php
$rokesh_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'cat' =>'1,',
'posts_per_page' =>'100',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
<?php if($rokesh_query->have_posts()) : while($rokesh_query->have_posts()) : $rokesh_query->the_post();?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank" >
<?php the_title(); ?>
</a>


<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

بعدش میخواستم شرط عوض بشه . میشه شرط رو عوض کنید به جای شرط اول اینکه اگه پست اول بود بگیم که اگه زیر 1 دقیقه منتشر شده باشه بگراند زرد بگیره و شرط دوم اینکه اگه مابین یک دقیقه و دو دقیقه باشه بگراند قرمز بگیره .

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی حلقه یه شرط گذاشتم که اگه مطلب منتشر شده کمتر از یه دقیقه باشه مطلب مورد نظر بگراند زرد و اگه ما بین یک و دو دقیقه باشه بگراند قرمز حالا اگه مطلبمون زمان منتشر شدش هیچ کدوم از اینا نباشه بگراند مطلبمون به صورت عادی باشه میشه کاملش کنید اینم کد من :


<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
$post_date=time() - get_post_time("U");
if($post_date<(60)):
?>
yellow
<?php elseif($post_date >60 && $post_date < 60*60): ?>
red
<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید