elshan

مشکل در فایر فاکس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان اگر به سایت بنده که در امضام هست برید می بینید که وقتی موس روی لوگوی بالای سایت میره (ائلشن گرافیک) اون جابه جا میشه.اما یه چیزی اونم اینکه تو سافاری و کروم به طور آهسته و خوب جابه جا میشه اما تو فایرفاکس یک دفعه جابه جا میشه.کدهاش رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.کمک کنید لطفا

کد: -webkit-transition: all 0.2s ease-out;

-moz-transition: all 0.2s ease-out

سلام.دوستان اگر به سایت بنده که در امضام هست برید می بینید که وقتی موس روی لوگوی بالای سایت میره (ائلشن گرافیک) اون جابه جا میشه.اما یه چیزی اونم اینکه تو سافاری و کروم به طور آهسته و خوب جابه جا میشه اما تو فایرفاکس یک دفعه جابه جا میشه.کدهاش رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.کمک کنید لطفا

کد: -webkit-transition: all 0.2s ease-out;

-moz-transition: all 0.2s ease-out

البته اینجا کدهارو درهم برهم نشون میده.میتونید خودتون تو سورس سایتم کدها رو ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

اصلا من چنین کدی ندارم؟؟!!

کدی رو که گفتین اضافه کردم موثر نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی همه مرورگها یکی هست. میتونید برای فایرفاکس سرعت تعویض رو از 0.1 روی 0.2 بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی همه مرورگها یکی هست. میتونید برای فایرفاکس سرعت تعویض رو از 0.1 روی 0.2 بزارید.

سلام.یکی هست یعنی چی؟یعنی یک دفعه جابهجا میشه یا آروم و به نرمی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يعني اينكه سرعتش توي فايرفاكس و كروم و ... يكسان هستش .. براي من همينطور هستش .. فكر ميكنم سرعت تغييرش مناسبه ، زياد هم با سرعت جا به جا نميشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم