elshan

مشکل در فایر فاکس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان اگر به سایت بنده که در امضام هست برید می بینید که وقتی موس روی لوگوی بالای سایت میره (ائلشن گرافیک) اون جابه جا میشه.اما یه چیزی اونم اینکه تو سافاری و کروم به طور آهسته و خوب جابه جا میشه اما تو فایرفاکس یک دفعه جابه جا میشه.کدهاش رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.کمک کنید لطفا

کد: -webkit-transition: all 0.2s ease-out;

-moz-transition: all 0.2s ease-out

سلام.دوستان اگر به سایت بنده که در امضام هست برید می بینید که وقتی موس روی لوگوی بالای سایت میره (ائلشن گرافیک) اون جابه جا میشه.اما یه چیزی اونم اینکه تو سافاری و کروم به طور آهسته و خوب جابه جا میشه اما تو فایرفاکس یک دفعه جابه جا میشه.کدهاش رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.کمک کنید لطفا

کد: -webkit-transition: all 0.2s ease-out;

-moz-transition: all 0.2s ease-out

البته اینجا کدهارو درهم برهم نشون میده.میتونید خودتون تو سورس سایتم کدها رو ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

سلام

در کلاس } logo-el. خط زیر را صفر گذاشتید باید مقدار بدید:


-moz-transition-delay: 0s;

بشه:


-moz-transition-delay:0.1s;

اصلا من چنین کدی ندارم؟؟!!

کدی رو که گفتین اضافه کردم موثر نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی همه مرورگها یکی هست. میتونید برای فایرفاکس سرعت تعویض رو از 0.1 روی 0.2 بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی همه مرورگها یکی هست. میتونید برای فایرفاکس سرعت تعویض رو از 0.1 روی 0.2 بزارید.

سلام.یکی هست یعنی چی؟یعنی یک دفعه جابهجا میشه یا آروم و به نرمی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يعني اينكه سرعتش توي فايرفاكس و كروم و ... يكسان هستش .. براي من همينطور هستش .. فكر ميكنم سرعت تغييرش مناسبه ، زياد هم با سرعت جا به جا نميشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد