5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان ...

من روی این قالب در نمایش پست های هر دسته مشکل دارم

مشکل اینه که داخل دسته مورد نظر , لیست مطالب صفحه اصلی میاد و مطلب های داخل اون دسته نمیاد . در حالی که فایل category.php رو هم گذاشتم و مشکلی از اون نظر نداره .

مشکل از کجاست ؟

کد دیگه ای میشه گذاشت که حل بشه ؟

ضمنا اینم کد داخل صفحه ای که گفتم :


<?php get_header() ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $img = get_post_meta($post->ID, "img", true);?>
<?php if ($img!=NULL) {?><div dir="rtl" class="box02" style="margin: 12px 0px 0px 0px;">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<h4><font color="#008080"></font></h4>
<h1><?php the_title(); ?></h1></a>
<table align="right" bgcolor="#ffffff" border="0">
<tbody><tr><td><div align="right"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
<div style="border: 1px solid #AAAAAA;border-radius: 5px 5px 5px 5px;">
<img src="<?php echo $img; ?>" alt="<?php the_title(); ?>" border="0" height="80" width="70" /></a>
</div></td></tr></tbody></table>
<?php } else{ ?><table align="right" bgcolor="#ffffff" border="0">
<tbody><tr><td><div align="right"><img src="images/thumb.gif" alt="<?php the_title(); ?>" border="0" height="60" width="60" /></td></tr></tbody></table>

<?php } ?>
<br />
<h4><div align="justify"><?php the_excerpt(); ?></div></h4>
<br /><br /><br /><br />
<hr></hr>
<?php endwhile; ?>
<?php else : ?><?php endif; ?>
<div class="space"></div>
<div class="space"></div><br />
<?php if(function_exists('wp_page_numbers')) : wp_page_numbers(); endif; ?>
<br />
</div></div></td>

<?php include(TEMPLATEPATH . '/rast.php'); ?>
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داخل فایل header کوئری گرفته شده است یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشم اگه یه توضیحی چیزی واسه این کوئری بدین ... !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابع query_posts یا بصورت WP_QUERY

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم حل شد :)http://docdl.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>