sos

مرورگر تحت php

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان آیا اسکریپتی سراغ دارن که به زبان php باشه و بشه مانند مرورگر خودمون ازش توی هاست استفاده کنیم یعنی اینکه آدرس سایت بزنیم یا فایل دانلود کنیم و ذخیره بشه توی هاست.

این کارو از طریق سرور مجازی میشه انجام داد اما میخوام بدونم آیا چنین اسکریپتی وجود داره یا نه؟

هدفمم دانلود و لیچینگ هست برای سایتایی که رپید لینچ ساپرتشون نمیکنه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خیلی ساده میتونید از طریفق تابع copy در php اقدام کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خیلی ساده میتونید از طریفق تابع copy در php اقدام کنید

بله با کد که کشکلی نیست اما زمانی که:

1. کد کپچا نداشته باشیم

2. لینک به طور کوئری نباشه

3. فایل آخر فرمت داشته باشه نه مثلا کوئری با یسری کد

4. لینک وابسته به آیپی درخواست کننده ساخته نشده باشه .

برای حل محدودیت های فوق نیاز به یک مرورگر یا چیزی شبیه به اون دارم که php باشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. چیزی که شما می خواید فکر کنم با پراکسی قابل انجام باشه. مثلا اسکریپت رو طوری باید تغییر بدید که شما سایت ها رو باز بکنید و اطلاعات لازم رو وارد کنید و زمانی که فایلی با فرمت خاصی از طرف سرور ارسال شده به جای ارسالش به شما اونو توی هاست ذخیره بکنه.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. چیزی که شما می خواید فکر کنم با پراکسی قابل انجام باشه. مثلا اسکریپت رو طوری باید تغییر بدید که شما سایت ها رو باز بکنید و اطلاعات لازم رو وارد کنید و زمانی که فایلی با فرمت خاصی از طرف سرور ارسال شده به جای ارسالش به شما اونو توی هاست ذخیره بکنه.

موفق باشید.

با این ایده موافقم اینم میشه یه راه درست و درمون از استفاده از اسکریپتای پرکسی برای دور زدن سیتای شرینگ فایل . اما آیا چیزی رو میشناسید که بشه ازش استفاده کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بروزینگ چیز خاصی ندیدم مگه اینکه پروکسی کنید.

برای لیچ:

https://code.google.com/p/rapidleech/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//