premier

تغییر تصویر شاخص ووکامرس هنگام :hover

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چجوری می تونم؟

استفاده از تصاویر شاخص در ووکامرس و تعویض تصویر هنگام که موس روی تصویر می باشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، کد زیر رو امتحان کنید: (به جای آدرس تصاویر آدرس خودتون رو بذارید - به عکس های زیر width و height داده شده که میتونید حذفشون کنید)


<img src="http://naslno.com/image.png" onmouseover="this.src='http://code.naslno.com/wp-content/themes/naslno-code/images/NN%20Logo.jpg'" onmouseout="this.src='http://naslno.com/image.png'" width="100px" height="100px">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، کد زیر رو امتحان کنید: (به جای آدرس تصاویر آدرس خودتون رو بذارید - به عکس های زیر width و height داده شده که میتونید حذفشون کنید)


<img src="http://naslno.com/image.png" onmouseover="this.src='http://code.naslno.com/wp-content/themes/naslno-code/images/NN%20Logo.jpg'" onmouseout="this.src='http://naslno.com/image.png'" width="100px" height="100px">

ممنون ولی برای تصویر شاخص محصول میخوام که یک تصویر شاخص دیگر جایگزین کنم یا از یکی از تصاویر گالری محصول استفاده کنم نمونه اونو دیدم ولی کدی پیدا نکردم افزونه هست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی برای تصویر شاخص محصول میخوام که یک تصویر شاخص دیگر جایگزین کنم یا از یکی از تصاویر گالری محصول استفاده کنم نمونه اونو دیدم ولی کدی پیدا نکردم افزونه هست!

متوجّه نشدم ، منظورتون این هست که موقعی که میره روی یه عکس خاص عوض بشه دیگه نه؟

خب میتونید به جای آدرس عکس ها از کد پی اچ پی استفاده کنید

اینجوری:


<img src="<?php the_post_thumbnail(); ?>">

ویرایش شده در توسط علی زینلی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجّه نشدم ، منظورتون این هست که موقعی که میره روی یه عکس خاص عوض بشه دیگه نه؟

خب میتونید به جای آدرس عکس ها از کد پی اچ پی استفاده کنید

اینجوری:


<img src="<?php the_post_thumbnail(); ?>">

ممنون خب این عکس تصویر شاخص اول هست! کد تصویر شاخص دوم یا کد یکی از تصاویر گالری محصول چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه woocommerce product fliper این کارو میکنه ولی نمیخام از اون استفاده کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من راهی پیدا نکردم ولی با advanced custom field پلاگین حل کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iman32000
      سلام
      دوستان من برای کار با فروتل یه فروشگاه با وردپرس و البته ووکامرس زدم...
      3 - 4 تا هم افزونه فروتل براش پیدا کردم که یکیش رو خود سایت فروتل داد...
      ولی نمیدونم چجوری باید باهاش کار کرد.. چجوری محصولاتو بهش معرفی کرد یا وقت خرید با فروتل ارتباط برقرار کرد...
      ممنون میشم کسی اگه باهاش کار کرده راهنماییم کنه...
      اینم ایمیلم:
      iman770000@gmail.com
    • توسط iman32000
      سلام
      دوستان من برای کار با فروتل یه فروشگاه با وردپرس و البته ووکامرس زدم...
      3 - 4 تا هم افزونه فروتل براش پیدا کردم کهیکیش رو خود سایت فروتل داد...
      ولی نمیدونم چجوری باید باهش کار کرد.. چجوری کحصولاتو بهش معرفی کرد یا وقت خرید با فروتل ارتباط برقرار کرد...
      ممنون میشم کسی اگه باهاش کار کرده راهنماییم کنه...
      اینم ایمیلم:
      iman770000@gmail.com
    • توسط mehdir27
      سلام من میخوا شکل سبد خریدم از بلای صفحه اصلی برداشته شه هرچی فکر میکنم نمیدوم چجوری سرچم زدم چیزی دستگیرم نشد

    • توسط thinkdiff
      سلام و عرض ادب
      دوستان من یک سیستمی میخوام پیاده کنم برای انتخاب در منزل کاربریان در ووکامرس. به این شکل در که در صفحه محصول، در کنار دکمه افزودن به سبد خرید، یک گزینه افزودن به انتخاب در منزل هم اضافه بشه و بعد که کاربر میزنه بره تو اون سبد. بعد که مواردی که میخواست رو اضافه کرد به سبد، گزینه سبد انتخاب در منزل بالای سایت رو بزنه و بره اطلاعاتشو بده و تو سیستم ثبت بشه.
      کسی میتونه راهنمایی کنه من رو در این مورد؟
      پیشاپیش از وقتی که میذاریم ممنونم
    • توسط مجله آنلاین حقوق
      دوستان سلام وخسته نباشید
      روی هاست(آنلاین) ووکامرس را نصب نمودم.بعد وقتی افزونه ترجمه فارسی انرا هم نصب کردم سایت اصلا بالا نماییدیا بالا می آید اما سرعتش فوقالعاده کند میگردد.این مشکل را روی لوکال هم امتحان کردم و باز سرعت سایت وردپرس گرفته میشود بطوریکه احساس میکنم که رم سیستم را درگیر می کنه. فکر کنم همش از پلاگ ترجمه فروشگاه است.
      اینم نصب انلاین : فروشگاه من
      ممنون می شوم که راهنمایی فرمایید.
      باسپاس فراوان