ninos

کاهش سرعت با افزونه جلالی

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وردپرسی ها .

همون طور که می دونین یکی از مشکلات ما وردپرس فارسی کار ها سرعت اون هست چند وقت پیش سایت newbie مطلبی رو منتشر کردند که نشون می دادا افزونه ی جلالی یکی از پلاگین های سنگین وردپرس هستند که واقعا سرعت رو خیلی کاهش می دن. به عکس زیر از newbie توجه کنین.

Runtime-By-PLugin.gif

به نظرتون برای حل این مشکل چه کار هایی رو باید کرد؟

آیا افزونه های جایگزینی وجود دارن؟

آیا افزونه هایی وجود دارند که حداقل اعداد رو فارسی کنن؟ ( تاریخ شمسی رو یه جوری باهاش می سازیم )

اصلا چرا سرعت این پلاگین خیلی پایینه؟ نوع برنامه نویسی اون مشکل داره؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به نظرتون برای حل این مشکل چه کار هایی رو باید کرد؟

آیا افزونه های جایگزینی وجود دارن؟

اصلا چرا سرعت این پلاگین خیلی پایینه؟ نوع برنامه نویسی اون مشکل داره؟

افزونه هوک های زیادی داره و همین کمی سرعت میگیره. افزونه جایگزین هم فعلا نداره.

آیا افزونه هایی وجود دارند که حداقل اعداد رو فارسی کنن؟ ( تاریخ شمسی رو یه جوری باهاش می سازیم )

فارسی کردن اعداد کاری نداره. یک هوک ساده به تابع the_content نیاز هست و فیلتر کردن اعداد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

در عین حال سنگین بودن مشکل حادی برای وردپرس و حتی سرعت حساب نمیشه. با وجود جلالی و ۳۳ تا افزونه دیگه زمان لود صفحه اصلی وبلاگ بنده زیر ۱ و اکثر صفحات دیگه زیر ۲ ثانیه هست.

میتونین افزونه‌ی Iranian calendar که جناب ساسان نوشتن رو از این لینک دانلود کنین و بجای افزونه‌ی جلالی تستش کنین.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوستان من این افزونه رو کلا از روزهای اول غیر فعال کردم.(منظورم wp-jalali هست)

به نظر شما به مشکل خاصی بر خواهم خورد؟

این تقویم برای چه قسمت هایی کاربرد داره؟

مثلا الان به این وب سایت مراجعه کنید.آیا مشکل خاصی داره؟

http://www.office-learning.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوستان من این افزونه رو کلا از روزهای اول غیر فعال کردم.(منظورم wp-jalali هست)

به نظر شما به مشکل خاصی بر خواهم خورد؟

این تقویم برای چه قسمت هایی کاربرد داره؟

مثلا الان به این وب سایت مراجعه کنید.آیا مشکل خاصی داره؟

http://www.office-learning.ir/

داداش اگه توجه کنی اگکه این افزونه رو استفاده نکنی تاریخ ها همه میلادی هست...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه برای تاریخ شمسی هست

در صورتی که نیاز نیست. میتوانید فعال نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده اگه زیاد سوال می پرسم. :ph34r:

منظور از تاریخ ها میلادی می شوند کجا هست؟

در قسمت آرشیو؟

در قسمت پست زدن؟

در جستجو های کاربران در گوگل فرق می کنه ؟(یعنی من از این افزونه استفاده نکنم و کاربران با تایپ فارسی من رو پیدا نخواهند کرد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده اگه زیاد سوال می پرسم. :ph34r:

منظور از تاریخ ها میلادی می شوند کجا هست؟

در قسمت آرشیو؟

در قسمت پست زدن؟

در جستجو های کاربران در گوگل فرق می کنه ؟(یعنی من از این افزونه استفاده نکنم و کاربران با تایپ فارسی من رو پیدا نخواهند کرد)

در پستها و صفحات. حالا هر شکل تاریخ که باشد

ربطی به موتور‌های جستجو ندارد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان می دونم این تاپیک خیلی قدیمی هست ولی می خواهم بدونم آیا هنوز هم افزونه ی جایگزینی برای wp jalali نیومده؟ چون این افزونه داخل سایت من هم بیشترین عامل کاهش سرعت هست. زمان لود شدن قالب از این افزونه پایین تره و زمان لود این افزونه کمی کمتر از زمانی هست که خود هسته وردپرس می گیره.

رنگ آبی : WP Core Time

رنگ سبز: wp-jalali

رنگ قرمز : Theme

137383373713450_0profiler.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه wp-persian هست اما مشکلات دیگری دارد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه wp-persian هست اما مشکلات دیگری دارد

مثلا چه مشکلاتی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلاتی در بیس کار داره و همچنان هوک های زیادی داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بالاخره ی افزونه ای امد ک کار افزونه جلالی را انجا م بده یانه؟

ب خاطر این افزونه جلالی خطاهای 503 در وبمستر اومده برام.

لطفا میشناسین چنین افزونه ای را معرفی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، albfa گفته است :

:ph34r:

تاپیک خیلی قدیمی رو بالا آوردید بهتر بود تاپیک جدا گونه میزدید.

+ همه افزونه‌های تبدیل تاریخ بدلیل هوک‌های زیادی که میزنند سنگین هستند؛ ولی خب چون نیاز هست بهش باید استفاده کنید اگرم تاثیر محسوسی روی سایتتون میزاره باید هاستتون رو ارتقا بدید.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، farhad.in گفته است :

تاپیک خیلی قدیمی رو بالا آوردید بهتر بود تاپیک جدا گونه میزدید.

+ همه افزونه‌های تبدیل تاریخ بدلیل هوک‌های زیادی که میزنند سنگین هستند؛ ولی خب چون نیاز هست بهش باید استفاده کنید اگرم تاثیر محسوسی روی سایتتون میزاره باید هاستتون رو ارتقا بدید.

 

سپاس

یعنی وقتی من این مشکل را داشتم نباید دراین تاپیک مطرح کنم <>؟

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم دقیقاً این مشکل رو دارم کسی میدونه چه طور باید این کار رو کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hadimargo
      سلام. خسته نباشید. ببخشید سایت من هست:
      1daneshjo.ir
      این سایتم خیلی دیر بارگذاری می شه. و مشکل دیگشم اینه که تو وردپرس وقتی میخوام تغییرات ایجاد کنم سه ساعت باید صبر کنم آخرشم هیچی نمیشه. خیلی کند شده وردپرسم. نمیدونم مشکل چیه. 
      راهنمایی لطفا.
    • توسط hadimargo
      سلام. خسته نباشید. ببخشید سایت من هست:
      1daneshjo.ir
      این سایتم خیلی دیر بارگذاری می شه. و مشکل دیگشم اینه که تو وردپرس وقتی میخوام تغییرات ایجاد کنم سه ساعت باید صبر کنم آخرشم هیچی نمیشه. خیلی کند شده وردپرسم. نمیدونم مشکل چیه. 
      راهنمایی لطفا.
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط roshanak97
      سلام من می خوام کد پر بازدیدترین مطالب را بدون افزونه برای یک پست سفارشی بنویسم.لطفا راهنمایی کنید
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس