• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.اگر به سایت بنده که آدرسش تو امضام هست برید لوگوی بالای سایت رو می بینید.من میخوام هم اون لوگو به صفحه اول سایت لینک بشه هم با استفاده از css3 وقتی ماوس روی اون میره اون کمی زوم بشه و بیاد جلو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

نه اون رو عوض کردم.کش مرورگرتون رو خالی کنید تا لوگوی جدید سایت رو ببینید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما لوگو رو بصورت بکگراند در هدر تعریف کردید.

با اینکار دسترسی مستقیم به عکس ندارید که بخواید بهش مستقیم افکت بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

تشکر جواب داد.حالا چطوری با استفاده از css3 زوم کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

تشکر بسیار عالی بود فقط از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

بله وقتی روی 1.1 میزارم عالی میشه.تشکر از همگی

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

--------------

شرمنده يكمي دير پست زدم ، پست هاي قبل رو نديدم

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

شدن ميشه ، فكر كنم بايد عكس رو 3 قسمت تكه كني و بعد روي وسطي اين حركت رو بزني /.

ویرایش شده در توسط mr.bass

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

تشکر.از کجا می تونم این کدها رو یاد بگیرم؟یکی هم این که چطوری می تونم تعیین کنم فقط قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وقتي هدر ور 3 تكه كنيد ، مجبوريد با كد هاي سي اس اس و اچ تي ام ال فرخوان بديد ! ميتونيد توي عكس مورد نظر اين كد رو در قسمت css ش قرار بديد

بايد كمي مطالعه كنيد ، ميتونيد مطالب خوبي از گوگل پيدا كنيد ، اين وب سايت ها هم بسيار مفيد هستند ‌:‌:::‌} W3SCHOOLS , Html (farsi( , NeoPersia(farsi) هم فارسي هم انگليسي هست..

براتون ميگردم اگر كدي بود كه ي قسمت از عكس رو زوم بده پيدا كردم قرار ميدم كه زياد دردسر نكشيد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

عکستونو با برنامه ادیت برش بزنید.

قسمت برش خرده را در تگ div بذارید.

داخل تگ div کلاس تعریف کنید و استایلشو در کلاس استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید