15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.اگر به سایت بنده که آدرسش تو امضام هست برید لوگوی بالای سایت رو می بینید.من میخوام هم اون لوگو به صفحه اول سایت لینک بشه هم با استفاده از css3 وقتی ماوس روی اون میره اون کمی زوم بشه و بیاد جلو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

نه اون رو عوض کردم.کش مرورگرتون رو خالی کنید تا لوگوی جدید سایت رو ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لوگو رو بصورت بکگراند در هدر تعریف کردید.

با اینکار دسترسی مستقیم به عکس ندارید که بخواید بهش مستقیم افکت بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

تشکر جواب داد.حالا چطوری با استفاده از css3 زوم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

تشکر بسیار عالی بود فقط از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

بله وقتی روی 1.1 میزارم عالی میشه.تشکر از همگی

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

--------------

شرمنده يكمي دير پست زدم ، پست هاي قبل رو نديدم

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

شدن ميشه ، فكر كنم بايد عكس رو 3 قسمت تكه كني و بعد روي وسطي اين حركت رو بزني /.

ویرایش شده در توسط mr.bass
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

تشکر.از کجا می تونم این کدها رو یاد بگیرم؟یکی هم این که چطوری می تونم تعیین کنم فقط قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتي هدر ور 3 تكه كنيد ، مجبوريد با كد هاي سي اس اس و اچ تي ام ال فرخوان بديد ! ميتونيد توي عكس مورد نظر اين كد رو در قسمت css ش قرار بديد

بايد كمي مطالعه كنيد ، ميتونيد مطالب خوبي از گوگل پيدا كنيد ، اين وب سايت ها هم بسيار مفيد هستند ‌:‌:::‌} W3SCHOOLS , Html (farsi( , NeoPersia(farsi) هم فارسي هم انگليسي هست..

براتون ميگردم اگر كدي بود كه ي قسمت از عكس رو زوم بده پيدا كردم قرار ميدم كه زياد دردسر نكشيد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

عکستونو با برنامه ادیت برش بزنید.

قسمت برش خرده را در تگ div بذارید.

داخل تگ div کلاس تعریف کنید و استایلشو در کلاس استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟