15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.اگر به سایت بنده که آدرسش تو امضام هست برید لوگوی بالای سایت رو می بینید.من میخوام هم اون لوگو به صفحه اول سایت لینک بشه هم با استفاده از css3 وقتی ماوس روی اون میره اون کمی زوم بشه و بیاد جلو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

نه اون رو عوض کردم.کش مرورگرتون رو خالی کنید تا لوگوی جدید سایت رو ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لوگو رو بصورت بکگراند در هدر تعریف کردید.

با اینکار دسترسی مستقیم به عکس ندارید که بخواید بهش مستقیم افکت بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

تشکر جواب داد.حالا چطوری با استفاده از css3 زوم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

تشکر بسیار عالی بود فقط از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

بله وقتی روی 1.1 میزارم عالی میشه.تشکر از همگی

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

--------------

شرمنده يكمي دير پست زدم ، پست هاي قبل رو نديدم

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

شدن ميشه ، فكر كنم بايد عكس رو 3 قسمت تكه كني و بعد روي وسطي اين حركت رو بزني /.

ویرایش شده در توسط mr.bass
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

تشکر.از کجا می تونم این کدها رو یاد بگیرم؟یکی هم این که چطوری می تونم تعیین کنم فقط قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتي هدر ور 3 تكه كنيد ، مجبوريد با كد هاي سي اس اس و اچ تي ام ال فرخوان بديد ! ميتونيد توي عكس مورد نظر اين كد رو در قسمت css ش قرار بديد

بايد كمي مطالعه كنيد ، ميتونيد مطالب خوبي از گوگل پيدا كنيد ، اين وب سايت ها هم بسيار مفيد هستند ‌:‌:::‌} W3SCHOOLS , Html (farsi( , NeoPersia(farsi) هم فارسي هم انگليسي هست..

براتون ميگردم اگر كدي بود كه ي قسمت از عكس رو زوم بده پيدا كردم قرار ميدم كه زياد دردسر نكشيد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

عکستونو با برنامه ادیت برش بزنید.

قسمت برش خرده را در تگ div بذارید.

داخل تگ div کلاس تعریف کنید و استایلشو در کلاس استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد