15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.اگر به سایت بنده که آدرسش تو امضام هست برید لوگوی بالای سایت رو می بینید.من میخوام هم اون لوگو به صفحه اول سایت لینک بشه هم با استفاده از css3 وقتی ماوس روی اون میره اون کمی زوم بشه و بیاد جلو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوگوی بالای سایت همونی هست که چپ و راست میره؟

نه اون رو عوض کردم.کش مرورگرتون رو خالی کنید تا لوگوی جدید سایت رو ببینید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لوگو رو بصورت بکگراند در هدر تعریف کردید.

با اینکار دسترسی مستقیم به عکس ندارید که بخواید بهش مستقیم افکت بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه مرتضي جان

اينو امتحان كن :

<a href="<?php bloginfo(url); ?>"><div class="logo-el"></div></a>

اين لينك خود سايت رو ميده به هدر ، ميتونيد به جا

<?php bloginfo(url); ?>

لينك مورد نظرتون رو بديد ( اگر لينك خارجي هست حتما http رو هم به بتداي لينك اضافه كنيد)

اميدوارم جواب بده...

تشکر جواب داد.حالا چطوری با استفاده از css3 زوم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتجان كنيد

.logo-el:hover {
-moz-transform: scale(2);
-webkit-transform: scale(2);
-o-transform: scale(2);
transform: scale(2);
-ms-transform: scale(2);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(sizingMethod='auto expand',
M11=2, M12=-0, M21=0, M22=2);
}

تشکر بسیار عالی بود فقط از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کجا درصد زومش رو کم کنم؟

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

بله وقتی روی 1.1 میزارم عالی میشه.تشکر از همگی

عدد 2 در (scale(2 را کم کنید مثلاً: 1.5

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

--------------

شرمنده يكمي دير پست زدم ، پست هاي قبل رو نديدم

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

شدن ميشه ، فكر كنم بايد عكس رو 3 قسمت تكه كني و بعد روي وسطي اين حركت رو بزني /.

ویرایش شده در توسط mr.bass
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين :

scale(2);

كمترين حالت هم فكر كنم اين باشه :

scale(1.1);

تشکر.از کجا می تونم این کدها رو یاد بگیرم؟یکی هم این که چطوری می تونم تعیین کنم فقط قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتي هدر ور 3 تكه كنيد ، مجبوريد با كد هاي سي اس اس و اچ تي ام ال فرخوان بديد ! ميتونيد توي عكس مورد نظر اين كد رو در قسمت css ش قرار بديد

بايد كمي مطالعه كنيد ، ميتونيد مطالب خوبي از گوگل پيدا كنيد ، اين وب سايت ها هم بسيار مفيد هستند ‌:‌:::‌} W3SCHOOLS , Html (farsi( , NeoPersia(farsi) هم فارسي هم انگليسي هست..

براتون ميگردم اگر كدي بود كه ي قسمت از عكس رو زوم بده پيدا كردم قرار ميدم كه زياد دردسر نكشيد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا میشه کاری کردن که فقط نوشته ائلشن گرافیک زوم بشه منظوزم اینه که قسمتی از تصویر فقط زوم بشه؟

عکستونو با برنامه ادیت برش بزنید.

قسمت برش خرده را در تگ div بذارید.

داخل تگ div کلاس تعریف کنید و استایلشو در کلاس استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر