elshan

فعال کردن جی کوئری

26 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر تمام دوستان.بنده چطوری می تونم جی کوئری رو برای سایتم فعال کنم.یه افزونه ای نصب کردم(افزونه ی منوی آباشری بالای سایت) که یه قسمتی که که منو ها با افکت باز بشن ولی وقتی فعال می کنم این قابلیت رو افزونه به درستی کار نمی کنه.تو سایت سازندش نوشته اگه هنگام فعال سازی قابلیت افکت افزونه کار نکرد مشکل از جی کوئری سایتتون هست.حالا باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

سلام. می دونم باید اضافه کنم امام نمی دونم چطوری؟؟!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو به فانکشن اضافه کنید


wp_enqueue_script("jquery");

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این رو اضافه می کنم اصلا سایت بالا نمی یاد؟؟؟!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

کلا کدی که شما گفتین رو به آخرش اضافه می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

این رو به فانکشن اضافه کنم یا هدر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

از کجا بدونم جی کوئری سایتم فعاله و مشکلی نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

اقای گرانسایه لطف می کنید بگین کلا چجوری جی کوئری سایتم رو هم فعال کنم هم به آخرین نسخه ارتقا بدم؟ تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

سلام تو سایت جی کوئری اسم آخرین نسخه jquery-1.8.2.js هستش ولی تو وردپرس فقط jquery.js هستش .مشکلی پیش نمی یاد؟

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

بنده محتویات جی کوئری جدی رو توی آدرسی که دادید ریختم و ذخیره کردم.یعنی جی کوئری قدیمی کدهاش رو پاک کردم و جدید رو به جاش ریختم.این کار درسته؟

تو سایت افزونه این رو نوشته:

if dropdown doesn’t work with effects turned on, you may have some problem with your jQuery version.

لازم به ذکر است که من از جی کوئری برای دکمه بالا بر هم استفاده می کنم که کدهاش در زیر آوردم:

<!-- jquery -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery-1.8.2.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- easing plugin ( optional ) -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/easing.js" type="text/javascript"></script>

<!-- UItoTop plugin -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery.ui.totop.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سورس از سایتم گرفتم.به این کد دقت کنید

<script type='text/javascript' src='http://elshan-graphi...ry.js?ver=1.7.2'></script>

این داره ورژن 1.7.2 رو لود میکنه اما آخرین ورژن 1.8.2 هستش.چطوری این کد رو تغییر بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

سلام می دونم باید بشه اون.ولی می دونم اون کد رو چجوری جایکزین کنم(تغییر بدم)؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

تو فانکشن؟

تو فانکشن؟

وقتی این کد رو تو فانکشن میزارم بالابر هم اصلا نشون نمی ده!!؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

آخه مشکل اینجاست که وقتی اون کد رو قرار می دم نه بالابر کار می کنه و نه منوی بالای سایت!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

چطوری می تونم از این تداخل جلوگیری کنم.راستی آدرس بالا چرا فیلتر هست؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون آدرس بالا برای رفع تداخلیک راه مطرح شده.

بخش کدکس وردپرس خیلی وقته فیـلتر شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید