• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
elshan

فعال کردن جی کوئری

26 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر تمام دوستان.بنده چطوری می تونم جی کوئری رو برای سایتم فعال کنم.یه افزونه ای نصب کردم(افزونه ی منوی آباشری بالای سایت) که یه قسمتی که که منو ها با افکت باز بشن ولی وقتی فعال می کنم این قابلیت رو افزونه به درستی کار نمی کنه.تو سایت سازندش نوشته اگه هنگام فعال سازی قابلیت افکت افزونه کار نکرد مشکل از جی کوئری سایتتون هست.حالا باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

سلام. می دونم باید اضافه کنم امام نمی دونم چطوری؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو به فانکشن اضافه کنید


wp_enqueue_script("jquery");

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این رو اضافه می کنم اصلا سایت بالا نمی یاد؟؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

کلا کدی که شما گفتین رو به آخرش اضافه می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

این رو به فانکشن اضافه کنم یا هدر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

از کجا بدونم جی کوئری سایتم فعاله و مشکلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

اقای گرانسایه لطف می کنید بگین کلا چجوری جی کوئری سایتم رو هم فعال کنم هم به آخرین نسخه ارتقا بدم؟ تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

سلام تو سایت جی کوئری اسم آخرین نسخه jquery-1.8.2.js هستش ولی تو وردپرس فقط jquery.js هستش .مشکلی پیش نمی یاد؟

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

بنده محتویات جی کوئری جدی رو توی آدرسی که دادید ریختم و ذخیره کردم.یعنی جی کوئری قدیمی کدهاش رو پاک کردم و جدید رو به جاش ریختم.این کار درسته؟

تو سایت افزونه این رو نوشته:

if dropdown doesn’t work with effects turned on, you may have some problem with your jQuery version.

لازم به ذکر است که من از جی کوئری برای دکمه بالا بر هم استفاده می کنم که کدهاش در زیر آوردم:

<!-- jquery -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery-1.8.2.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- easing plugin ( optional ) -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/easing.js" type="text/javascript"></script>

<!-- UItoTop plugin -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery.ui.totop.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سورس از سایتم گرفتم.به این کد دقت کنید

<script type='text/javascript' src='http://elshan-graphi...ry.js?ver=1.7.2'></script>

این داره ورژن 1.7.2 رو لود میکنه اما آخرین ورژن 1.8.2 هستش.چطوری این کد رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

سلام می دونم باید بشه اون.ولی می دونم اون کد رو چجوری جایکزین کنم(تغییر بدم)؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

تو فانکشن؟

تو فانکشن؟

وقتی این کد رو تو فانکشن میزارم بالابر هم اصلا نشون نمی ده!!؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

آخه مشکل اینجاست که وقتی اون کد رو قرار می دم نه بالابر کار می کنه و نه منوی بالای سایت!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

چطوری می تونم از این تداخل جلوگیری کنم.راستی آدرس بالا چرا فیلتر هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون آدرس بالا برای رفع تداخلیک راه مطرح شده.

بخش کدکس وردپرس خیلی وقته فیـلتر شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس