elshan

فعال کردن جی کوئری

26 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر تمام دوستان.بنده چطوری می تونم جی کوئری رو برای سایتم فعال کنم.یه افزونه ای نصب کردم(افزونه ی منوی آباشری بالای سایت) که یه قسمتی که که منو ها با افکت باز بشن ولی وقتی فعال می کنم این قابلیت رو افزونه به درستی کار نمی کنه.تو سایت سازندش نوشته اگه هنگام فعال سازی قابلیت افکت افزونه کار نکرد مشکل از جی کوئری سایتتون هست.حالا باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

سلام. می دونم باید اضافه کنم امام نمی دونم چطوری؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو به فانکشن اضافه کنید


wp_enqueue_script("jquery");

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این رو اضافه می کنم اصلا سایت بالا نمی یاد؟؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

کلا کدی که شما گفتین رو به آخرش اضافه می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

این رو به فانکشن اضافه کنم یا هدر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

از کجا بدونم جی کوئری سایتم فعاله و مشکلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

اقای گرانسایه لطف می کنید بگین کلا چجوری جی کوئری سایتم رو هم فعال کنم هم به آخرین نسخه ارتقا بدم؟ تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

سلام تو سایت جی کوئری اسم آخرین نسخه jquery-1.8.2.js هستش ولی تو وردپرس فقط jquery.js هستش .مشکلی پیش نمی یاد؟

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

بنده محتویات جی کوئری جدی رو توی آدرسی که دادید ریختم و ذخیره کردم.یعنی جی کوئری قدیمی کدهاش رو پاک کردم و جدید رو به جاش ریختم.این کار درسته؟

تو سایت افزونه این رو نوشته:

if dropdown doesn’t work with effects turned on, you may have some problem with your jQuery version.

لازم به ذکر است که من از جی کوئری برای دکمه بالا بر هم استفاده می کنم که کدهاش در زیر آوردم:

<!-- jquery -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery-1.8.2.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- easing plugin ( optional ) -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/easing.js" type="text/javascript"></script>

<!-- UItoTop plugin -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery.ui.totop.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سورس از سایتم گرفتم.به این کد دقت کنید

<script type='text/javascript' src='http://elshan-graphi...ry.js?ver=1.7.2'></script>

این داره ورژن 1.7.2 رو لود میکنه اما آخرین ورژن 1.8.2 هستش.چطوری این کد رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

سلام می دونم باید بشه اون.ولی می دونم اون کد رو چجوری جایکزین کنم(تغییر بدم)؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

تو فانکشن؟

تو فانکشن؟

وقتی این کد رو تو فانکشن میزارم بالابر هم اصلا نشون نمی ده!!؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

آخه مشکل اینجاست که وقتی اون کد رو قرار می دم نه بالابر کار می کنه و نه منوی بالای سایت!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

چطوری می تونم از این تداخل جلوگیری کنم.راستی آدرس بالا چرا فیلتر هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون آدرس بالا برای رفع تداخلیک راه مطرح شده.

بخش کدکس وردپرس خیلی وقته فیـلتر شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.