alikhani98

كندي سرعت

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

سايت منم مثل خيلي هاي ديگه ازapis.googleرنج ميبره وسرعتش كم شده وبعضي وقت ها بالا هم نمياد

راه حل چيه؟

لطفا لينك نديد چون همش راخوندم هيچ تاش كارسازنبود!

سايت:http://4blogers.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه هست:

از این کشور برید!

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک راه هست:

از این کشور برید!

فرضا من برم;مشكل من حل ميشه حالا كاربرام بايدچيكاركنن :huh:

ویرایش شده در توسط alikhani98
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث سر این هست که استفاده از سرویسهای گوگل همچین مشکلاتی بهبار میاره.

اما مثلا بری استفاده از یکسری موارد مثل جی کوئری بجای لود از گوگل از خود سایت جی کوئری یا ساز سایت خودتون یا از CDN میتونید استفاده کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقامرتضي شمامنظورتون ازيكسري مواردچيه؟

بيشترتوضيح بديد(درحدمبتدي!)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاتر گفتم!

اما مثلا بری استفاده از یکسری موارد مثل جی کوئری بجای لود از گوگل از خود سایت جی کوئری یا ساز سایت خودتون یا از CDN میتونید استفاده کنید.
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من چه ميدنم چه مواردي هستش :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اصلا متن رو میخونی؟

من موارد رو نوشتم:

استفاده از گوگل برای لود جی کوئری

استفاده از CDN

....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز بهتره كد‌ها و اسكريپت‌هاي مربوطه رو به فوتر بياريد تا آخر از همه لود بشن ، از افزونه‌ي Use Google Libraries استفاده كنيد .. مرتضي عزيز هم گفتن ، در صورت امكان از CDN استفاده كنيد براي لود جي‌كوئري‌ها ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه‌ي Use Google Libraries اسنفاده كردم اماتغييري نكرد!

استفاده از گوگل برای لود جی کوئری

استفاده از CDN

من اصلا نميدونم اين دوتاچيه!

يكم توضيح ميديد؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بعضی از پوسته ها از بجای اینکه از سایت جکوئری رو لود کنند از گوگل لود میکنند که باعث کندی سرعت واسه ایرانیا میشه(دقیقا برعکس همه جای دنیا!) باید پوستتون ویرایش بشه تا از خود سایت شما لود بشه.

cdn هم یک نوع تکنولوژی هست که سایتتون از چندین نقطه از جهان لود میشه(یعنی سرورتون میره توی چند سرور توی جهان) و هرکسی که به هر سروری نزدیکتر بود از اون سرور لود میشه.که البته خوباش رایگان نیست!!رایگان هاشم نصف کاربرات رو میپرونه چون نباید تعداد افراد آنلاین زیاد باشن!!!(البته برای رایگان ها)

cdn service

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خوب من زيادازكدنويسي سردرنميارم

ميشه بگيد چكاركنم كه پوسته ازگوگل لود نكنه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خوب من زيادازكدنويسي سردرنميارم

ميشه بگيد چكاركنم كه پوسته ازگوگل لود نكنه؟!

اون فایل هایی رو که از گوگل لود میکنه save کنید و در یک جای پر سرعت اپ کنید و url رو عوض کنید و یا اینکه همون فایل هارو از سایت جیکوئری پیدا کنید و url رو عوض کنید به اونها

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دستورات سایت gtmetrix.com را مو به مو اجرا کنید ! نمونه اش هم سایتی که برای یه نفر کار کردم و با وجود حجم 1.2 مگابایتی صفحه توی 2.91s لود میشه . bioschool.ir .

http://gtmetrix.com/reports/bioschool.ir/3GIEb7ka

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟