python

انتشار مطالب در شبکه های اجتماعی مفید یا مضر؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخواستم ببینم انتشار مطالب در سایتهایی همچون فیس بوک،تیوتر و انثال اینا که اکثرا هم فیلتر هستن چقدر از نظر سئو برای سایت مفیده و امکان این وجود داره که با انتشار مطالب در این سایتها سایت ما هم فیلتر بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من این کار باعث دریافت بک لینک های سالم و مفید می شود و همچنان که می دانید اکثر سایت های خبر گذاری و ... ایرانی نیز در این شبکه ها فعالیت دارند و مشکلی پیش نخواهد آمد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیلتر شدن ربطی به سئو نداره! یا مفید بودن!

در حال حاظر موتور جستجوی گوگل فقط مطالبی که در گوگل پلاس به اشتراک گذاشته شده باشند رو به عنوان یکی از ملاکهای سئو پشتیبانی داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ایی برای وردپرس سراغ دارین که مطالب رو اتوماتیک به پلاس ارسال کنه؟

من از افزونه WPGplus استفاده میکنم اما کار نمیکنه و مطالب رو ارسال نمیکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه WPGplus

وقتي داري پست ارسال مي كني گزينه ارسالش به گوگل پلاس رابزن وبهتريه متني هم توي كادرش بنويسي

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه WPGplus

وقتي داري پست ارسال مي كني گزينه ارسالش به گوگل پلاس رابزن وبهتريه متني هم توي كادرش بنويسي

من این افزونه رو نصب کردم کاری که شما گفتین رو هم انجام دادم اما بازم ارسال نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-يوزروپوردرادرست واردكرديد؟

2-گزينهyasرابراي ارساب پست انتخاب كردي؟

اگرهيچ يك ازاين مواردنبود!

بايدبگم كه براي منم ازهر3پستم اينطوري ميشه وفقط يكيش رابه اشتراك ميذاره وعيب متاسفانه ازافزونه هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید