tasvirpardaz

کمک برای راه اندازی دامین دوم روی وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

در حال حاضر یک سایت رو با سیستم وردپرس راه اندازی کردم و فعال هستش

یکک دامنه ی جدید خریداری کردم و سوالم اینه که میتونم این دامنه ی جدید را روی همین وردپرس که روی هاست فعال هست راه اندازی و ست کنم یا خیر ؟

اگر می شود لطفاً آموزش اینکار رو مرحمت کنید

اگر نمی شود راه حلی که مدیران 2 سایت با 2 دامنه مجزا انجام می دهند چیست ؟!

با تشکر از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

میتوانید

Redirect 301 کنید بررروی دومین جدید با htaccess


# Redirect to new domain
Redirect 301 / http://www.new-domain.tld/

2-

http://verysimple.co...-multiple-tlds/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ازتون ممنونم

منظور من برای دامین دوم کلاً یک سایت با محتوای دیگه بود

سایت اول سایت شرکت هستش

سایت دوم رو میخوام دانشنامه ی مطالب فارسی تاسیس کنم و موضوعیت سایت کاملاً فرق داره

و در کل میخوام دو سایت کاملاً مجزا رو روی یک هاست داشته باشم

آیا ممکنه ؟!

اگر بله لطفاً من رو راهنمایی کنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله، اگر هاست شما به شما امکان استفاده از addon domain داده باشد می توانید:

آیا می دانید addon-domain چیست؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ازتون ممنونم

قابلیت اضافه کردن یک addon domain وجود داشت و اینکار رو انجام دادم

در پوشه ی public_html/sourcefa.ir دامین جدید ایجاد شده .

حالا چطور میتونم وردپرس رو توی این پوشه ایجاد کنم ؟!

چیزی که الان متوجه شدم اینه که برای من یک Subdomains به همون نام توی سایت اصلی ایجاد کرده !

در صورتیکه من میخوام سایت کاملاً مجزا باشه !

میشه توضیحات کاملی رو ارائه کنید ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سایت شما کاملا مجزاست

شما وردپرس نصب نشده را در پوشه مربوطه آپلود کنید. دیتابیس لازم را برای آن بسازید و به آدرس دامین خود یعنی

www.sourcefa.ir بروید و نصب کنید.

ویرایش شده در توسط shivahost
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همین کاری رو که دوستمون گفتن رو انجام بدین.

در راستای گفتار دوستمون:

نکته: از هر ادرسی که برید و نصبش کنید وردپرس بالا میاد،در غیر این صورت نمیتوانید با ادرس دیگری وارد ادمین شوید.. مثلا:

ممکن است سایت در ساب دامین بخواهید نصب کنید(برای مثال میگم :sub.site.ir) و اگر به این صورت وارد وردپرس شوید (site.ir/sub) وردپرس به صورت دوم نصب میشود...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما دوست عزیزم در هاست شیوا و آقای نظری

هم اینک اقدام به نصب میکنم

در پناه حق تعالی باشید انشاالله

نتیجه رو اطلاع میدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان خیلی از شما ممنونم کمک بزرگی به بنده کردید

همه چیز بخوبی نصب شد و پایگاه داده هم بخوبی تنظیم شد .

اگه تمایل داشتید میتونید در گسترش دانشنامه ی فارسی به ما کمک کنید

www.sourcefa.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون خالی هست!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حق با شماست

در بیرون از سایت داریم کم کم مطالب رو آماده سازی می کنیم اما گستردگی مطالب به حدی هستش که نمیشه با چند نفری که داریم مطالب رو کاملاً پوشش بدیم

در ضمن ما همگی شاغل هستیم و در روز بصورت محدود می تونیم فعالیت کنیم که شاید وقت ناهار و این چیزا باشه !!!

شما دوباره به سایت تشریف بیارید یه قالب پیش فرض که تاریخ تقریبی رو نشون میده روی سایت گذاشتم

www.sourcefa.ir

در صورتیکه بتونید ما رو کمک کنید بسیار عالی میشه

درباره ی فضای هاست و دیگر موارد مثل هاست آپلود و دانلود و این چیزا هم یه فکرایی کردم که عکس ها و مطالب رو پوشش بدیم

از دوستانی که تمایل دارند برای گسترش این دانشنامه ما را یاری کنند از روش هایی که در سایت سورس فا آمده است با ما تماس بگیرند

متشکرم از مدیریت این سایت که اجازه دادند این مطلب درج بشه

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟