• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
webbarg

نمایش تعداد مطالب یک دسته خاص

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تعداد مطالب نوشته شده در یک دسته خاص را نشون داد .

یعنی این که یک دسته داریم مثلآ به اسم " وردپرس " می خواهیم فقط تعداد مطالب این دسته را نمایش بده مثلآ بگه که 30 پست هست ..

خیلی ممنون ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کجا میخواین نمایش بدید؟ این رو بگید تا کد پیشنهاد بدیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی خود سایت و توی حلقه دسته سایت ...

ببینید می خوام تغریبآ مثلآ سایت های تفریحی عمل کنم .

یعنی یک دسته خاص را جدا گانه نشون بدم بعد در زیر همون دسته نشون بدم که این دسته چند تا مطلب توش داره ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی خود سایت و توی حلقه دسته سایت ...

ببینید می خوام تغریبآ مثلآ سایت های تفریحی عمل کنم .

یعنی یک دسته خاص را جدا گانه نشون بدم بعد در زیر همون دسته نشون بدم که این دسته چند تا مطلب توش داره ...

2 تا کد برای دسته های والد و زیر دسته ها.

تعداد مطالب یا پست های کلیه دسته های والد:


<?php wp_list_categories('depth=1&show_count=1');?>

تعداد مطالب یا پست های زیر دسته ای با ID عدد 7 :


<?php wp_list_categories('depth=1&show_count=1&include=7');?>

+

نمایش دسته ای با ID عدد 4 بدون شمارشگر مطالب :


<a href="<?php echo get_category_link('4');?>">
<?php echo get_the_category_by_id('4');?></a>

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور زیر رو تو فانکشن بزار


function count_cat_post($id) {
global $wpdb;
$connection=mysql_connect($wpdb->dbhost,$wpdb->dbuser,$wpdb->dbpass);
if(!mysql_select_db($wpdb->dbname)){die('خطا در ارتباط با پایگاه داده مورد نظر شما!');}
$qry ="SELECT * FROM wp_term_taxonomy WHERE term_id='$id'";
$result=mysql_query($qry);
$cnt = mysql_fetch_assoc($result);
echo $cnt['count'];
}

برای خروجی هم از زیری استفاده کن


<?php count_cat_post(1); ?>

عدد یک هم آیدی مورد نظرت هست

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان من سئوالی داشتم که هم تو انجمن انگلیسی گشتم همه خیلی از سایت های فارسی نتونستم پیداش کنم سئوالم شبیه سئوال این دوستمونه که تاپیک رو باز کرده واسه همین سئوال رو اینجا میپرسم

فرض کنین من یه صفحه تو وردپرس میسازم ، بعد یه سری دسته تو سایتم با زیر دسته هم دارم که توشون مطلب ارسال کردم

من به صورت دستی میام لینک دسته ها و زیر دسته ها رو تو اون صفحه مینویسم و لینکدار میکنم ، حالا اگر بخوام تعداد پست های هر دسته و زیر دسته کنار لینک هایی که نوشتم بیارم چی کار باید بکنم؟

کسی بلده راهنماییم کنه؟

یه سئوال دیگه هم دارم تو همون صفحه من چطوری میتونم کاری کنم که کنار دسته ای که لینکشو نوشتم اگر پست جدیدی ارسال شد با یه عکسی یا یه متنی به رنگ مثلا قرمز بنویسه جدید که یوزر متوجه بشه تو اون دسته پست جدید ارسال شده

اینو چی کسی میدونه کمکم کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه اولی رو پیدا کردم :D

دومی رو کسی میتونه کمک کنه درستش کنم؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان من سئوالی داشتم که هم تو انجمن انگلیسی گشتم همه خیلی از سایت های فارسی نتونستم پیداش کنم سئوالم شبیه سئوال این دوستمونه که تاپیک رو باز کرده واسه همین سئوال رو اینجا میپرسم

فرض کنین من یه صفحه تو وردپرس میسازم ، بعد یه سری دسته تو سایتم با زیر دسته هم دارم که توشون مطلب ارسال کردم

من به صورت دستی میام لینک دسته ها و زیر دسته ها رو تو اون صفحه مینویسم و لینکدار میکنم ، حالا اگر بخوام تعداد پست های هر دسته و زیر دسته کنار لینک هایی که نوشتم بیارم چی کار باید بکنم؟

کسی بلده راهنماییم کنه؟

یه سئوال دیگه هم دارم تو همون صفحه من چطوری میتونم کاری کنم که کنار دسته ای که لینکشو نوشتم اگر پست جدیدی ارسال شد با یه عکسی یا یه متنی به رنگ مثلا قرمز بنویسه جدید که یوزر متوجه بشه تو اون دسته پست جدید ارسال شده

اینو چی کسی میدونه کمکم کنه؟

کمی صبور باشید

این کد را ببینید


<?php
$cat = get_category(10);
echo $cat->count;
?>

در کدبالا عدد ده شماره آی دی دسته بندی است برای هر دسته بندی با شماره ی خودش این کد را در قالب وارد نمایید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئوال دومتون رو متوجه نشدم مبنای پست جدید چیه ؟

منظور پست های همون روزه؟

یا پست هایی که بعد از بازدید قبلی هر کاربر اضافه شده مورد دوم باید با استفاده از کوکی ها انجام بشه و به خیلی چیز ها بستگی داره از جمله تاریخ انقضای کوکی و نوع نمایشگری که باهاش برگه خونده می شه و اینکه در سیستم کاربر کوکی فعال هست یانه

البته می شه برای اعضا در دیتابیس جدول درست کرد و اطلاعات را قبل از بسته شدن صفحه واردش کرد و در لود مجدد باهاش مقایسه کرد (به شرطی که در هر دو بار لاگ این باشند)

مورد اول هم با یک مقایسه بین تاریخ روز و تاریخ نشر شدنیه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

متشكرم دوستان ، بنده براي نمايش مطالب يه دسته خاص ، از كد اقاي فخار به شرح زير استفاده كردم:


<?php
$cat = get_category(10);
echo $cat->count;
?>

حالا سوالم اينه كه ميخوام جمع مطالب سه دسته خاص رو نشون بدم! چطوري ميتوم اين كارو با كد اقاي فخار انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

خروجی 3 تابع را جمع کنید


<?php
$catn = 0;
$cat = get_category(10);
$catn += $cat->count;
$cat = get_category(11);
$catn += $cat->count;
$cat = get_category(12);
$catn += $cat->count;
echo $catn;
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سوال رو توی تاپیک دیگه ای هم پرسیدم...

اینجا هم مطرح می کنم...

راهی هست که شماره موضوع Category ID رو دستی وارد نکنیم؟...

می خوام از این کد توی صفحه آرشیو موضوعات استفاده کنم... می خوام توی صفحه هر موضوع نشون بدم که چند تا پست برای اون موضوع هست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سوال رو توی تاپیک دیگه ای هم پرسیدم...

اینجا هم مطرح می کنم...

راهی هست که شماره موضوع Category ID رو دستی وارد نکنیم؟...

می خوام از این کد توی صفحه آرشیو موضوعات استفاده کنم... می خوام توی صفحه هر موضوع نشون بدم که چند تا پست برای اون موضوع هست...


$category = get_category( get_query_var( 'cat' ) );
$cat_id = $category->cat_ID;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$category = get_category( get_query_var( 'cat' ) );
$cat_id = $category->cat_ID;

خب باز هم که شد همون...شما دستی باید Category رو مشخص کنی!...

برای مثال می خوام وقتی وارد صفحه آرشیو با موضوع Cat 1 شد، خود به خود تعداد نوشته های Cat 1 رو نشون بده!...نه اینکه من بخوام ID یا خود Cat رو دستی وارد کنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باز هم که شد همون...شما دستی باید Category رو مشخص کنی!...

برای مثال می خوام وقتی وارد صفحه آرشیو با موضوع Cat 1 شد، خود به خود تعداد نوشته های Cat 1 رو نشون بده!...نه اینکه من بخوام ID یا خود Cat رو دستی وارد کنم...

کد را بخوانید

کد id دسته جاری را قرار میدهد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را بخوانید

کد id دسته جاری را قرار میدهد

متوجه نشدم که این کد رو باید کجا و چه طور، استفاده کنم؟...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$cat_id خروجی آی دی دسته رو میده

شما هرجا نیاز داری ازش استفاده میکنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دستور زیر رو تو فانکشن بزار


function count_cat_post($id) {
global $wpdb;
$connection=mysql_connect($wpdb->dbhost,$wpdb->dbuser,$wpdb->dbpass);
if(!mysql_select_db($wpdb->dbname)){die('خطا در ارتباط با پایگاه داده مورد نظر شما!');}
$qry ="SELECT * FROM wp_term_taxonomy WHERE term_id='$id'";
$result=mysql_query($qry);
$cnt = mysql_fetch_assoc($result);
echo $cnt['count'];
}

برای خروجی هم از زیری استفاده کن


<?php count_cat_post(1); ?>

عدد یک هم آیدی مورد نظرت هست

البته حتما قبل از استفاده بانک خودتونو ویرایش کنید :


UPDATE wp_term_taxonomy SET count = (
SELECT COUNT(*) FROM wp_term_relationships rel
LEFT JOIN wp_posts po ON (po.ID = rel.object_id)
WHERE
rel.term_taxonomy_id = wp_term_taxonomy.term_taxonomy_id
AND
wp_term_taxonomy.taxonomy NOT IN ('link_category')
AND
po.post_status IN ('publish', 'future')
)

ویرایش شده در توسط 1taweb
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به کد زیر


<div class="main">
<div class="main-title"><i class="fa fa-home"></i>املاک</div>
<?php
$args = array(
'type' => 'post',
'child_of' => 3,
'orderby' => 'id',
'order' => 'ASC',
'hide_empty' => 0,
'taxonomy' => 'category' );
$categories = get_categories( $args );
echo '<ul>';
foreach ($categories as $category) {
$option = '<li>';
$option .= '<a href="' . get_category_link( $category->term_id ) . '" title="' . sprintf( "نمایش تمام مطالب در %s", $category->name ) . '" ' . '>' . $category->name.'</a> ';
$option .= "</li>\n";
echo $option;
}
echo '</ul>';
?>
</div>

خروجی من به شکل زیر میباشد.

املاک

کدام یک از کدهای پیشنهاد شده را کجای کد خودم اضافه کنم تابرای هر دسته تعداد آن نشان داده شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را ببینید


<?php
$cat = get_category(10);
echo $cat->count;
?>

این کد تعداد پست های ارسال شده هر دسته را بر میگرداند برای نماش تعداد پست های ارسال شده والد آن چیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با

$category->count

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_categories

میتوانید تعداد پستهای دسته را در حلقه بدست بیارید

برای والد هم باید شناسه آن باشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.