webbarg

نمایش تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاریخ بروزرسانی میشه تاریخ آخرین پست.

برای نمونه کافیه یک حلقه پست ایجاد کنید و بعد با کوئری فقط 1 پست رو نمایش بدید.

بعد در حلقه فقط تاریخ رو نمایش بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

سلام .

خیر تاریخ را نمایش میده ولی خود مطالب را خیر !!!

دوستان لطفآ کمک کنید ...

ویرایش شده در توسط webbarg
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پس داره درست کار میکنه!

این کد قرار نیست مطالب رو نشون بده، شما تاریخ آپدیت رو میخوای این کد دقیقا همین کار رو میکنه.

این کد از کد نمایش مطالب شما جداست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفاً تاریخ هجری رو هم برای آخرین به روز رسانی سایت بگذارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کد برای تاریخ هجری هم درسته مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان همین کد رو گذاشتم و به صورت میلادی نمایش میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اینصورت تست کنید:

<?php
$args=array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
query_posts($args);
if( have_posts() ) {
while (have_posts()) : the_post(); ?>
بروزرسانی <?php the_time('F j, Y'); ?>
<?php
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

سلام ...

من تست کردم ولی باز هم تاریخ اخرین پست سایت رو نشون میده !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نباید مشکلی باشه

شما همون کویری که برای نمایش پستهای دسته است را استفاده کنید

و تابع نمایش تاریخ/زمان

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...


<?php query_posts('cat=1');
$args=array(
'cat' => $cat=1,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo '' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

دوست عزیز این کد رو استفاده کن جواب میده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید