• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
webbarg

نمایش تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاریخ بروزرسانی میشه تاریخ آخرین پست.

برای نمونه کافیه یک حلقه پست ایجاد کنید و بعد با کوئری فقط 1 پست رو نمایش بدید.

بعد در حلقه فقط تاریخ رو نمایش بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

سلام .

خیر تاریخ را نمایش میده ولی خود مطالب را خیر !!!

دوستان لطفآ کمک کنید ...

ویرایش شده در توسط webbarg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب پس داره درست کار میکنه!

این کد قرار نیست مطالب رو نشون بده، شما تاریخ آپدیت رو میخوای این کد دقیقا همین کار رو میکنه.

این کد از کد نمایش مطالب شما جداست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

لطفاً تاریخ هجری رو هم برای آخرین به روز رسانی سایت بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همین کد برای تاریخ هجری هم درسته مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من الان همین کد رو گذاشتم و به صورت میلادی نمایش میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اینصورت تست کنید:

<?php
$args=array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
query_posts($args);
if( have_posts() ) {
while (have_posts()) : the_post(); ?>
بروزرسانی <?php the_time('F j, Y'); ?>
<?php
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

امتحان نکردم فکر کنم در خط زیر به جای Blog باید ID دسته مورد نظرتونو بذارید.


$cat_id = get_cat_ID('Blog');

تست کنید و نتیجشو بگید.


<?php
$cat_id = get_cat_ID('Blog');
$args=array(
'cat' => $cat_id,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo 'Blog category last updated ' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

سلام ...

من تست کردم ولی باز هم تاریخ اخرین پست سایت رو نشون میده !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نباید مشکلی باشه

شما همون کویری که برای نمایش پستهای دسته است را استفاده کنید

و تابع نمایش تاریخ/زمان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .

می خواستم بدونم چه جوری میشه تاریخ آخرین به روز رسانی یک دسته خاص را نمایش داد ؟؟

یعنی وقتی یک دسته را بهش یک مطلب اضافه میکنیم بگه که این دسته در این تاریخ بروز رسانی شده ..

خیلی ممنون ...


<?php query_posts('cat=1');
$args=array(
'cat' => $cat=1,
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => 1,
'caller_get_posts'=> 1
);
$my_query = null;
$my_query = new WP_Query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
echo '' . get_the_time('F j, Y');
endwhile;
}
wp_reset_query();
?>

دوست عزیز این کد رو استفاده کن جواب میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید