• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
malas

آخرین ارسال ها به صورت ۳ ستونه

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام توی یکی از صفحات سایتم ۳ تا پست آخر رو به صورت ۳ ستونه بنویسم.

می خواستم ببینم شرت کد - پلاگین یا روش خاصی مد نظرتونه که بتونم این کار رو انجام بدم ؟

با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، به انجمن خوش اومدید ، یه کوئری 3 پسته بگیرید و کدش رو جایی که دلتون میخواد بذارید ، اینکه سه ستونه نمایش بده رو باید با سی اس اس درست کنید ، اگر طرح خاصی مدّ نظرتون هست بگید تا راهنمایی کنیم.

ژنراتور کوئری ساز:

http://wp-parsi.com/generator/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php $thePostIdArray = array("28","74", "82", "92"); ?>
<?php $limit = 4 ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); $counter++; ?>
<?php if ( $counter < $limit + 1 ): ?>
<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<?php $post_id = $thePostIdArray[$counter-1]; ?>
<?php $queried_post = get_post($post_id); ?>
<h2><?php echo $queried_post->post_title; ?></h2>
</div>
<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ، به انجمن خوش اومدید ، یه کوئری 3 پسته بگیرید و کدش رو جایی که دلتون میخواد بذارید ، اینکه سه ستونه نمایش بده رو باید با سی اس اس درست کنید ، اگر طرح خاصی مدّ نظرتون هست بگید تا راهنمایی کنیم.

ژنراتور کوئری ساز:

http://wp-parsi.com/generator/

این ژنراتور کوئری ساز هر چیزی که میزنم این ارورو میده : ؛

فقط اعداد حروف کوچک لاتین و آندر لاین

می خوام یه چیز توی مایه های این عکس که ضمیمه کردم بشه.البته خب وبسایتم که فارسیه.

ممنون.

post-9569-0-44078900-1426839802_thumb.pn

ویرایش شده در توسط malas
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ژنراتور کوئری ساز هر چیزی که میزنم این ارورو میده : ؛

فقط اعداد حروف کوچک لاتین و آندر لاین

می خوام یه چیز توی مایه های این عکس که ضمیمه کردم بشه.البته خب وبسایتم که فارسیه.

ممنون.

عکسی که گذاشتیذ از چکیده پست استفاده میکنه ، شما میتونین به جای اون از content اصلی هم استفاده کنید

اگه بخواین از چکیده استفاده کنین میشه یه چیزی شکل این:


<?php query_posts( 'posts_per_page=3' ); ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="parea">
<?php the_post_thumbnail();?>
<span class="ptitle"><?php the_title(); ?></span>
<?php the_excerpt(); ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">بیشتر بخوانید...</a>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و برای ساخت اون مستطیل ها یه سری کد مثل این باید استفاده کنید:



.parea{width:300px; border:solid #d3d3d3 1px; margin:5px; display:inline-block;}
.parea img {height:200px; width:300px}
.ptitle {border-bottom:solid #d3d3d3 2px; display:block;}
.readmore {font-weight:bold; display:block; color:#6b8cb5;}

(این کد ها جهت مثال هست ، خودتون باید روشون مقداری کار کنید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکسی که گذاشتیذ از چکیده پست استفاده میکنه ، شما میتونین به جای اون از content اصلی هم استفاده کنید

اگه بخواین از چکیده استفاده کنین میشه یه چیزی شکل این:


<?php query_posts( 'posts_per_page=3' ); ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="parea">
<?php the_post_thumbnail();?>
<span class="ptitle"><?php the_title(); ?></span>
<?php the_excerpt(); ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">بیشتر بخوانید...</a>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و برای ساخت اون مستطیل ها یه سری کد مثل این باید استفاده کنید:



.parea{width:300px; border:solid #d3d3d3 1px; margin:5px; display:inline-block;}
.parea img {height:200px; width:300px}
.ptitle {border-bottom:solid #d3d3d3 2px; display:block;}
.readmore {font-weight:bold; display:block; color:#6b8cb5;}

(این کد ها جهت مثال هست ، خودتون باید روشون مقداری کار کنید)

خیلی خیلی ممنون بخاطر توضیحات کاملتون.

من کاراشو می کنم اگه نشد باز مزاحم میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ساخت اون مستطیل ها یه سری کد مثل این باید استفاده کنید:

.parea{width:300px; border:solid #d3d3d3 1px; margin:5px; display:inline-block;}

.parea img {height:200px; width:300px}

.ptitle {border-bottom:solid #d3d3d3 2px; display:block;}

.readmore {font-weight:bold; display:block; color:#6b8cb5;}

سلام باز.

برای css

در فولدر public_html/fa/wp-content/themes/***/css

من این فایل ها رو دارم.

توی کدومشون ک‍پی کنم ؟

post-9569-0-81353200-1427130808_thumb.pn

راستی post title رو هم میخوام بنویسه...کدش جی میشه ؟

ممنون.

ویرایش شده در توسط malas
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام باز. برای css در فولدر public_html/fa/wp-content/themes/***/css من این فایل ها رو دارم. توی کدومشون ک‍پی کنم ؟ post-9569-0-81353200-1427130808_thumb.pn راستی post title رو هم میخوام بنویسه...کدش جی میشه ؟ ممنون.

هیچکدوم ، توی خود روت *** یه فایلی هست به نام style.css توی اون کپی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری