hossein0241

فارسی برای انجمن ساز سیمپل پرس

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

افزونه انجمن ساز سیمپل پرس گویا نحوه استفاده از فایل زبانش رو تغییر داده

این هم لینک راهنماش هست

http://codex.simple-press.com/codex/installation/installation-information/localization/

من چند بار خوندم ولی چیزی نتونستم حالی بشم

کسی می تونه بنده رو رهنمایی کنه؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبان رو توی پوشه languages در پوشه wp-content قرار بدید. چک کنید درست مشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه نخیر جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبان رو پیوست کنیدتا بتونیم تست کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته باید عرض کنم ، چون وقت کم بود ، کامل فارسی شون نکردم و (میشه گفت که فارسی کردن ها برای تست بودن)

-فایلهای sp-fa_IR.mo/sp-fa_IR.po مربوط به این بخش هستن

Simple Press Core→Version 5.1→Front End→Persian

-و فایل های spDefault-fa_IR.mo/spDefault-fa_IR.po مربوط به این بخش هستن

Simple Press ThemesDefaultVersion 1.1

sp-lang.zip

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نصب برید به مدیریت و گزینه : Forum

بعد از منوی سمت راست روی گزینه Integration بزنید.

بعد هم برید به زیر بخش: Storage Locations

در سمت چپ در بخشهای Simple:Press Plugin Language Files و Simple:Press Theme Language Files آدرس بخش زبان رو می بینید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نصب برید به مدیریت و گزینه : Forum

بعد از منوی سمت راست روی گزینه Integration بزنید.

بعد هم برید به زیر بخش: Storage Locations

در سمت چپ در بخشهای Simple:Press Plugin Language Files و Simple:Press Theme Language Files آدرس بخش زبان رو می بینید.

من الان چجوری فرسی کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

توی همون پستی که نقل قول کردید توضیح دادم.

چه مشکلی دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان اگر لطف کنین و فایل ترجمه این افزونه رو برای دانلود بزارن ممنون میشم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدید دوست عزیز

در پست 5 پیوست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نصب برید به مدیریت و گزینه : Forum

بعد از منوی سمت راست روی گزینه Integration بزنید.

بعد هم برید به زیر بخش: Storage Locations

در سمت چپ در بخشهای Simple:Press Plugin Language Files و Simple:Press Theme Language Files آدرس بخش زبان رو می بینید.

من نفهمیدم این آدرس بخش زبان رو چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح که خیلی مشخصه

مشکلتون کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح که خیلی مشخصه

مشکلتون کجاست؟

اینی که شما گفتید رو پیدا کردم یعنی این آدرس ها دو تا آدرس آخری رو هم دیدم ولی نمی دونم با اون دو تا آدرس آخری چیکار کنم.باید روش چیزی نصب کنم؟

اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم چون من خیلی آماتورم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا آدرس فایلهای زبان هست

اگر افزونه فارسی شده کاری به اونجا نداشته باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا آدرس فایلهای زبان هست

اگر افزونه فارسی شده کاری به اونجا نداشته باشید

ببخشید می شه لینک دانلود مستقیم فارسی ساز رو بزارید. من از توضیحات بالا هیچی نمی فهمم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستمون توی پست 5 فایل رو دادن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم