• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
runy

بکار بردن hover popover در Bootstrap

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عید فاطمی همه دوستان مبارک.

من می خوام hover popover بروی یه دکمه هام بزارم ولی طبق آموزشی که در لینک زیر رفتم نشد کسی هست بتونه کمکم کنه ؟؟؟


http://accounts.tao.tw.shuttle.com/examples_bootstrap/javascript/popovers

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.


.tooltips {
position: relative;
display: inline;
}
.tooltips span {
position: absolute;
width:140px;
color: #FFFFFF;
background: #000000;
height: 30px;
line-height: 30px;
text-align: center;
visibility: hidden;
border-radius: 6px;
}
.tooltips span:after {
content: '';
position: absolute;
top: 50%;
right: 100%;
margin-top: -8px;
width: 0; height: 0;
border-right: 8px solid #000000;
border-top: 8px solid transparent;
border-bottom: 8px solid transparent;
}
div:hover.tooltips span {
visibility: visible;
opacity: 0.8;
left: 100%;
top: 50%;
margin-top: -20px;
margin-left: 15px;
}
div:active.tooltips span {
visibility: visible;
opacity: 0.8;
left: 100%;
top: 50%;
margin-top: -20px;
margin-left: 15px;
}

ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.




ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

ممنون داداش ولی کد HTML را هم بزار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.



ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

کار کرد ولی من تولتیپ است من popover می خوام نه تولتیپ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aiinaz
      سلام دوستان ، من یک قالب با بوت استرپ طراحی کردم و حالا میخوام که به وردپرس انتقال بدم ولی نمید.نم که چطوری باید اینکار انجام بدم و از چه توابعی استفاده کنم؟!!
      کسی میتونه کمکم کنه ؟!! و یا اگر وبسایتی میشناسین که در این زمینه میتونه بهم کمک کنه معرفی کنید؟!!!
      ممنون از همه شما
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من با بوت استرپ به مشکل خوردم و در حالت های مختلف موبایل درست نمایش نیمده. من قالبم رو اکثرا با position های absolute و relative ساختم و واقعا برای نمایش رسپانسیو به مشکا خوردم.
      ممنون
    • توسط j1989m
      سلام
      واقعا چرا باید از بوت استرپ استفاده کرد؟ این فریمورک چه چیز ویژه ای برای طراحی وب داره؟ چندوقته دارم راجع بهش میخونم. میدونم این امکانات رو داره: ریسپانسیو، نوبار، مودال و... راستش اینها چیزایی نیست که منو به استفاده ازش ترغیب کنه.
      وقتی با css و jquery میتونم به راحتی ریسپانسیو کنم، وقتی برای منو، اسلایدر، تب اسلایدر و... میتونم از انواع مختلف پلاگین ها و کدهای آماده استفاده کنم و به دلخواه ادیتشون کنم، چرا باید از بوت استرپ استفاده کنم؟
       
      بوت استرپ حجم خیلی کمی نداره و اغلب در یک پروژه از همه امکانات بوت استرپ استفاده نمیشه، بنابراین بخش زیادی از بوت استرپ بلااستفاده میمونه
      ضمن اینکه باید مدتی رو صرف یادگیری و تمرین و کار با بوت استرپ و کلاسهاش کرد
      بوت استرپ کدهای html رو شلوغ و پیچیده میکنه
      ادیت و کاستومایز کردن بوت استرپ هم گاهی با مشکلاتی همراهه
       
      با اینحال خیلی معروف و متداول هست و به یکی از مهارت های اصلی طراحان وب تبدیل شده
    • توسط aiinaz
      سلام ممکن است راهنماییم کنید که چطور میتوانم یک صفحه ورود و خروج با استفاده از بوت استرپ ، پی اچ پی و اجاکس بسازم؟؟ 
      وهمچنین می خواهم مانند همین سایت وقتی لاگین صورت میگیرد اسم و عکس کاربر به جای دکمه ورود قرار گیرد
      لطفااااااا کمکم کنید خیلیی احتیاج دارم به آموزش این بخش 
       
    • توسط rn o j t a b a
      دوستان کسی میدونه اسلایدر بوت استرپ رو چطور میشه با وردپرس هماهنگ کرد؟ طوری که آخرین پست ها رو نمایش بده؟
      من یه همچین کدی نوشتم


      <div id="myCarousel" class="carousel slide">
      <?php
      $my_query = new WP_Query('showposts=5');
      $my_query->the_post();
      $x=0;
      $do_not_duplicate = $post->ID;
      echo '<ol class="carousel-indicators">';
      while ($my_query -> have_posts()) :
      $my_query -> the_post();
      echo '<li data-target=\"#myCarousel\"data-slide-to="'; echo $x; $x++; echo '"';if( $x=0 ){ echo'class=\"active\" '; }echo'></li>';
      endwhile ;
      echo' </ol>';
      ?>
      <!-- Carousel items -->
      <div class="carousel-inner">
      <?php $x=0; while ($my_query -> have_posts()) :
      $my_query -> the_post(); ?>
      <div <?php if($x=0){echo 'class="active item"';}else{echo'class="item"';} ?> ><img src="" alt=""><?php the_post_thumbnail( array(1161,400) )?>
      <div class="carousel-caption">
      <h3><?php the_title(); ?></h3>
      <p><?php the_excerpt(); ?></p>
      </div>
      </div>
      <?php endwhile; ?>
      </div>
      <!-- Carousel nav -->
      <a class="carousel-control1 right" href="#myCarousel" data-slide="prev">‹</a>
      <a class="carousel-control1 left" href="#myCarousel" data-slide="next">›</a>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </div>

      منتها چنتا مشکل داره:
      1- تصویر شاخص بریده نمیشه! در صورتی که سایز کوچکتر بزنم بریده میشه (منظورم crop هست)
      2- بلافاصله بعد از لود صفحه اسلایدر نمایش داده نمیشه بعد از 10 11 ثانیه نمایش داده میشه
      3- bullet ها به اندازه پست ها و تصاویر شاخص نمایش داده نمیشن یعنی دو تا اسلایدر هست و 1 bullet
      کسی میدونه اشکال من کجاس