pamasshop

پارک کردن دامنه در وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان عزیز

یه سوالی داشتم تو انجمن هم سرچ کردم اما جوابی پیدا نکردم اونم اینکه چطور میتونم تو وردپرس دامین پارک کنم

یعنی الا دامین من اینجوریه test.com/blog/123 دامنه پارک شده test.ir/blog/123 وقتی دامین رو پارک کردم ریدایرکت نشه تو دامنه اصلی با همون مطالب بیاد بالا دیگه نپره رو دامنه اصلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی انگار شما می خواین دوتا سایت با محتوای یکسان داشته باشین

درسته؟

اگه درسته نباید دامین رو پارک کنید بلکه باید تو addon domain اد کنید

و پوشه ی دامین رو روی روت سایت تنظیم کنید نه رو یه پوشه جدا

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-iframe

2-GET

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنید مثلا میبینید تو جوملا وقتی دامین پارک میکنید همه اطلاعات با هر دامینی برین با اون دامین میاره دیگه نمیپره به دامین اصلی الان مال منو نگاه کنید

larsacity.com بزنید صفحه اصلی میاره اما در اصل مطالب و عکس ها همش مال larsa.ir هست حتی رو پستی هم کلیک کنید میره رو larsa.ir این که نمیشه پارک دامین من میخوام کسی که با لارسا سیتی میره هم با همون ادرس مطالب رو بایاره بالا مثل جوملا

الان larsacity.com باز کنید میبینید در اصل larsa.ir هست همه لینک هاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. فایل wp-config.php رو باز کنید و کد زیر رو در ابتداش بزارید:


define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] );
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] );

اما دقت کنید که اگر یک محتوا رو با دو دامنه بالا بیارید دیگه باید قید گوگل رو بزنید ! و راه درست همون ریدایرکت کردن هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون

واسه ملتی وردپرس یا همون وردپرس شبکه هم کار میکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست نکردم. ولی روی وردپرس معمولی تست شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم متوجه شدم شما چی میخواین برای اینکار اگه کنترل پنل سی پنل دارید پارک کنید ری دایرکت نمیشه اگه وردپرس هست باید فایل کانفینگ دستکاری بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد کار کرد مرسی

ولی برا ملتی یوزر میخواستم بدونم چطور میشه انجام داد

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] );

define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اونجایی که وردپرس شبکه همون وردپرس معمولی هست ، تنها با این تفاوت که برای هر بلاگ جدید یک سری تیبل توی پایگاه داده ایجاد میشه گمان نمیکنم برای بلاگ ها شدنی باشه ، اما اگر این کد رو بزارید توی فایل کانفیگش میشه سایت اصلی رو با چندین دامین بالا آورد. که مسلما اون چیزی نیس که میخواید !. البته پلاگین آماده برای اتصال دامنه جدا برای هر بلاگ هم موجوده ، اما چند دامنه به یک بلاگ رو نمیدونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری