nwmb

اسکرول دادن به دسته ها در ابزارک؟

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

با جستجو به نتیجه ایی نرسیدم،

بنده دسته های سایت رو با استفاده از ابزارک (متن html) در سایدبار سمت چپ پوسته قرار دادم

اما از اونجا که تعداد دسته ها زیاده میخوام حالت اسکرول بهشون بدم.

میتونین راهنمایی کنید چجوری؟ اصلا میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


http://www.w3schools.com/cssref/tryit.asp?filename=trycss_overflow

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق تر راهنمایی کنید

ببینید این کد html من برای ابزارکی هست که در سمت چپ سایت استفاده میکنم

تعداد 139 تا دسته داخل این کد هست که یک موردش رو داخل کد گذاشتم.

حالا چجوری به این اسکرول بدم؟


<ul id="Collection">
<li class="cat-item cat-item-139"><a href="" >سريال Days</a>
</li>
</ul>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم باید برید توی بخش style سایت و کد زیر رو قرار بدید.بعدش li ها رو به صورت اسکرول نمایش میده


#Collection{
width: 250px;
height: 300px;
overflow: scroll;
}

اون width و height رو دیگه مقدارش رو میتونید دستی کم و زیاد کنید.امیداورم که منظورتون رو درست برداشت کرده باشم برای زیبا سازیش هم میتونید به خود overflow کلاس بدید کمی سرچ کنید درباره استایل دادن بهش استایل ها قشنگی میشه داد بهش موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما.

مشکل تقریبا حل شد جز اینکه الان همزمان اسکرول افقی هم دارم، من فقط به اسکرول عمودی نیاز دارم

داخل کلاس، width رو حذف میکنم یا مقدارش رو کم و زیاد میکنم کلا تفاوتی نداره و از بین نمیره

--

واسه زیبا سازیش هم چند سایت نمونه میدید جایی رو پیدا نکردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

برای مشکل اول:


overflow-y: scroll;
overflow-x: hidden;

برای زیبا سازی هم:

http://alimir.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1/

بگردید شاید افزونه هم برای نایس اسکرول بود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون مشکل اول حل شد

برای زیباسازی، نتونستم استفاده کنم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

من با این کد جی کئوری رو در قالب هدر فراخوانی کردم. اما بعدش نمیدونم چیکار باید کرد


<script type="text/javascript">$("#divexample2").niceScroll("#wrapperexample2",{boxzoom:true});</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب سئوال قبلیتون رو که بنده نبودم دادن واسه استایل دادن هم لینک های زیر رو یک نگاه بندازید متوجه میشید.

https://css-tricks.com/custom-scrollbars-in-webkit/

http://www.hongkiat.com/blog/css-scroll-bar/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اینها به نظر webkit هستن. من الان سایت رو با گوگل کروم چک کردم به شکل این شات هست

http://up.vbiran.ir/uploads/10621142844061835332_Snapshot_2015-04-08_012249.png

حالا چجوری برای فایرفاکس هم مشابه این کنیم؟ میشه؟

میخوام حد الامکان از جی کئوری استفاده نکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای webkit عبارت -moz- استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری