sajjadmp

ساخت carousel اسلایدر برای مطالب یک دسته خاص (بدون افزونه)

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

من هر چی دنبال آموزش ساختن کاروزل اسلایدر برای مطالب وردپرس گشتم چیزی پیدا نکردم .

اگه میشه کد یه اسلایدر که تصویر بندانگشتی ، عنوان و خلاصه مطلب داخلش باشه برای یه دسته دلخواه بزارید .

مثل تصویر ...post-8721-0-60423300-1427645352_thumb.pn

ممنون میشم زودتر جواب بدید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم دارم دنبالش می گردم چیزی نیست واقعاً

اگه میشه یکی بگه چطوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

سایت Flexslider رو باز کنید. فایل مربوط به پلاگین رو دانلود کنید.

مرحله اول: دو فایل flexslider.css و flexslider.js رو داخل قالب اضافه کنید.

مرحله دوم: طبق الگوهایی که داخل صفحه اصلی سایت موجوده کدهای html مربوط به اسلایدر رو انتخاب و تو محل مناسب قالب بزارید.

مرحله سوم: کد راه انداز js مربوط به الگو رو داخل تگ script داخل قسمت head قالب اضافه کنید.

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

سایت Flexslider رو باز کنید. فایل مربوط به پلاگین رو دانلود کنید.

مرحله اول: دو فایل flexslider.css و flexslider.js رو داخل قالب اضافه کنید.

مرحله دوم: طبق الگوهایی که داخل صفحه اصلی سایت موجوده کدهای html مربوط به اسلایدر رو انتخاب و تو محل مناسب قالب بزارید.

مرحله سوم: کد راه انداز js مربوط به الگو رو داخل تگ script داخل قسمت head قالب اضافه کنید.

موفق باشید.

من طبق مراحل شما پیش رفتم ولی متاسفانه کار نداد .


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/flexslider.css" type="text/css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');wp_enqueue_script('jquery', get_stylesheet_directory_uri() .'/jquery.flexslider.js');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

سایت Flexslider رو باز کنید. فایل مربوط به پلاگین رو دانلود کنید.

مرحله اول: دو فایل flexslider.css و flexslider.js رو داخل قالب اضافه کنید.

مرحله دوم: طبق الگوهایی که داخل صفحه اصلی سایت موجوده کدهای html مربوط به اسلایدر رو انتخاب و تو محل مناسب قالب بزارید.

مرحله سوم: کد راه انداز js مربوط به الگو رو داخل تگ script داخل قسمت head قالب اضافه کنید.

موفق باشید.

داداش میخوام یه اسلاید درست کنم داخل سایت که مطالب سایت رو نشون بده به همراه اسم مطلب سایت و ...

چجوری همچین حرکتی بزنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این سایت رو بررسی کنید

روش کارش هم خیلی ساده است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من slick رو پیشنهاد می کنم که با وجود حجم کمش ، میشه هر اسلایدری رو باهاش ساخت و تنظیماتش رو هم به خوبی توضیح داده .

ویرایش شده در توسط sajjadmp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط MK2
      با سلام
      در  اسلایدر revslider
      با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.
      مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
      تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟