• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Reepaa

نظرات وپیشنهادات شما درباره سایت من

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام سال نو مبارک دوستان

ازتون میخوام از سایت من بازدید کنید و نظر بدید انتقاد یا پیشنهاد یا هرچیزی که به پیشرفت سایت من کمک بکنه

از افزونه هایی که مفیده برای سایت من تا نظرات تخصصی تر و ایراداتی که توش هست

کلا میخوام سایتم و آنالیز کنم ببینم چی کم داره ( که حس میکنم خیلی چیزا )

البته خیلی تلاش کردم تا به اینجا رسیده ولی باز باید تلاش کرد و تجربیات شما خیلی کمک میکنه به من

پیشاپیش از همتون ممنونم بابت همفکریتون

و ی موضوع دیگه

لطفا دوستانی که بازدید میکنن از سرعت سایت بگن که چطوره ؟؟

من خیلی تلاش کردم که بالا باشه ولی خوب تو کامپیوتر خودم که بد نبوده ولی باید با سرعت های متفاوت تست بشه

بازم ممنون

http://texpic.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط همین مشکل را دیدم که منه نوعی وقتی به سایتت میام نیاز نیست مطالب را باز کنم با دیدن هوم پیجت انگار مطلب را دیدم و این باعث میشه بازدیدی از صفحات داخلی سایتت(مطالبت) نباشه

به نظر من مجموعه تصاویر بگذاری بهتر از اینکه هر مطلب تک عکس باشه چون کسی صفحه مطلب را باز نمیکنه و در مقابل کسی هم نظر نمیده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فقط همین مشکل را دیدم که منه نوعی وقتی به سایتت میام نیاز نیست مطالب را باز کنم با دیدن هوم پیجت انگار مطلب را دیدم و این باعث میشه بازدیدی از صفحات داخلی سایتت(مطالبت) نباشه

به نظر من مجموعه تصاویر بگذاری بهتر از اینکه هر مطلب تک عکس باشه چون کسی صفحه مطلب را باز نمیکنه و در مقابل کسی هم نظر نمیده

البته این تو سایت عکس کاملا عادیه

چون عکسها بسته به شخصیت آدم ههها مورد پسند یا برعکس واقع میشن

من این و ی ویژگی میدونم اینجوری هرکسی با شصیخت خودش عکس مورد علاقه اشو پیدا میکنه و تو ادامه مطلب نسخه اصلی و باکیفیتشو دانلود میکنه

باید ی راهی واسه اطلاع رسانی پیدا کنم که تمام بازدید کننده ها بفهمن نسخه اصلی عکسها در ادامه مطلب هستن نه رو صفحه اصلی

چون من همه عکسهای صفحه اصلی رو با فوتوشاپ کیفیتشو داغون میکنم تا سرعت سایت بالاباشه و ی جوورایی صفحه اصلی فقط ویترینه سایته

ممنون بابت نظرت دوست من

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، قصدم انتقاد هست نه خدایی نکرده تخریب مثل خیلی دوستان که ایراد الکی میگیرن...

سایتتون اینقدر ساده طرّاحی شده که به راحتی میتونین با جی تی متریکس بهینه اش کنین (این یه ویژگی مثبت هست ، استفاده کنید: http://gtmetrix.com/reports/texpic.ir/DCL1tuxA )

عکس نوشته اکثراً برای شبکه های اجتماعی استفاده میشه که این سایز کاملاً مناسب هست :) پس نیازی به رفتن به ادامه مطلب نیست (این یه ویژگی منفی هست ، سایز عکس های رو صفحه رو کوچک کنید)

توی بیشترین بازدید هاتون view به انگلیسی نوشته شده (تصحیحش کنید ، سوتی محسوب میشه)

برای سرچ آیکون ساعت؟ :|

اسلایدر ساید بار ثابت هست؟

دکمه های اشتراک بالا ناقصن...

سایتتون h1 نداره (صفحه اصلی)

توضیحات سایتتون هم برعکس کلمات کلیدی بسیار کوتاه هست...

بقیّه سایتتون عالی هست... موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، قصدم انتقاد هست نه خدایی نکرده تخریب مثل خیلی دوستان که ایراد الکی میگیرن...

سایتتون اینقدر ساده طرّاحی شده که به راحتی میتونین با جی تی متریکس بهینه اش کنین (این یه ویژگی مثبت هست ، استفاده کنید: http://gtmetrix.com/...pic.ir/DCL1tuxA )

عکس نوشته اکثراً برای شبکه های اجتماعی استفاده میشه که این سایز کاملاً مناسب هست :) پس نیازی به رفتن به ادامه مطلب نیست (این یه ویژگی منفی هست ، سایز عکس های رو صفحه رو کوچک کنید)

توی بیشترین بازدید هاتون view به انگلیسی نوشته شده (تصحیحش کنید ، سوتی محسوب میشه)

برای سرچ آیکون ساعت؟ :|

اسلایدر ساید بار ثابت هست؟

دکمه های اشتراک بالا ناقصن...

سایتتون h1 نداره (صفحه اصلی)

توضیحات سایتتون هم برعکس کلمات کلیدی بسیار کوتاه هست...

بقیّه سایتتون عالی هست... موفّق باشید.

lممنون دوست عزیز

پیشنهاداتی خوبی دادی

راجب ساده بودن سایت خودم هم سلیقه اام رو سادگی هست و با جستجوی فراوان رسیدم به این پوسته اما چون راجب کدنویسی و بهینه سازی چیزی نمیدونم نمیتونم کاری بکنم

تنهاکاری که میتونم بکنم پایین آوردن حجم سایته و عکسهاش

راجب سایز عکس های صفحه اصلی نظر خوبی دادید بهتره سایزش و کم کنم که هم با سایز اصلی تصویر شاخص ست بشه و هم کاربر نتونه ازش استفاده بکنه چون واقعا کیفیت داغونی داره

اون viow رم فکر کنم باید با ویرایشگر درستش کنم (که اونم ی نگاهی بهش میکنم شاید تونستم درستش کنم )

برای سرچ اون آیکون رو ش بود و جز تنظیمات اولیه پوسته بود(درست شد حذفش کردم )

اسلایدر ثابت نیست فقط فکر کنم سرعت عوض شدنش بالا باشه که اونم باید ی ذره کمش کنم

راستش دکمه های بالای اشتراک و میخوام از قالب حذف کنم (نظر شما چیه ؟؟)

اون h1 چی هست ؟؟من فقط میدونم برای سئوی سایته و واسه همین سئوسایتم پایین آمده چجوری باید درستش کنم ؟؟

توضیحات سایت همون جمله بالای مرورگر ؟

ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید

ویرایش شده در توسط Reepaa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
lممنون دوست عزیز پیشنهاداتی خوبی دادی راجب ساده بودن سایت خودم هم سلیقه اام رو سادگی هست و با جستجوی فراوان رسیدم به این پوسته اما چون راجب کدنویسی و بهینه سازی چیزی نمیدونم نمیتونم کاری بکنم تنهاکاری که میتونم بکنم پایین آوردن حجم سایته و عکسهاش راجب سایز عکس های صفحه اصلی نظر خوبی دادید بهتره سایزش و کم کنم که هم با سایز اصلی تصویر شاخص ست بشه و هم کاربر نتونه ازش استفاده بکنه چون واقعا کیفیت داغونی داره اون viow رم فکر کنم باید با ویرایشگر درستش کنم (که اونم ی نگاهی بهش میکنم شاید تونستم درستش کنم ) برای سرچ اون آیکون رو ش بود و جز تنظیمات اولیه پوسته بود(درست شد حذفش کردم ) اسلایدر ثابت نیست فقط فکر کنم سرعت عوض شدنش بالا باشه که اونم باید ی ذره کمش کنم راستش دکمه های بالای اشتراک و میخوام از قالب حذف کنم (نظر شما چیه ؟؟) اون h1 چی هست ؟؟من فقط میدونم برای سئوی سایته و واسه همین سئوسایتم پایین آمده چجوری باید درستش کنم ؟؟ توضیحات سایت همون جمله بالای مرورگر ؟ ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید

برای تصویر شاخص باید فایل functions.php رو بررسی کنید و دنبال کد add_image_size باشید اندازه مثلاً 150 در 150 براش بسازید و توی صفحه اصلی فراخوانیش کنین (کد هاش توی انجمن هست من دیگه نمینویسم)

view رو اگر با افزونه درست کردید افزونه wp postviews قابلیّت فارسی شدن از خود تنظیمات رو داره و افزونه های دیگه هم یا دارن این قابلیت رو یا باید ویرایش بشن... اگر هم توی خود قالب هست که باید با ویرایشگر درستش کنین...

راجع به اشتراک گذاری ها اگر به جای پاک کردن کامل درستشون کنین و توی پست هاتون هم در جلوی چشم کاربر باشه خیلی خوبه (افزونه add to any افزونه ی خوبی برای اشتراک گذاری هست)

h1 باید داخل قالب باشه ، مثلاً اسم سایت شما باید h1 باشه در صفحه اصلی و در صفحه های پست عنوان پست باید h1 باشه

با کد زیر میتونید درستش کنین:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>عنوان سایت شما</h1>
<?php } else { ?>
<h2>عنوان سایت شما</h2>
<?php } ?>

در هر مورد که مشکل جزئی داشتید توی همین تاپیک بیان کنید و اگر نیاز به توضیحات بیشتر بود یه تاپیک جداگانه باز کنید تا بررسیش کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تصویر شاخص باید فایل functions.php رو بررسی کنید و دنبال کد add_image_size باشید اندازه مثلاً 150 در 150 براش بسازید و توی صفحه اصلی فراخوانیش کنین (کد هاش توی انجمن هست من دیگه نمینویسم)

view رو اگر با افزونه درست کردید افزونه wp postviews قابلیّت فارسی شدن از خود تنظیمات رو داره و افزونه های دیگه هم یا دارن این قابلیت رو یا باید ویرایش بشن... اگر هم توی خود قالب هست که باید با ویرایشگر درستش کنین...

راجع به اشتراک گذاری ها اگر به جای پاک کردن کامل درستشون کنین و توی پست هاتون هم در جلوی چشم کاربر باشه خیلی خوبه (افزونه add to any افزونه ی خوبی برای اشتراک گذاری هست)

h1 باید داخل قالب باشه ، مثلاً اسم سایت شما باید h1 باشه در صفحه اصلی و در صفحه های پست عنوان پست باید h1 باشه

با کد زیر میتونید درستش کنین:


<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>عنوان سایت شما</h1>
<?php } else { ?>
<h2>عنوان سایت شما</h2>
<?php } ?>

در هر مورد که مشکل جزئی داشتید توی همین تاپیک بیان کنید و اگر نیاز به توضیحات بیشتر بود یه تاپیک جداگانه باز کنید تا بررسیش کنیم.

من داخل اون فایل جستجو کردم همچین جمله ای نبود

منظور شمارو از فراخوانی تو صفحه اصلی متوه نمیشم (شرمنده راجب کدنویسی تقریبا هیچی نمیدونم )

اون فارسی سازیه کلمه viewروهم نتونستم اصلا نمیدونم قالب های وردرس چجوری فارسی سازی میشن تو سایت ساز راحب بود کلمه رو پیدا میکردی و معدل فارسیش و جایگزین میکردی

پس اون کد های اشتراک گذاری رو پاک کنم و افزونه رو نصب کنم ؟؟یا همین کد هارو درست کنم ؟؟

اون کد hi کجای پوسته و تو چ فایلی باید گذاشته بشه ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من داخل اون فایل جستجو کردم همچین جمله ای نبود منظور شمارو از فراخوانی تو صفحه اصلی متوه نمیشم (شرمنده راجب کدنویسی تقریبا هیچی نمیدونم ) اون فارسی سازیه کلمه viewروهم نتونستم اصلا نمیدونم قالب های وردرس چجوری فارسی سازی میشن تو سایت ساز راحب بود کلمه رو پیدا میکردی و معدل فارسیش و جایگزین میکردی پس اون کد های اشتراک گذاری رو پاک کنم و افزونه رو نصب کنم ؟؟یا همین کد هارو درست کنم ؟؟ اون کد hi کجای پوسته و تو چ فایلی باید گذاشته بشه ؟؟

فایل functions.php رو توی BBcode مخصوص longbox قرار بدید تا بررسی کنیم.

فراخوانی رو توضیح میدم ، اوّل باید اندازه اش رو ایجاد کنیم.

راجع به اشتراک گذاری تصمیم گیرنده شمایین میتونین هرکدوم از راه ها رو که براتون آسون تره پیش برید.

کد h1 رو جایی که میخواین عنوان سایت نمایش داده بشه داخل header.php قرار بدید بعدم بهش یه استایل خوشگل بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این قالب تو اپرا هم یکم مشکل داره... با مرورگر دیگه ای تست نکردم که بدونم مشکلی هست یا نه ولی تو اپرای اخرین نسخه اصلا قشنگ نیست و عذر میخوام یکم حال ادمو بد میکنه...

یک عکس گرفتم و توش یکم مشکلاتی که من دیدم رو گفتم

البته بنده قصد تخریب ندارم خودتون گفتید نقد کنید منم نقد کردم

post-41-0-97389700-1427870432_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php رو توی BBcode مخصوص longbox قرار بدید تا بررسی کنیم.

فراخوانی رو توضیح میدم ، اوّل باید اندازه اش رو ایجاد کنیم.

راجع به اشتراک گذاری تصمیم گیرنده شمایین میتونین هرکدوم از راه ها رو که براتون آسون تره پیش برید.

کد h1 رو جایی که میخواین عنوان سایت نمایش داده بشه داخل header.php قرار بدید بعدم بهش یه استایل خوشگل بدید.

سلام

<?php

/**

* Functions.php contains all the core functions for your theme to work properly.

* Please do not edit this file!!

*

* @package WordPress

* @subpackage GoodInc

*/

/**

* Define Constants

* @since 1.0

*/

define( 'WPEX_JS_DIR', get_template_directory_uri().'/js' );

define( 'WPEX_CSS_DIR', get_template_directory_uri().'/css' );

/**

* Theme Setup

* @since 1.0

*/

if ( ! isset( $content_width ) ) $content_width = 620;

require_once( get_template_directory() .'/functions/theme-setup.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/recommend-plugins.php' );

/**

* Admin Functions

* @since 1.0

*/

if ( !function_exists( 'optionsframework_init' ) ) {

require_once( get_template_directory() .'/admin/index.php');

}

require_once( get_template_directory() .'/functions/return-smof-data.php' );

/**

* Main functions

* @since 1.0

*/

// Define widget areas and add custom widgets

require_once( get_template_directory() .'/functions/scripts.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/menu-walker.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/current-post-id.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/social-output.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/widgets/widget-areas.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/widgets/widget-video.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/widgets/widget-flickr.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/widgets/widget-featured-posts.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/widgets/widget-featured-posts-simple.php' );

// Image cropping functions

require_once( get_template_directory() .'/functions/aqua-resizer.php' );

// Custom fonts

require_once( get_template_directory() .'/functions/google-fonts.php' );

// Useful functions/filters

require_once( get_template_directory() .'/functions/excerpts.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/user-meta.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/category-array.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/default-image-sizes.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/comments-callback.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/featured-image-caption.php' );

// Pagination + Infinite Scroll

require_once( get_template_directory() .'/functions/pagination.php' );

// AJAX Load More Function

require_once( get_template_directory() .'/functions/load-more.php' );

if ( is_admin() ) {

require_once( get_template_directory() .'/functions/admin-columns.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/meta/meta-post.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/meta/meta-page.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/home-menu-link.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/gallery-metabox/gmb-admin.php' );

} else {

require_once( get_template_directory() .'/functions/custom-css.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/gallery-metabox/gmb-display.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/random-button.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/re-directions.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/exclude-home-cats.php' );

require_once( get_template_directory() .'/functions/layout-styles.php' );

}

// Remove ThemeForest nag

if ( 'check' == 'unnecessary' ) {

the_post_thumbnail();

}

اینم از کدی که خواسته بودید

لطططفا راهی رو بگید که من بتونم کل اون کد های اشتراک گذاری بالارو حذف کنم باافزونهه زیر مطلب میزارم اینجوری بهتره

اون کد h1 فایلشو پیدا کردم اما استایل خوشگل بلد نیستم بدم اگرمیشه کمک کنید

ممنون

سلام

این قالب تو اپرا هم یکم مشکل داره... با مرورگر دیگه ای تست نکردم که بدونم مشکلی هست یا نه ولی تو اپرای اخرین نسخه اصلا قشنگ نیست و عذر میخوام یکم حال ادمو بد میکنه...

یک عکس گرفتم و توش یکم مشکلاتی که من دیدم رو گفتم

البته بنده قصد تخریب ندارم خودتون گفتید نقد کنید منم نقد کردم

post-41-0-97389700-1427870432_thumb.jpg

سلام

دوست عزیز من کسی نیستم که با 2 تا انتقاد تخریب بشم

این تقریبا دهمین قالبیه که عوض کردم یعنی از بین 50 یا 60 تا قالب عکس گلچینش شد 10 تا که همه این ده تا ی ایراداتی داشتن که مجبورشدم عوض کنم

فعلا بهترین رایگان همین قالبه تا وقتی که ی قالب سفارشی براش بگیرم

درضمن اون عکس کیفیتش پایین بود ووقتی زووم میکردم نوشته ها خونده نمی شد .بهتر بود اون قسمت پایین سایت و کات میکردید ..

لطفا همینجا ایرادات و تایپ کنید

ممنون

فقط مورد آخر و فهمیدم که مشترک خبرنامه شوید خیلی ساده است

اون و میتونم با کد بهش استایل بدم اما چیزی راجب کد نویسی نمیدونم اگر کد خاصی دارید بدید که قراربدم

ویرایش شده در توسط Reepaa
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بحث استایل دادن رو دوست عزیزم نمیشه توی انجمن زیاد راهنمایی کرد...

مگر اینکه شما یه استایل خاص مورد نظرتون باشه و راهنمایی بخواین در موردش نه اینکه ما کد کامل رو بدیم بهتون...

توی فایل functions.php فایل های دیگه با استفاده از require_once وارد شده ، باید اون ها رو جستجو کنید (فایل های مربوط به سایز و عکس رو بگردید) آسون ترین راه اینکه شما کلّ قالب رو به وسیله نرم افزار های کمک یار (مثل notepad++) بگردید.

کد های بالا باید در فایل header.php فراخوانی شده باشند ، دنبال top-bar-right بگردید ، راستی راجع به اون h1 هم جایگزین کد زیر کنیدش:


<div id="logo">

داخلش یه h2 هست اون رو پاک کنید و کدی که بهتون دادم به جاش بذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بحث استایل دادن رو دوست عزیزم نمیشه توی انجمن زیاد راهنمایی کرد...

مگر اینکه شما یه استایل خاص مورد نظرتون باشه و راهنمایی بخواین در موردش نه اینکه ما کد کامل رو بدیم بهتون...

توی فایل functions.php فایل های دیگه با استفاده از require_once وارد شده ، باید اون ها رو جستجو کنید (فایل های مربوط به سایز و عکس رو بگردید) آسون ترین راه اینکه شما کلّ قالب رو به وسیله نرم افزار های کمک یار (مثل notepad++) بگردید.

کد های بالا باید در فایل header.php فراخوانی شده باشند ، دنبال top-bar-right بگردید ، راستی راجع به اون h1 هم جایگزین کد زیر کنیدش:


<div id="logo">

داخلش یه h2 هست اون رو پاک کنید و کدی که بهتون دادم به جاش بذارید.

من اون کدی رو که بهم داده بودید جایگزین این کد کردم امیدوارم اشتباه نشده باشه (البته بک آپ گرفتم ازش )

  <div id="logo">
<?php
// Show custom image logo if defined in the admin
if( wpex_get_data( 'custom_logo' ) !== '' ) { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php echo get_bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home"><img src="<?php echo wpex_get_data( 'custom_logo' ); ?>" alt="<?php echo get_bloginfo( 'name' ) ?>" /></a>
<?php }
// No custom img logo - show text
else { ?>
<h2><a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php echo get_bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home"><?php echo get_bloginfo( 'name' ); ?></a></h2>

وسط این کد <h2> به جای h2 اون متن صفحه قبل و نوشتم با عنوان سایت اما یکم عجیب شده

تو صفحه اصلی اون بالا آمد

میشه دسترسی بسازم خودتون بزارید ؟آخه فکر کنم اشتباه گذاشتم چون تو آنالیز سئو بازم میگه h1 نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من اون کدی رو که بهم داده بودید جایگزین این کد کردم امیدوارم اشتباه نشده باشه (البته بک آپ گرفتم ازش )

[url="<?php%20echo%20home_url();%20?>/"][img]<?php echo wpex_get_data( [/img][/url]
[b] [/b]

وسط این کد

به جای h2 اون متن صفحه قبل و نوشتم با عنوان سایت اما یکم عجیب شده تو صفحه اصلی اون بالا آمد میشه دسترسی بسازم خودتون بزارید ؟آخه فکر کنم اشتباه گذاشتم چون تو آنالیز سئو بازم میگه h1 نیست

اگر فقط این مورده بله میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فقط این مورده بله میشه.

این مورد مهمترین مشکل سایته

لطفا ی ایمیل بدید اطلاغات و ارسال کنم

ممنونم از لطفتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این مورد مهمترین مشکل سایته لطفا ی ایمیل بدید اطلاغات و ارسال کنم ممنونم از لطفتون

میتونید توی پیام خصوصی انجمن ارسال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چه سایت جالبی هست عکس و نوشته . واقعا خوشم اومد. موضوع کاملا خوبی رو انتخاب کردین. آفرین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری