حجت

جلوگيري از ورود اعضاي «مشترك»

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من نياز به يك كد يا افزونه يا هر روش ديگه دارم كه اعضايي كه سطح مشترك دارن، نتونن وارد سايت بشن

سايت روي خط وردپرس، اين كد رو داده كه اگه توي فانكشن گذاشته بشه، فقط اعضا مي‌تونن وارد سايت بشن

function protect_whole_site() {
if ( !is_user_logged_in() ) {
auth_redirect();
}
}

add_action ('template_redirect', 'protect_whole_site');

ولي من به كدي نياز دارم كه فقط، كاربران «مدير، ويرايش‌گر، نويسنده و مشاركت‌كننده» بتونن وارد بشن

چون يك عالمه مشترك دارم كه مي‌خوام دسترسي به سايت نداشته باشن

آيا همچنين كاري ممكنه؟! پيشاپيش سپاسگذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

function protect_whole_site() {
if ( !is_user_logged_in() || !current_user_can('delete_posts') ) {
auth_redirect();
}
}

add_action ('template_redirect', 'protect_whole_site');

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نكنه آقا مرتضي

دقيقا همون چيزي بود كه مي‌خواستم، خدا خوشحالت كنه

قيمت سرور مجازي خيلي بالا رفته :o ، مي‌خوام كاربراي سايت رو محدود كنم تا بتونم باز برگردم سر همون هاست اشتراكي :wacko:

موفقيت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

function protect_whole_site() {
if ( !is_user_logged_in() || !current_user_can('delete_posts') ) {
auth_redirect();
}
}

add_action ('template_redirect', 'protect_whole_site');

من یه کدی می خام که جلوگیری کنه از ورود کاربران مشترک به بخش آپلود سایت, چون همان طور که می دونید وقتی یه کاربر جدید در سایت عضو می شه وقتی لوگین می کنه می تونه از طریق کتابخانه فایل آپلود کنه می خواستم جلوی اینو ببندم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه کدی می خام که جلوگیری کنه از ورود کاربران مشترک به بخش آپلود سایت, چون همان طور که می دونید وقتی یه کاربر جدید در سایت عضو می شه وقتی لوگین می کنه می تونه از طریق کتابخانه فایل آپلود کنه می خواستم جلوی اینو ببندم.

با افزونه Advanced Access Manager دسترسی را تنظیم کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+ همچنین:

برای نویسنده:

function remove_medialibrary_tab($tabs) {
unset($tabs['library']);
return $tabs;
}
if(!current_user_can('edit_others_posts'))
add_filter('media_upload_tabs','remove_medialibrary_tab');

برای مشترک:

function remove_medialibrary_tab($tabs) {
unset($tabs['library']);
return $tabs;
}
if(!current_user_can('read'))
add_filter('media_upload_tabs','remove_medialibrary_tab');

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط mhmmahdi
      سلام وقت بخیر
      من در قسمت برگه ها با استفاده از افزونه المنتور صفحه ورود و 404 ساختم اما چجوری باید وقتی ورود میزنه ویا صفحه 404 اون صفحه ای که ساختم بیاد؟
      کلا درسته که از طریق برگه ها این صفحات بسازم؟
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید