alikhani98

جايگذاري كددرپوسته

9 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت دوستان عزيز

من زياد كدنويسي وردپرس بلدنيستم ودرجايگذاري كد هم مشكل دارم!من چندتاكدميخواستم درپوسته ام بذارم اما هركارمي كنم خراب ميشه!!

اينهاكدهي هستش كه ميخوام جايگذاري كنم:

كدشماره1 كدشماره2 كدشماره3 ويكي هم كدنمايش آخرين پست هابصورت اسلاديرهست مثل سايت همياروردپرس.

اينم فايل هام:

اگرفايل ديگه اي مي خوادبگيد.

خيلي ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در همون آدرس هایی که دادید مشخص شده کدوم کد در کجا باید قرار بگیره.

شاید چون بصورت php در تگ قرار نمیدید بهم میریزه.

یک نمونه رو قرار بدید و آدرس بدید تا بهتون بگیم چرا خراب میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل من اينجاست كه نمي دونم اون كدها رابايد كجا بذارم!!

آخرفايل،وسط،بالا،بين كدديگه و...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که باید در فایل فانکشن قرار بگیرن در هر جایی اول یا اخر بزارید مشکلی نداره.

برای کدهایی که باید در پوسته قرار بگیرن بسته به جایی که میخوان نمایش داده بشن در همون بخش قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيدسايتي سايتي معرفي كنيدكه نحوه صحيح قراردادن كدها وجاي آنهاراآموزش بده!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مشخصی نداریم.

معمولا هر کد به صورت خاصی قرار داده میشن و توضیح اون کدها درهمین مورد هست.

برای مثال در نمونه کد اولتون اومده:

برای اینکار ابتدا کد زیر را در فانکشن قالب سایت خود قرار دهید (functions.php)

function arixWp_PostViews( $id, $action ) { $axCountMeta = ‘ax_post_views’; // نام فیلد برای قرار دادن در سایت $axCount = get_post_meta($id, $axCountMeta, true); if ( $axCount == ” ) { if ( $action == ‘count’ ) { $axCount = 0; } delete_post_meta( $id, $axCountMeta ); add_post_meta( $id, $axCountMeta, 0 ); if ( $action == ‘display’ ) { echo “0 مشاهده”; } } else { if ( $action == ‘count’ ) { $axCount++; update_post_meta( $id, $axCountMeta, $axCount ); } else { echo $axCount . ‘ مشاهده’; } } }

و بعد هم گفته:

بعد از قرار دادن کدهای بالا باید کد زیر را در فایل single.php قرار بدید.
<?php echo arixWp_PostViews( get_the_ID(), 'count' ); ?>

و...

فکر کنم توضیحاتش کامل هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من اولي راهمون طوركه گفتي جاگذاري كردم!

اماكددوم راكجاي single.phpقراربدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر جایی که نیاز هست تا نمایش داده بشه باید قرار بگیره.

بستگی به سلیقه خودتون داره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميخوام زيرپست هام به نمايش دربياد!براي اينكارجاي مناسبش كجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد