alikhani98

جايگذاري كددرپوسته

9 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت دوستان عزيز

من زياد كدنويسي وردپرس بلدنيستم ودرجايگذاري كد هم مشكل دارم!من چندتاكدميخواستم درپوسته ام بذارم اما هركارمي كنم خراب ميشه!!

اينهاكدهي هستش كه ميخوام جايگذاري كنم:

كدشماره1 كدشماره2 كدشماره3 ويكي هم كدنمايش آخرين پست هابصورت اسلاديرهست مثل سايت همياروردپرس.

اينم فايل هام:

اگرفايل ديگه اي مي خوادبگيد.

خيلي ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در همون آدرس هایی که دادید مشخص شده کدوم کد در کجا باید قرار بگیره.

شاید چون بصورت php در تگ قرار نمیدید بهم میریزه.

یک نمونه رو قرار بدید و آدرس بدید تا بهتون بگیم چرا خراب میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل من اينجاست كه نمي دونم اون كدها رابايد كجا بذارم!!

آخرفايل،وسط،بالا،بين كدديگه و...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که باید در فایل فانکشن قرار بگیرن در هر جایی اول یا اخر بزارید مشکلی نداره.

برای کدهایی که باید در پوسته قرار بگیرن بسته به جایی که میخوان نمایش داده بشن در همون بخش قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميتونيدسايتي سايتي معرفي كنيدكه نحوه صحيح قراردادن كدها وجاي آنهاراآموزش بده!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مشخصی نداریم.

معمولا هر کد به صورت خاصی قرار داده میشن و توضیح اون کدها درهمین مورد هست.

برای مثال در نمونه کد اولتون اومده:

برای اینکار ابتدا کد زیر را در فانکشن قالب سایت خود قرار دهید (functions.php)

function arixWp_PostViews( $id, $action ) { $axCountMeta = ‘ax_post_views’; // نام فیلد برای قرار دادن در سایت $axCount = get_post_meta($id, $axCountMeta, true); if ( $axCount == ” ) { if ( $action == ‘count’ ) { $axCount = 0; } delete_post_meta( $id, $axCountMeta ); add_post_meta( $id, $axCountMeta, 0 ); if ( $action == ‘display’ ) { echo “0 مشاهده”; } } else { if ( $action == ‘count’ ) { $axCount++; update_post_meta( $id, $axCountMeta, $axCount ); } else { echo $axCount . ‘ مشاهده’; } } }

و بعد هم گفته:

بعد از قرار دادن کدهای بالا باید کد زیر را در فایل single.php قرار بدید.
<?php echo arixWp_PostViews( get_the_ID(), 'count' ); ?>

و...

فکر کنم توضیحاتش کامل هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من اولي راهمون طوركه گفتي جاگذاري كردم!

اماكددوم راكجاي single.phpقراربدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر جایی که نیاز هست تا نمایش داده بشه باید قرار بگیره.

بستگی به سلیقه خودتون داره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميخوام زيرپست هام به نمايش دربياد!براي اينكارجاي مناسبش كجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر