amir_ra2011

مشکل کد php انتقال فایل ها

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همگی

من یه مشکل دارم وقتی که با کد php ه فایل حجیم مثلا 700 مگی اپلود میکنم تا 100 مگ و اون طرفا اپلود میکنه و دیگه اپلود نمیکنه به نظر شما مشکل چیه؟مرسی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی که جوب دادید،اتفاقا رفتم توش کردمش 1000M ولی بازم نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مدیر سرور در ارتباط باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مدیر سرور صحبت کردم میگه باید از ftp استفاده کنید،میگم ftp اولش باید دانلود کنی بعد اپلود کنی میدونید چقدر حجم اینترنت و زمان رو میگیره؟جوابم نمیده خیر سرم.

pctricks مرسی تغییر دادم ولی بازم همون اشه و همون کاسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست نکردم اما شاید بشه از ftp_connect استفاده کرد و بهش متصل شد و بعدش مقدار با استفاده از اسکریپت بهش داد تا آپلود بشه

http://php.net/manual/en/function.ftp-connect.php

http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. از این کد استفاده کنید:


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'http://wordpress.org/themes/download/wrock-metro.1.8.zip';
$rfile = fopen($url, 'r');
$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))
fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);
fclose($lfile);
?>

لینک رو تعویض کنید و اونو توی یک فایل ذخیره و اجرا کنید همین.

اون مقدار بافرش رو میتونید کم و زیاد کنید و بسته به حجم فایل ممکنه زمان بر باشه.

منبع:

http://www.wrock.org...e-limit-script/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از لیچر استفاده کنید.

از لیچر استفاده کردم ولی سرعتی که php داره در مقابل لیچر غوله،یه فیلم رو با لیچر گذاشتم اپلود تو 4 دیقه 70 mb اپلود کرد ولی با php زیر 20 ثانیه تا 100 mb اپلود میکنه و دیگه اپلود نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست نکردم اما شاید بشه از ftp_connect استفاده کرد و بهش متصل شد و بعدش مقدار با استفاده از اسکریپت بهش داد تا آپلود بشه

http://php.net/manua...ftp-connect.php

http://www.w3schools...file_upload.asp

هرکار کردم نتونستم راش بندازم.

سلام. از این کد استفاده کنید:


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'http://wordpress.org/themes/download/wrock-metro.1.8.zip';
$rfile = fopen($url, 'r');
$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))
fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);
fclose($lfile);
?>

لینک رو تعویض کنید و اونو توی یک فایل ذخیره و اجرا کنید همین.

اون مقدار بافرش رو میتونید کم و زیاد کنید و بسته به حجم فایل ممکنه زمان بر باشه.

منبع:

http://www.wrock.org...e-limit-script/

متاسفانه اینم جواب نداد.

دوستان راه حل دیگه ای ندارن؟

توی هاست قبلیم اپلود میکردم کامل اپلود میشد با premession 0600 اپلود میشد اما تو هاست جدیدم با 0644 که ناقص اپلود میشه،نظرتون در این باره چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات فایل php.ini دقت کنید مواردی که ویرایش می کنید اولش ; (نقطه-ویرگول) نداشته باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات فایل php.ini دقت کنید مواردی که ویرایش می کنید اولش ; (نقطه-ویرگول) نداشته باشه.

نه چیزی نیست


;;;;;;;;;;;;;;;;
; File Uploads ;
;;;;;;;;;;;;;;;;
; Whether to allow HTTP file uploads.
file_uploads = On
; Temporary directory for HTTP uploaded files (will use system default if not
; specified).
;upload_tmp_dir =
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 1000M

alis.JPG

اینم تنظیمات php confiquration

ویرایش شده در توسط amir_ra2011
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور رو ریستارت کردید. برای اعمال تغییرات یه سری سرویسها باید ریستارت شن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور رو ریستارت کردید. برای اعمال تغییرات یه سری سرویسها باید ریستارت شن.

خب دقیقا چیکار کنم من؟

از کدام لیچر استفاده کردید؟ بستگی به سرعت اینترنت سرور شما دارد و سرعت سروری که فایل در آن قرار دارد ،

از اسکریپت رپید لیچ استفاده کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا جایی که سرویس می گیرید یه پنل برای ریستارت و خاموش کردن سرور بهتون میده.

از طریق کنترل پنل هم (در حالت مدیر سرور) می تونید اما الان یادم نیست کجاست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان داره که مدیریت سرور کاری کرده باشن که این کد درست کار نکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان داره که مدیریت سرور کاری کرده باشن که این کد درست کار نکنه؟

مدیریت سرور هرکاری که بکنه توابع fopen و fclose رو نمیبنده ! . به نظر من دو احتمال هست 1 اینکه لینکی که قصد دانلودشو دارید سرور اون معیوبه یا تنظیم شده که اینطوری باشه و وسط دانلود یک قطعی اعمال میکنه تا مطمئن بشن ریموت نمیشه فایل. برای تست اینکه ببینید لینک مشکل نداره از یک لینک دیگه استفاده کنید ( از یه سرور دیگه) احتمال دوم این هست که مدیر سرور شما به ازای هر مقدار پهنای باند مصرفی مدت معینی تعیین کرده باشه، که در این صورت هیچ کاری از دستتون بر نمیاد ولی بعید میدونم همچین کاری کرده باشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم یه لینک دیگه بازم همینطور شد.نمیدونم دیگه کلافه شدم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری