• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
seb

تعریف بگراند برای هر دسته

54 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام برای هر دسته یک بگرداند بدم میشه راهنمایی کنید لطفا با مثال توضیح دهید

ممنون

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میشه واضح تر بگید و یه نمونه بدین که بتونیم کمکتون کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

میتونید در فایل هدر همچین کدی استفاده کنید:

<style>
<?php if(is_category('cat1')){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category('cat2')){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category('cat3')){ ?>
background: .... ;
<?php } ?>
<style>

براساس نامک دسته یک بکگراند در css فراخوانی میشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون آقا مرتضی کارم راه افتاد مرسی

فقط یک سوال دیگه سایت wp98.ir قسمت اون بالا نوشته تماس با ما خانه روش که میری تار میشه . میشه اونم بگی چطوری باید درست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از css3 هستش.توی گوگل افکت های css3 رو جستجو کنید پیدا می کنید...موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این استایل:


text-shadow: 0 0 4px #9c9c9c;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش ممنون ولی این کار نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یک سوال دیگه سایت wp98.ir قسمت اون بالا نوشته تماس با ما خانه روش که میری تار میشه . میشه اونم بگی چطوری باید درست کنم

سلام

کد CSS :


.menu ul li a {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size:17px;
color: rgba(156,156,156,0);
text-shadow: 0 0 0 #9c9c9c;
outline: 0 none;
-webkit-transition: 400ms ease 100ms;
-moz-transition: 400ms ease 100ms;
-o-transition: 400ms ease 100ms;
transition: 400ms ease 100ms;
}
.menu ul:hover li a {
text-shadow: 0 0 4px #9c9c9c;
}
.menu ul li a:hover {
text-shadow: 0 0 0 #9c9c9c;
}

کد HTML :


<div class="menu">
<ul>
<li><a href="#">Menu 1</a></li>
<li><a href="#">Menu 2</a></li>
<li><a href="#">Menu 3</a></li>
<li><a href="#">Menu 4</a></li>
</ul>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز جواب نمیده میشه یک دموی چیزی بذاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز جواب نمیده میشه یک دموی چیزی بذاری

تست کردم و کار میکنه.

menu.html

تمپ و کوکی ها را حذف کنید و با chrome و Firefox ببینید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد مرسی

ممنون از همه دوستان که جواب دادن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

میتونید در فایل هدر همچین کدی استفاده کنید:

<style>
<?php if(is_category('cat1')){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category('cat2')){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category('cat3')){ ?>
background: .... ;
<?php } ?>
<style>

براساس نامک دسته یک بکگراند در css فراخوانی میشه.

سلام اقا مرتضی ممنون ولی یک مشکل ایجاد شده

من برای

category زدم درست شد ولی برای زیر مجموعش نمیشه

مثلا برای site.com/category برای این درست میشه

ولی اینطوری نمیشه site.com/category/news

برای این رنگ نمگیره

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این روش عمل کنید:


<?php if(is_category(array(10,12,13,15,25))){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category(array(16,17,18,8,2))){ ?>
background: .... ;
<?php }elseif(is_category(array(100,102,103,105,205))){ ?>
background: .... ;
<?php } ?>

شناسه دسته ها را برای هر بخش مشخص کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منظورتون از شناسه دسته ها همون اسم

category

است؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

منظورتون از شناسه دسته ها همون اسم

category

است؟؟

منظور از شناسه: ID category است که از داخل پنل وردپرس قسمت دسته بندی ها میتونید پیدا کنید.

your-site.com/?cat=13

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بایت پاسخت داداش

فقط یک مشکل من وقتی رو یک موضوع کیک میکنم

اسم موضوع میاد یعنیcate نداره

مثلا

Site.com/softwer/title.hml

پیوند یکتام html یعنی باید پیوند یکتامو عوض کنم یا راهی هست ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون بایت پاسخت داداش

فقط یک مشکل من وقتی رو یک موضوع کیک میکنم

اسم موضوع میاد یعنیcate نداره

مثلا

Site.com/softwer/title.hml

پیوند یکتام html یعنی باید پیوند یکتامو عوض کنم یا راهی هست ؟؟

شما گفتید "من برای category زدم درست شد ولی برای زیر مجموعش نمیشه" دوستان کد مربوط به category و زیر دسته را دادند.

اگر برای مطلبی خاص استایل جدا میخوایید باید دنبال کد استایل دادن برای post خاص باشید نه تغییر پیوند یکتا.

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من میخوام برای پستها استایل بدم که داخل یک category خاص است چطوری باید این کارو بکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من میخوام برای پستها استایل بدم که داخل یک category خاص است چطوری باید این کارو بکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

با همون کد بالا میشه

ID دسته هایی رو که میخواهید وارد کنید و استایل رو لود کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دادامیشه یک مثال بزنی من هر کاری میکنم نمیشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دادامیشه یک مثال بزنی من هر کاری میکنم نمیشه ؟

مثال که هست

شما چطوری در قالب استفاده میکنید (کد را قرار دهید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش خدمت شما


<?php if(is_category(array(20,23,24))){ ?>
#the_body{
background:#76cbe4;
}
<?php } ?>
</style>
<style type="text/css">

ویرایش شده در توسط Morteza
اصلاح پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو در کدوم فایل و کجا فراخوانی میکنید؟

کد باید در حلقه پست نوشته شود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من در header مینویسم

حلقه پست کجاست میشه بگید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری