• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
korosh_bayat

حذف عنوان و شرح سایت از روی هدر>کمک کنید

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

دوستان من قالب

Raceclan

روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،

کمک کنید

ممنون میشم

www.pasargadupdate.tk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب. فایل هدر رو پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست یعنی چی؟

یعنی روی دکمه پیوست فایل کلیک کن و فایلت رو آپلود کن !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین کنید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('scroll', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/scroll.js');
wp_enqueue_script('mousewheel', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/mousewheel.js');
wp_enqueue_script('Effects', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/effects.js');
wp_enqueue_script('sprinkle', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/sprinkle.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1></h1>
<h2></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="foxmenucontainer">
<div id="menu">
<ul>
<li class="page_item <?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" title="Home">ÎÇäå</a></li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order');?>
</ul>
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خواهش میکنم. همچین موقع ها باید از دکمه تشکر فقط استفاده کنید که اسپم نشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، shahramco گفته است :

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

افزونه yoast رو نصب کنید 

برای سوالتون تاپیک جدید میزدید بهتر بود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هم همین مشکلو دارم هدر برای شما پیوست شد

http://qumobile.ir/

 

header.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست جواب بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید

<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره مرسی درست شد

دو سوال دیگه

1-ایا این کار من یعنی حذف  هدر به سئو من اسیب میرسونه یا خیر؟

2-الان اگه بخوام بجاش عکس هدرمو بزارم کدوم قسمت بزارم.بین کدوم متن بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداید

و 

اندکی صبر....

هم انجام شد ولی جوابی از شما نیومد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/3/2017 at 03:26، 4M!R گفته است :

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید


<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

اندکی صبر شما تمام نشد

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون