korosh_bayat

حذف عنوان و شرح سایت از روی هدر>کمک کنید

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

دوستان من قالب

Raceclan

روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،

کمک کنید

ممنون میشم

www.pasargadupdate.tk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب. فایل هدر رو پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست یعنی چی؟

یعنی روی دکمه پیوست فایل کلیک کن و فایلت رو آپلود کن !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین کنید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('scroll', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/scroll.js');
wp_enqueue_script('mousewheel', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/mousewheel.js');
wp_enqueue_script('Effects', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/effects.js');
wp_enqueue_script('sprinkle', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/sprinkle.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1></h1>
<h2></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="foxmenucontainer">
<div id="menu">
<ul>
<li class="page_item <?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" title="Home">ÎÇäå</a></li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order');?>
</ul>
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خواهش میکنم. همچین موقع ها باید از دکمه تشکر فقط استفاده کنید که اسپم نشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، shahramco گفته است :

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

افزونه yoast رو نصب کنید 

برای سوالتون تاپیک جدید میزدید بهتر بود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هم همین مشکلو دارم هدر برای شما پیوست شد

http://qumobile.ir/

 

header.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست جواب بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید

<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره مرسی درست شد

دو سوال دیگه

1-ایا این کار من یعنی حذف  هدر به سئو من اسیب میرسونه یا خیر؟

2-الان اگه بخوام بجاش عکس هدرمو بزارم کدوم قسمت بزارم.بین کدوم متن بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداید

و 

اندکی صبر....

هم انجام شد ولی جوابی از شما نیومد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/3/2017 at 03:26، 4M!R گفته است :

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید


<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

اندکی صبر شما تمام نشد

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟