korosh_bayat

حذف عنوان و شرح سایت از روی هدر>کمک کنید

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

دوستان من قالب

Raceclan

روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،

کمک کنید

ممنون میشم

www.pasargadupdate.tk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب. فایل هدر رو پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست یعنی چی؟

یعنی روی دکمه پیوست فایل کلیک کن و فایلت رو آپلود کن !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین کنید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('scroll', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/scroll.js');
wp_enqueue_script('mousewheel', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/mousewheel.js');
wp_enqueue_script('Effects', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/effects.js');
wp_enqueue_script('sprinkle', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/sprinkle.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1></h1>
<h2></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="foxmenucontainer">
<div id="menu">
<ul>
<li class="page_item <?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" title="Home">ÎÇäå</a></li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order');?>
</ul>
</div>
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خواهش میکنم. همچین موقع ها باید از دکمه تشکر فقط استفاده کنید که اسپم نشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، shahramco گفته است :

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

افزونه yoast رو نصب کنید 

برای سوالتون تاپیک جدید میزدید بهتر بود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هم همین مشکلو دارم هدر برای شما پیوست شد

http://qumobile.ir/

 

header.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست جواب بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید

<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره مرسی درست شد

دو سوال دیگه

1-ایا این کار من یعنی حذف  هدر به سئو من اسیب میرسونه یا خیر؟

2-الان اگه بخوام بجاش عکس هدرمو بزارم کدوم قسمت بزارم.بین کدوم متن بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداید

و 

اندکی صبر....

هم انجام شد ولی جوابی از شما نیومد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/3/2017 at 03:26، 4M!R گفته است :

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید


<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

اندکی صبر شما تمام نشد

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی
      بنده در حال طراحی قالب وردپرس هستم. مشکل بنده اینجاست که هنگام جستجوی ajax، فرایند بدین شکل است که صفحه تیره شده و نتایج به صورت باکس نمایش داده شوند. اما هنگام اسرول نتایج کانتنت صفحه اصلی که پشت نتایج قرار میگیره هم اسرول میشه، میخوام این اسکرول تا پایین فوتر بیاد و فووتر بعدش بچسبه به صفحه و دیگه اسکرول نشه. اگه انیمیشن بهتری هم سراغ دارید بگید بی زحمت تا پیاده سازیش کنم. کد های صفحه زیاده و لینک آنلاین پروژه رو براتون قرار دادم. سپاس فراوان.
      برای شروع عدد 3 را در فرم جستجوی هدر سرچ کنید.
      نامی کنترل
    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.