korosh_bayat

حذف عنوان و شرح سایت از روی هدر>کمک کنید

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

دوستان من قالب

Raceclan

روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،

کمک کنید

ممنون میشم

www.pasargadupdate.tk

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header قالبتون رو پیوست کنید. یا اگر میتونید این دو کد رو از فایل header پاک کنید:

این :


<?php bloginfo('name'); ?>

و این :


<?php bloginfo('description'); ?>

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

دوست عزیز من این کد هایی که گفتی حذف کردم،فقط شرحش حذف شد،ولی عنوان سایت هنوز هست،یه کد دیگه هم باید باشه که پاک شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب. فایل هدر رو پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست یعنی چی؟

یعنی روی دکمه پیوست فایل کلیک کن و فایلت رو آپلود کن !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین کنید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('scroll', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/scroll.js');
wp_enqueue_script('mousewheel', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/mousewheel.js');
wp_enqueue_script('Effects', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/effects.js');
wp_enqueue_script('sprinkle', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/sprinkle.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>
<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1></h1>
<h2></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="foxmenucontainer">
<div id="menu">
<ul>
<li class="page_item <?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/" title="Home">ÎÇäå</a></li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order');?>
</ul>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

خواهش میکنم. همچین موقع ها باید از دکمه تشکر فقط استفاده کنید که اسپم نشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، shahramco گفته است :

با سلام و درود

من چطور میتونم قالب رو طوری قرار بدم که برای هر پست شرح جداگانه تعریف کنم افزونه ای یا کدی میخواد؟!!

افزونه yoast رو نصب کنید 

برای سوالتون تاپیک جدید میزدید بهتر بود .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید

<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره مرسی درست شد

دو سوال دیگه

1-ایا این کار من یعنی حذف  هدر به سئو من اسیب میرسونه یا خیر؟

2-الان اگه بخوام بجاش عکس هدرمو بزارم کدوم قسمت بزارم.بین کدوم متن بزارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداید

و 

اندکی صبر....

هم انجام شد ولی جوابی از شما نیومد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/3/2017 at 03:26، 4M!R گفته است :

اگه منظورتون این قسمته :

58b8b093759e2_9k.thumb.jpg.88057ff4d3e8789f25af2cf1b7e2fbb7.jpg

اینو از کد حذف کنید


<div class="site-title-text">
							<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
							<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
						</div>

 

اندکی صبر....

اندکی صبر شما تمام نشد

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com