• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Maryam

زیرمنو و قالب دسته

34 پست در این موضوع قرار دارد

برای دسته ای قالب به صورت جداگانه تعریف کرده ام. از زیرمنو میخواهم به این قالب بروم.تمام موارد زیرمنو هم باید از این قالب تبعیت کنند.هر زیرمنو هم 1دسته دارد. حال چه کدی باید برای لینک به صفحه مورد نظر نوشته شود تا به مواردی که در زیردسته آن مشخص شده و قالبی که تعریف شده لینک شود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کمی در هم توضیح دادید.

شما برای هر دسته زیر منو تعریف کردید. هر منو هم یک ستایل جدا داره. درسته؟

خوب شما میخوای برای هر زیر دسته هم همون استایل دسته اصلی لحاظ بشه؟

خوب شما با چه کدی به دسته اصلی استایل دادید؟

کافیه همون رو با شرط در تابع in_category لحاظ کنید. چون زیردسته ها در داخل دسته اصلی هستن همون استایل لحاظ میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه. اشتباه متوجه شدید. من 1منو دارم.این منو چند زیرمنو دارد.برای عنوان منویک دسته وبرای این زیرمنوها زیردسته تعریف کردم.حال دسته که همان عنوان منو هست استایل جداگانه ای دارد.حالا باید چه کار کنم که این زیرمنوها با استایل خاص که همان دسته ی منو هست باز شود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه. اشتباه متوجه شدید. من 1منو دارم.این منو چند زیرمنو دارد.برای عنوان منویک دسته وبرای این زیرمنوها زیردسته تعریف کردم.حال دسته که همان عنوان منو هست استایل جداگانه ای دارد.حالا باید چه کار کنم که این زیرمنوها با استایل خاص که همان دسته ی منو هست باز شود؟

باید کلاس مربوط به عنوان منو در پوستتون در تگی که استفاده شده پیدا کنید و به استایل زیرمنوها تغییر بدید.

و یا کلاً استایلشو تغییر بدید: استایل مربوط به ul li ul li عنوان منوها پیدا کنید و برای ul li زیرمنوها بذارید.

اگر آنلاینه لینک بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید کلاس مربوط به عنوان منو در پوستتون در تگی که استفاده شده پیدا کنید و به استایل زیرمنوها تغییر بدید.

اگر آنلاینه لینک بدید.

متوجه منظورتون نشدم.آنلاین نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای دسته ها می نویسیم ؟cat=3 حالا برای زیردسته ها که با استایل دسته ها(category-3) نمایش داده بشن چی باید بنویسم؟یعنی باید برای هر زیردسته ای که دارم جدا جدا قالب بذارم؟

ویرایش شده در توسط Maryam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما به زیرمنوی سایتتون که باز میشه میخواید استایل و رنگ بدید؟

چیزی مثل منوی p30download میخواید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه. از اول میگم.

1منو دارمو تعدادی زیرمنو.زیرمنوبه صفحه ای لینک میشه که استایل آن با صفحه داخلی یا برگه تفاوت داره.

دروردپرس یک دسته تعریف کردم که این دسته استایل جداگانه ای داره.تعدادی زیردسته هم به نام عنوان زیرمنوها ایجادکردم.حالا میخواهم هرچه نوشته ایجاد میکنم و زیردسته ای را برایش انتخاب می کنم در استایل جداگانه نمایش دهد. این روش صحیح است؟اگرصحیح است چطور انجام میشود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1منو دارمو تعدادی زیرمنو.زیرمنوبه صفحه ای لینک میشه که استایل آن با صفحه داخلی یا برگه تفاوت داره.

اگر منو دارید و استایلشو برای همون قسمتی که مد نظر دارید میخوایید, باید استایلشو کپی کنید و در استایل تعریف شده برای زیر منوها استفاده کنید.

وقتی خودتون میگید استایل باید با css کار کنید نه php.

با کد های css آشنا هستید؟

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر منو دارید و استایلشو برای همون قسمتی که مد نظر دارید میخوایید, باید استایلشو کپی کنید و در استایل تعریف شده برای زیر منوها استفاده کنید.

وقتی خودتون میگید استایل باید با css کار کنید نه php.

با کد های css آشنا هستید؟

بله.css بلدم. منظورم از استایل قالب جداگانه هست . گفتم که category-3.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله.css بلدم. منظورم از استایل قالب جداگانه هست . گفتم که category-3.php

باید ببینید استایل category-3.php توسط کدام فایل (css.*) فراخوانی میشه و داخل اون فایل استایل خودتونو پیدا کنید.

و اگر پیدا نکردید category-3.php پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید ببینید استایل category-3.php توسط کدام فایل (css.*) فراخوانی میشه و داخل اون فایل استایل خودتونو پیدا کنید.

و اگر پیدا نکردید category-3.php پیوست کنید.

نه. نمیدونم چرا منظورم درست منتقل نشده.من با استایل دهی مشکل ندارم.مشکلم تو وردپرسه. وقتی روی گزینه ی منو کلیک می کنم میخوام در قالب category-3 نوشته های زیردسته خودش رو نمایش بده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما پس متوجه نشدید!

جواب سوال شما رو در همون پست دوم دادم. درست نخوندید.

ببینید وقتی میخواین پست ها یا زیر دسته های یک دسته مثلا بنا به اون دسته استایل بگیرن باید با یک تابع اون ها رو بررسی کنید. تابع in_category هست که مشخص میکنه این پست یا زیر دسته های مربوط به کدوم دسته هستن.

حالا کافیه شرط رو برای لود هر دسته لحاظ کنید.

عکس پیوست روببینید. رنگبندی یکسان یعنی استایل یکسان. منظورتون همین طور هست؟

post-1-0-29099500-1351114543_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما پس متوجه نشدید!...

استایل که مثل هم هست. صفحه ای که این پست ها داخلش باز میشن با صفحه cat1 قالبشون یکسانه.نمیدونم چطور این قالب رو نشون بدم واسه این پست ها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونیداز بخش دسته ها و پست موردنظرتون یک عکس بزارید تا دقیا متوجه موضوع بشیم که چه جایی باید استایل بگیره؟

چون انلاین نیست و کمی گنگ هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

pic.rar

دوتا تصویر که پست ها هستند در قالب gategory-titrmenu.php باید نشون داده بشن.

ویرایش شده در توسط Maryam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه با توجه به دسته مادر یک چیز خاض لود کنید

if(in_category('titrmenu')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

اگر میخواین با توجه به نام دسته مادر و نام یکی زا زیر دسته ها لود کنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

و

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه با توجه به دسته مادر یک چیز خاض لود کنید

if(in_category('titrmenu')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

اگر میخواین با توجه به نام دسته مادر و نام یکی زا زیر دسته ها لود کنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

و

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

با این کدها یعنی برای هرزیردسته باید 1قالب جداگانه بزنم و این کدها رو در قالب مربوط به خودش بنویسم؟با چه دستوری ای قالب جداگانه رو داخل این کد لود کنم؟

ویرایش شده در توسط Maryam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله راحتترین کار فراخوانی استایل جدا هست.

برای لود پک پوسته جدا هم میتونید مثل این کد بزنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
include('theme1.php');
}
elseif(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
include('theme2.php');
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینطوری واسه هر زیردسته ای که اضافه می شه باید 1 قالب بسازیم. خیلی میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب یه در غیر این صورت هم بزارید:


if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
include('theme1.php');
}
elseif(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
include('theme2.php');
}else{
include('theme_default.php');
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

من دنبال یه منو مثل سایت http://www.p30download.com/ یا منو ی بالای سایت http://www.rabinweb.ir/( البته زیر منو هم داشته باشه) یا کلن یه منو ی افکت دار برای قالب سایتم هستم. توی این انجمن رو گشتم چیزی پیدا نکردم. الان منوی سایتم خودم ساده است و افکت خاصی نداره. لطفن کمک کنین. ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

یک منو ساده رو میشه مثل منوی سایت پی سی دانلود تبدیل کرد کافیست به منوها کلاس های متفاوتی تعریف کنی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون.

آقای نورزاد من استایل مربوط به منوی سایتم به همراه قسمتی از فایل php اش رو قرار میدم، میشه بهتر راهنماییم کنید؟

استایل مربوط به منوی سایتم:


#header img{
margin-top:1px;
}
#navigation {
background:url(http://www.y.com.jpg) no-repeat;
height: 37px;
}
.nav_links ul {
margin: 0px;
padding: 0px;
}
.nav_links li {
list-style:none;
display:block;
float:right;
}
.nav_links a {
text-shadow:1px 1px 2px #000000 ;
font-size:13px;
font-weight:bold;
text-decoration: none;
color: #e8e09d;
display: block;
height: 15px;
padding:15px 17px 0px 17px;
}
.nav_links a:hover {
font-size:13px;
text-decoration: none;
color: #ca7f35;
display: block;
height: 15px;
padding:15px 17px 0px 17px;
text-shadow:0 0 0.2em #CC5, 0 0 0.2em #CC5, 0 0 0.2em #CC5;
}
.withdiv {
background: url(images/nav_border.png) no-repeat;
margin-top:-3px;
}
.withdiv1 {
margin-top:-3px;
margin-right:-4px;
}

#navigation ul ul{
position:absolute;
z-index:500;
display:none;
padding-top:25px;
margin:-1em 0 0 -1em;
list-style:none;
float:right;
width:130px;
}
div#navigation li:hover{
cursor:pointer;
z-index:100;
}
div#navigation li:hover ul ul,
div#navigation li li:hover ul ul,
div#navigation li li li:hover ul ul
{display:none;
}
div#navigation li:hover ul,
div#navigation li li:hover ul,
div#navigation li li li:hover ul
{display:block;
}
.sub{
display:none;
width:130px;
margin-right:2px;
margin-bottom:1px;
padding-bottom:7px;
display:block;
background-color:#D48550;
-webkit-border-radius: 6px;
-moz-border-radius: 6px;
border-radius: 6px;
border:1px solid #b0ab7c;
}
.sub a{
margin-top:-6px;
}

فایل php مربوطه از داخل header.php


<div id="navigation">
<ul class="nav_links">
<li class="withdiv"><a href="http://www.y.com" >صفحه اصلي</a></li>
<li class="withdiv"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download" >دانلودکده ی ما</a>
<ul class="ul-sub">
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/clip" >کلیپ</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/puster" >پوستر</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/bulletin" >نوای ماندگار</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/we" >نرم افزار خوب</a></li>
</ul>
</li>

thank you

ویرایش شده در توسط karaneha

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر فقط افکت مدنظرتون هست میتونید از super fish هم استفاده کنید.

توی انجمن آموزش هایی قرار داده شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری