• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Maryam

زیرمنو و قالب دسته

34 پست در این موضوع قرار دارد

برای دسته ای قالب به صورت جداگانه تعریف کرده ام. از زیرمنو میخواهم به این قالب بروم.تمام موارد زیرمنو هم باید از این قالب تبعیت کنند.هر زیرمنو هم 1دسته دارد. حال چه کدی باید برای لینک به صفحه مورد نظر نوشته شود تا به مواردی که در زیردسته آن مشخص شده و قالبی که تعریف شده لینک شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کمی در هم توضیح دادید.

شما برای هر دسته زیر منو تعریف کردید. هر منو هم یک ستایل جدا داره. درسته؟

خوب شما میخوای برای هر زیر دسته هم همون استایل دسته اصلی لحاظ بشه؟

خوب شما با چه کدی به دسته اصلی استایل دادید؟

کافیه همون رو با شرط در تابع in_category لحاظ کنید. چون زیردسته ها در داخل دسته اصلی هستن همون استایل لحاظ میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. اشتباه متوجه شدید. من 1منو دارم.این منو چند زیرمنو دارد.برای عنوان منویک دسته وبرای این زیرمنوها زیردسته تعریف کردم.حال دسته که همان عنوان منو هست استایل جداگانه ای دارد.حالا باید چه کار کنم که این زیرمنوها با استایل خاص که همان دسته ی منو هست باز شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. اشتباه متوجه شدید. من 1منو دارم.این منو چند زیرمنو دارد.برای عنوان منویک دسته وبرای این زیرمنوها زیردسته تعریف کردم.حال دسته که همان عنوان منو هست استایل جداگانه ای دارد.حالا باید چه کار کنم که این زیرمنوها با استایل خاص که همان دسته ی منو هست باز شود؟

باید کلاس مربوط به عنوان منو در پوستتون در تگی که استفاده شده پیدا کنید و به استایل زیرمنوها تغییر بدید.

و یا کلاً استایلشو تغییر بدید: استایل مربوط به ul li ul li عنوان منوها پیدا کنید و برای ul li زیرمنوها بذارید.

اگر آنلاینه لینک بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید کلاس مربوط به عنوان منو در پوستتون در تگی که استفاده شده پیدا کنید و به استایل زیرمنوها تغییر بدید.

اگر آنلاینه لینک بدید.

متوجه منظورتون نشدم.آنلاین نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای دسته ها می نویسیم ؟cat=3 حالا برای زیردسته ها که با استایل دسته ها(category-3) نمایش داده بشن چی باید بنویسم؟یعنی باید برای هر زیردسته ای که دارم جدا جدا قالب بذارم؟

ویرایش شده در توسط Maryam
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زیرمنوی سایتتون که باز میشه میخواید استایل و رنگ بدید؟

چیزی مثل منوی p30download میخواید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. از اول میگم.

1منو دارمو تعدادی زیرمنو.زیرمنوبه صفحه ای لینک میشه که استایل آن با صفحه داخلی یا برگه تفاوت داره.

دروردپرس یک دسته تعریف کردم که این دسته استایل جداگانه ای داره.تعدادی زیردسته هم به نام عنوان زیرمنوها ایجادکردم.حالا میخواهم هرچه نوشته ایجاد میکنم و زیردسته ای را برایش انتخاب می کنم در استایل جداگانه نمایش دهد. این روش صحیح است؟اگرصحیح است چطور انجام میشود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1منو دارمو تعدادی زیرمنو.زیرمنوبه صفحه ای لینک میشه که استایل آن با صفحه داخلی یا برگه تفاوت داره.

اگر منو دارید و استایلشو برای همون قسمتی که مد نظر دارید میخوایید, باید استایلشو کپی کنید و در استایل تعریف شده برای زیر منوها استفاده کنید.

وقتی خودتون میگید استایل باید با css کار کنید نه php.

با کد های css آشنا هستید؟

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منو دارید و استایلشو برای همون قسمتی که مد نظر دارید میخوایید, باید استایلشو کپی کنید و در استایل تعریف شده برای زیر منوها استفاده کنید.

وقتی خودتون میگید استایل باید با css کار کنید نه php.

با کد های css آشنا هستید؟

بله.css بلدم. منظورم از استایل قالب جداگانه هست . گفتم که category-3.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله.css بلدم. منظورم از استایل قالب جداگانه هست . گفتم که category-3.php

باید ببینید استایل category-3.php توسط کدام فایل (css.*) فراخوانی میشه و داخل اون فایل استایل خودتونو پیدا کنید.

و اگر پیدا نکردید category-3.php پیوست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید ببینید استایل category-3.php توسط کدام فایل (css.*) فراخوانی میشه و داخل اون فایل استایل خودتونو پیدا کنید.

و اگر پیدا نکردید category-3.php پیوست کنید.

نه. نمیدونم چرا منظورم درست منتقل نشده.من با استایل دهی مشکل ندارم.مشکلم تو وردپرسه. وقتی روی گزینه ی منو کلیک می کنم میخوام در قالب category-3 نوشته های زیردسته خودش رو نمایش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما پس متوجه نشدید!

جواب سوال شما رو در همون پست دوم دادم. درست نخوندید.

ببینید وقتی میخواین پست ها یا زیر دسته های یک دسته مثلا بنا به اون دسته استایل بگیرن باید با یک تابع اون ها رو بررسی کنید. تابع in_category هست که مشخص میکنه این پست یا زیر دسته های مربوط به کدوم دسته هستن.

حالا کافیه شرط رو برای لود هر دسته لحاظ کنید.

عکس پیوست روببینید. رنگبندی یکسان یعنی استایل یکسان. منظورتون همین طور هست؟

post-1-0-29099500-1351114543_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما پس متوجه نشدید!...

استایل که مثل هم هست. صفحه ای که این پست ها داخلش باز میشن با صفحه cat1 قالبشون یکسانه.نمیدونم چطور این قالب رو نشون بدم واسه این پست ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیداز بخش دسته ها و پست موردنظرتون یک عکس بزارید تا دقیا متوجه موضوع بشیم که چه جایی باید استایل بگیره؟

چون انلاین نیست و کمی گنگ هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

pic.rar

دوتا تصویر که پست ها هستند در قالب gategory-titrmenu.php باید نشون داده بشن.

ویرایش شده در توسط Maryam
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه با توجه به دسته مادر یک چیز خاض لود کنید

if(in_category('titrmenu')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

اگر میخواین با توجه به نام دسته مادر و نام یکی زا زیر دسته ها لود کنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

و

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای اینکه با توجه به دسته مادر یک چیز خاض لود کنید

if(in_category('titrmenu')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

اگر میخواین با توجه به نام دسته مادر و نام یکی زا زیر دسته ها لود کنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

و

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
//استایل یا قالب پست موردنظر مرتبط با دسته titrmenu لود بشه
}

با این کدها یعنی برای هرزیردسته باید 1قالب جداگانه بزنم و این کدها رو در قالب مربوط به خودش بنویسم؟با چه دستوری ای قالب جداگانه رو داخل این کد لود کنم؟

ویرایش شده در توسط Maryam
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله راحتترین کار فراخوانی استایل جدا هست.

برای لود پک پوسته جدا هم میتونید مثل این کد بزنید:

if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
include('theme1.php');
}
elseif(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
include('theme2.php');
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری واسه هر زیردسته ای که اضافه می شه باید 1 قالب بسازیم. خیلی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب یه در غیر این صورت هم بزارید:


if(in_category('titrmenu') && in_category('subcat1')){
include('theme1.php');
}
elseif(in_category('titrmenu') && in_category('subcat2')){
include('theme2.php');
}else{
include('theme_default.php');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من دنبال یه منو مثل سایت http://www.p30download.com/ یا منو ی بالای سایت http://www.rabinweb.ir/( البته زیر منو هم داشته باشه) یا کلن یه منو ی افکت دار برای قالب سایتم هستم. توی این انجمن رو گشتم چیزی پیدا نکردم. الان منوی سایتم خودم ساده است و افکت خاصی نداره. لطفن کمک کنین. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

یک منو ساده رو میشه مثل منوی سایت پی سی دانلود تبدیل کرد کافیست به منوها کلاس های متفاوتی تعریف کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون.

آقای نورزاد من استایل مربوط به منوی سایتم به همراه قسمتی از فایل php اش رو قرار میدم، میشه بهتر راهنماییم کنید؟

استایل مربوط به منوی سایتم:


#header img{
margin-top:1px;
}
#navigation {
background:url(http://www.y.com.jpg) no-repeat;
height: 37px;
}
.nav_links ul {
margin: 0px;
padding: 0px;
}
.nav_links li {
list-style:none;
display:block;
float:right;
}
.nav_links a {
text-shadow:1px 1px 2px #000000 ;
font-size:13px;
font-weight:bold;
text-decoration: none;
color: #e8e09d;
display: block;
height: 15px;
padding:15px 17px 0px 17px;
}
.nav_links a:hover {
font-size:13px;
text-decoration: none;
color: #ca7f35;
display: block;
height: 15px;
padding:15px 17px 0px 17px;
text-shadow:0 0 0.2em #CC5, 0 0 0.2em #CC5, 0 0 0.2em #CC5;
}
.withdiv {
background: url(images/nav_border.png) no-repeat;
margin-top:-3px;
}
.withdiv1 {
margin-top:-3px;
margin-right:-4px;
}

#navigation ul ul{
position:absolute;
z-index:500;
display:none;
padding-top:25px;
margin:-1em 0 0 -1em;
list-style:none;
float:right;
width:130px;
}
div#navigation li:hover{
cursor:pointer;
z-index:100;
}
div#navigation li:hover ul ul,
div#navigation li li:hover ul ul,
div#navigation li li li:hover ul ul
{display:none;
}
div#navigation li:hover ul,
div#navigation li li:hover ul,
div#navigation li li li:hover ul
{display:block;
}
.sub{
display:none;
width:130px;
margin-right:2px;
margin-bottom:1px;
padding-bottom:7px;
display:block;
background-color:#D48550;
-webkit-border-radius: 6px;
-moz-border-radius: 6px;
border-radius: 6px;
border:1px solid #b0ab7c;
}
.sub a{
margin-top:-6px;
}

فایل php مربوطه از داخل header.php


<div id="navigation">
<ul class="nav_links">
<li class="withdiv"><a href="http://www.y.com" >صفحه اصلي</a></li>
<li class="withdiv"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download" >دانلودکده ی ما</a>
<ul class="ul-sub">
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/clip" >کلیپ</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/puster" >پوستر</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/download/bulletin" >نوای ماندگار</a></li>
<li class="sub"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/we" >نرم افزار خوب</a></li>
</ul>
</li>

thank you

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فقط افکت مدنظرتون هست میتونید از super fish هم استفاده کنید.

توی انجمن آموزش هایی قرار داده شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری