• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
reza_yki

راهنمایی برای ساخت 404 اختصاصی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان

من یه صفحه کاملا جدا از خود قالب می خوام طراحی کنم الان نمی دونم که تو صفحه اصلی چه کدی باید بزنم و همین طور توی صفحه 404 چی کار کنم


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="boxcont" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<div class="imgcont"> <?php the_post_thumbnail('imgpost'); ?>
<div class="clear"></div>
<div class="inform">
<div class="command"><div class="commends"></div><?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه'); ?></div>
<div class="date"><?php the_time('d F Y'); ?></div>
<div class="views"> <div class="Views_sp"></div><?php if(function_exists('getpostviews')) { echo getpostviews(get_the_ID());} ?></div>
</div>
</div>
<div class="textcont">
<div class="head_cont">
<div class="cont_titl"><a href="<?php the_permalink() ?>"><h2><?php the_title(); ?></h2></a> </div>
<div class="detail">
<ul>
<li><div class="user"></div> <?php the_author(', ') ?></li>
<li><div class="titi"></div><?php $myslider = get_option("shortname_Slider_cat"); ?> <?php the_excluded_category(array($myslider)); ?> </li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="text_content"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<div class="Read_more">
<div class="read">ادامه مطلب</div>
+</div>
</a> </div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><div class="alarm">اوه... متاسفم مطلبی پیدا نشد !!!</div><?php endif; ?>

این کد قالبم هست تو صفحه index.php هستش.

حالا می خوام کاری کنم به جای نمایش این پیغام که تو خود index نشون میده، بره به صفحه 404 ممنون از راهنمایی تون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک فایل بسازید به اسم


404.php

سپس هر کدی که میخواهید درون آن قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک فایل بسازید به اسم


404.php

سپس هر کدی که میخواهید درون آن قرار دهید

ممنون از پاسختون ولی الان من به جای این نوشته چی بنویسم (اوه... متاسفم مطلبی پیدا نشد) می خوام وقتی مطلبی نبود به یه صفحه دیگه بره (به صفحه 404)

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان قصد اسپم ندارم ولی واقعا نمی دونم باید از چه کدی استفاده بکنم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواهید که فایل 404.php بیادش بالا که باید وارد هاست بشید در قسمت advance روی error page کلیک کنید .. اونجا فایل های ارور 403 یا 404 هستش ! فایل رو باز کنید کد زیر رو وارد کنید :


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اگر میخواهید یک فایل html بالا بیاد که اول طراحی میکنید بعدش فایل .htaccess را باز میکنید سپس تو خط اول کد زیر رو میذاری :


ErrorDocument 404 /404.html

حالا یه فایل با نام 404.html که طراحی کردی را توی ایندکس فایل های هاستت آپلود کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا راهی نیست که از خود وردپرس باشه و وارد هاست نشیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این امکان هم وجود داره

وارد صفحه php.404 بشید و این کد رو داخلش قرار بدید و سیو کنید !


<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این امکان هم وجود داره

وارد صفحه php.404 بشید و این کد رو داخلش قرار بدید و سیو کنید !


<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

خیلی ممنون و تو صفحه index چی بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ایندکس نیازی نیست چیزی بذاری و فقط اگه در مورد صفحه 404 مطلبی هستش پاک کنید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید ولی کار نمی کنه هیچی نمیاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید ؟

اگر با روشی که کد داخل فایل 404 بود نتیجه نداد .. روش هاست رو انجام بدید .. صددرصد نتیجه خواهید گرفت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید ؟

اگر با روشی که کد داخل فایل 404 بود نتیجه نداد .. روش هاست رو انجام بدید .. صددرصد نتیجه خواهید گرفت !

این ادرس تست قالبم هست:


http://naseim.vvs.ir/

خالی میاره

اصلا به صفحه 404.php نمیره

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نیستس مگه ؟

35650142874495219851_Screen%20Shot%202015-04-11%20at%2015608%20PM.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری