• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mehrdad_k

اضافه کردن تگ title به عکس ها

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام به عکس هام امکان قرار دادن title بصورت دستی رو اضافه کنم

ممکنه راهنمایی کنید ؟

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

کدوم عکس ها ؟ عکس های قالب ؟ یا عکس های پست اصلی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

افزونه میشناسم : Restore Image Title

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرم alt کافیه Title لازم نیست

ویرایش شده در توسط webline
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط A.Nahvi
      سلام، من یکی از صفحات سایتم دچار مشکل شده، توی اون برگه از 60 عدد عکس باید استفاده کنم! ولی بعد از ذخیره و مشاهده سایت با ارور 500 مواجه میشم... (باید اضافه کنم که وقتی تعداد رو به 30 میرسونم مشکل حل میشه) کسی پیشنهادی داره چجوری میتونم مشکل رو حل کنم ؟
      سایتم با وردپرس ساخته شده (لینکه صفحه ارور 500) : http://kohalpack.com/promotional_products/
       
      ممنون میشم یکی کمک کنه!
    • توسط mojtabasamani
      سلام . دونبال افزونه ای هستم که یه فرم ثبت نام کامل داشته باشه و پنل یا داشبرد مدیریت کاربر داشته باشه که کاربر بتونه عکس یا فیلم آپلود کنه و مدیریت کنه . برای جشنواره و مسابقه عکاسی و فیلم .
       
    • توسط photojavad
      سلام 
      وقتی مطالب سایتم رو تو گوگل سرچ میکنم به جای باز شدن خود مطلب یا صفحه اصلی سایت باز میشه یا باید ادامه مطلب رو انتخاب بشه
      یا وقتی توی تصاویر گوگل عکس مطلب رو انتخاب کنم هم به صفحه اصلی سایت منتقل میشه به جای مطلب مربوط به عکس
      تصاویر پایین:

      بعد از کلیک روی متن به جای اینکه مطلب اصلی باز شه (باید دوباره روی ادامه مطلب کلیک بشه)


      که بعدی از کلیک روی عکس به صفحه اصلی منتقل میشه( photojavad.ir )
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!