alikhani98

URL

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات >>> پیوند یکتا.

از اونجا میتونید اتنخاب کنید url مطالبتون چطور باشه.

به نظر من اسم مطلب بهتره برای سئو.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پیوند یکتا میتونید تغییر ایجاد کنید الان دیگه محتوا مهمه آدرس ملاک نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم مطلب،بصورت اعداد و...درمياد ،آيابراي ربات ها هم به همين شكل درمياد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

فقط از پیش فرض استفاده نکنید من خودم از ساختار زیر استفاده میکنم


/%category%/%postname%

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی مهم هست که آدرس شما کوتاه باشه الان موتورهای جستجو باهوش شدند و میتونند برای کلمات فارسی و انگلیسی نتایج یکسانی نشون بدهند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از این استفاده میکنم


%postname%.html

کوتاه و خوشکل .

سئو هم خوب بوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته لازم به ذکره که:

گذاشتن پسوند برای پیوندها مثل (.php - .html - .htm و ...) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

گذاشتن آدرس های متفاوت مثل ( گذاشتن id در پیوند ها ) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

بهترین ساختار پیوند = کوتاه و مفید ؛ در قدم اول قابل فهم برای کاربران در قدم دوم قابل فهم برای گوگل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

بله قبول دارم گذاشتن پسوند بخاطری که آدرس بسته بشه و زود تر لود بشه خوبه ( لود سریع بر روی سئو تاثیر مثبت داره )

داشتن" / " در آخر هر آدرس تقریبا به منزله داشتن همون پسوند میتونه باشه. الان تقریبا به چیز سلیقه ای تبدیل شده

ویرایش شده در توسط Ali

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بیشتر سلیقه ایی هست و دیگه زیاد فرقی بین ایندو حال نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس گفته های گوگل هر میلی ثانیه میتونه شما را در SERPs بالا پایین کنه وجود مواردی مانند html یا / که باعث میشه لود صفحات سریع تر باشه تاثیرات بسزایی دارند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

شما توی SERPs سایتو برای کاربر نمیسازید برای موتور جستجو میسازید.هرچیزی جا و هر نکته مکانی دارد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

سلام

الان اکثر حرفه ای های وردپرس گزینه "عنوان نوشته" را برای نوع پیوند یکتا در وردپرس انتخاب میکنند و در عدم انتخاب سایر روش ها هم دلیل هایی اومده که خوب اگه تمایل داشتید میتونید در سایتهای سئو بخونید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل کارشناسان گوگل رسما اعلام کردن که گوگل هیچ اهمیتی به پسوند پایانی دامنه اعم از html , htm , php و ... نمیده و فقط یکسری از پسوند ها را برای لینک ها ممنوع کرده مثل .exe

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید