alikhani98

URL

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات >>> پیوند یکتا.

از اونجا میتونید اتنخاب کنید url مطالبتون چطور باشه.

به نظر من اسم مطلب بهتره برای سئو.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پیوند یکتا میتونید تغییر ایجاد کنید الان دیگه محتوا مهمه آدرس ملاک نیست

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم مطلب،بصورت اعداد و...درمياد ،آيابراي ربات ها هم به همين شكل درمياد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

فقط از پیش فرض استفاده نکنید من خودم از ساختار زیر استفاده میکنم


/%category%/%postname%

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی مهم هست که آدرس شما کوتاه باشه الان موتورهای جستجو باهوش شدند و میتونند برای کلمات فارسی و انگلیسی نتایج یکسانی نشون بدهند.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از این استفاده میکنم


%postname%.html

کوتاه و خوشکل .

سئو هم خوب بوده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته لازم به ذکره که:

گذاشتن پسوند برای پیوندها مثل (.php - .html - .htm و ...) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

گذاشتن آدرس های متفاوت مثل ( گذاشتن id در پیوند ها ) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

بهترین ساختار پیوند = کوتاه و مفید ؛ در قدم اول قابل فهم برای کاربران در قدم دوم قابل فهم برای گوگل

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

بله قبول دارم گذاشتن پسوند بخاطری که آدرس بسته بشه و زود تر لود بشه خوبه ( لود سریع بر روی سئو تاثیر مثبت داره )

داشتن" / " در آخر هر آدرس تقریبا به منزله داشتن همون پسوند میتونه باشه. الان تقریبا به چیز سلیقه ای تبدیل شده

ویرایش شده در توسط Ali
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته بیشتر سلیقه ایی هست و دیگه زیاد فرقی بین ایندو حال نیست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس گفته های گوگل هر میلی ثانیه میتونه شما را در SERPs بالا پایین کنه وجود مواردی مانند html یا / که باعث میشه لود صفحات سریع تر باشه تاثیرات بسزایی دارند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

شما توی SERPs سایتو برای کاربر نمیسازید برای موتور جستجو میسازید.هرچیزی جا و هر نکته مکانی دارد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

سلام

الان اکثر حرفه ای های وردپرس گزینه "عنوان نوشته" را برای نوع پیوند یکتا در وردپرس انتخاب میکنند و در عدم انتخاب سایر روش ها هم دلیل هایی اومده که خوب اگه تمایل داشتید میتونید در سایتهای سئو بخونید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل کارشناسان گوگل رسما اعلام کردن که گوگل هیچ اهمیتی به پسوند پایانی دامنه اعم از html , htm , php و ... نمیده و فقط یکسری از پسوند ها را برای لینک ها ممنوع کرده مثل .exe

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید