• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
alikhani98

URL

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تنظیمات >>> پیوند یکتا.

از اونجا میتونید اتنخاب کنید url مطالبتون چطور باشه.

به نظر من اسم مطلب بهتره برای سئو.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو پیوند یکتا میتونید تغییر ایجاد کنید الان دیگه محتوا مهمه آدرس ملاک نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم مطلب،بصورت اعداد و...درمياد ،آيابراي ربات ها هم به همين شكل درمياد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله

فقط از پیش فرض استفاده نکنید من خودم از ساختار زیر استفاده میکنم


/%category%/%postname%

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی مهم هست که آدرس شما کوتاه باشه الان موتورهای جستجو باهوش شدند و میتونند برای کلمات فارسی و انگلیسی نتایج یکسانی نشون بدهند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از این استفاده میکنم


%postname%.html

کوتاه و خوشکل .

سئو هم خوب بوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته لازم به ذکره که:

گذاشتن پسوند برای پیوندها مثل (.php - .html - .htm و ...) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

گذاشتن آدرس های متفاوت مثل ( گذاشتن id در پیوند ها ) هیچ تاثیری مثبتی بر سئو ندارد.

بهترین ساختار پیوند = کوتاه و مفید ؛ در قدم اول قابل فهم برای کاربران در قدم دوم قابل فهم برای گوگل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آقا Ali شرمنده اما گذاشتن پسوند خیلی میتونه تاثیر داشت باشه

یه کم اگر توی ارسال درخواست مرورگر با سرور دقت کرده باشی اگر به فرض مثال آخر آدرس / گذاشته باشی مرورگر میدونه که آخرش هستو سریعن میره سراغ صفحه و اجرا میکنه

حالا توی این هم همینطوره

شما وقتی پسوند رو تعیین میکنی به مرورگر میگی که این صفحه با فلان محتوا هستش و مرورگر سریع اجرا میکنه

ول اگکر نگی مرورگر شروع میکنه به چک کردن که ببینه از کدوم نوع هستش

هرچند این عملیات خیلی سریع اتفاق میفته که برای ما قابل دیدن و به فرض مهم نیست اما برای موتورها و مرورگرها خیلی مهمه

بله قبول دارم گذاشتن پسوند بخاطری که آدرس بسته بشه و زود تر لود بشه خوبه ( لود سریع بر روی سئو تاثیر مثبت داره )

داشتن" / " در آخر هر آدرس تقریبا به منزله داشتن همون پسوند میتونه باشه. الان تقریبا به چیز سلیقه ای تبدیل شده

ویرایش شده در توسط Ali

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته بیشتر سلیقه ایی هست و دیگه زیاد فرقی بین ایندو حال نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

براساس گفته های گوگل هر میلی ثانیه میتونه شما را در SERPs بالا پایین کنه وجود مواردی مانند html یا / که باعث میشه لود صفحات سریع تر باشه تاثیرات بسزایی دارند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گوگل خیلی چیزا میگه و خیلی ها گوگل زده شدن انگار :)

دقت کنید سایت رو برای کاربر میسازید نه برای گوگل !

شما توی SERPs سایتو برای کاربر نمیسازید برای موتور جستجو میسازید.هرچیزی جا و هر نکته مکانی دارد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

درقسمت تنظيمات وردپرسم ميتوم انتخاب كنم كه URL صفحات سايتم چطوربه نمايش دربياد!!

كدوم روش براي سئو وموتورهاي جستجوگر مناسب تر هست؟

سلام

الان اکثر حرفه ای های وردپرس گزینه "عنوان نوشته" را برای نوع پیوند یکتا در وردپرس انتخاب میکنند و در عدم انتخاب سایر روش ها هم دلیل هایی اومده که خوب اگه تمایل داشتید میتونید در سایتهای سئو بخونید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کل کارشناسان گوگل رسما اعلام کردن که گوگل هیچ اهمیتی به پسوند پایانی دامنه اعم از html , htm , php و ... نمیده و فقط یکسری از پسوند ها را برای لینک ها ممنوع کرده مثل .exe

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .