• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا وردپرسی ها؛

من یه جا عضو هستم که مطالب از سوی اشخاصی برای سایتم ارسال میشه

حالا بعضی از اون ها بر خلاف قوانین، لینک سایت های خودشونو در متنی که برای ما می فرستند میذارن و ابزاری هم برای ویرایش پست های اون ها نداریم. در پست های اون ها عکس هم هست.

حالا آیا کدی هکی چیز دیگه ای هست که بدون این که عکس های درون متن رو حذف کنه لینک ها رو غیر فعال کنه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اصل بايد خود ويرايشگر حذف لينك از متن داشته باشه

اگر نداره ميتونيد ، شما ميتونيد قسمت متنش رو توي نت پد كپي كنيد و از نت پد بگيريد توي سايتتون و عكس ها هم جدا !

از وردپرس استفاده ميكنيئد؟؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وردپرس استفاده نمیکنم(نمیتونم هم استفاده کنم! چون من مدیر کل این سیستمی که توی اون عضو هستم نیستم و اختیاری ندارم)

همونطور که در پست اول گفتم من به هیج عنوان دسترسی به متن ندارم فقط کدی دارم که مطالبی که دیگران ارسال میکنند را به نمایش میگذاره.

من فقط میتونم متن رو به نمایش بذارم و نمیتونم هیچ گونه تغییری توی متن بدم (متن را دیگران می نویسند) حالا فرض کنید که با قرار دادن یک کد مثل کد پایید در قالبم اون متن [ که ممکنه همراه با لینک و عکس باشه] در سایتم به نمایش در میاد:

<-Description->

حالا سوالم اینه که آیا راه حلی سراغ داید که فقط لینک ها رو در متن غیر قابل کلیک کنه یا حذف کنه (بدون این که عکس های درون متن رو حذف کنه) ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از طریق php یا جاوااسکریپت هر چیزی رو در صفحه حذف کنید(موقع نمایش)

میتونید از regex برای حذف استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی تون .

من میرم دنبال تحقیق در رابطه با regex توی اینترنت ببینم چیه. راستی از کد php هم نمیتونم استفاده کنم چون که فقط به قالب دسترسی دارم و باید فقط html , css , java اسفاده کنم.(و به جز این، سیستم بر پایه asp.net نوشته شده)

اگر تونستم چیزی پیدا کنم ، به شکرانش اینجا میذارم تا بقیه دوستان هم که مشکل مشابه دارن کمکی کرده باشم ;) اگر نه که باز مزاحم میشم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جاوااسکریپت فقط در موقع نمایش میتونید اینها رو غیرفعال/حذف کنید.

مثلا:

$("#divid").clone().find("img").remove();

و

$('#divid', 'a').each(function(){$(this).attr('href','');});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان ممنون؛ من هم در جستجویی که داشتم کد زیر رو پیدا کردم که جواب هم داد:

کد زیر باعث میشه لینک های داخلی و غیر داخلی => همه لینک های سایت حالت کلیک اونها غیر فعال بشن اما من نمی خوام همه لینک ها غیر فعال بشن و فقط می خوام این کد رو به

<-Description->

نسبت بدم

window.onload= function(){
DisableEnableLinks(true)
}

function DisableEnableLinks(xHow){
objLinks = document.links;
for(i=0;i<objLinks.length;i++){
objLinks[i].disabled = xHow;
//link with onclick
if(objLinks[i].onclick && xHow){
objLinks[i].onclick = new Function("return false;" + objLinks[i].onclick.toString().getFuncBody());
}
//link without onclick
else if(xHow){
objLinks[i].onclick = function(){return false;}
}
//remove return false with link without onclick
else if(!xHow && objLinks[i].onclick.toString().indexOf("function(){return false;}") != -1){
objLinks[i].onclick = null;
}
//remove return false link with onclick
else if(!xHow && objLinks[i].onclick.toString().indexOf("return false;") != -1){
strClick = objLinks[i].onclick.toString().getFuncBody().replace("return false;","")
objLinks[i].onclick = new Function(strClick);
}
}
}

String.prototype.getFuncBody = function(){
var str=this.toString();
str=str.replace(/[^{]+{/,"");
str=str.substring(0,str.length-1);
str = str.replace(/\n/gi,"");
if(!str.match(/\(.*\)/gi))str += ")";
return str;
}

حالا این کد یا کد شما رو چطور فقط به تگ توضیحات نسبت بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تغییر این خط:

objLinks = document.links;

به خط زیر هم درست نشد!:

objLinks = document.getElementById("divID").getElementsByTagName("a");

من به جای divID آی دی divی که توش تگ Description بود قرار دادم اما کد جاوا بی تاثیر شدو لینک های توضیحات و دیگر قسمت ها فعال شدند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تغییر این خط:

objLinks = document.links;

به خط زیر هم درست نشد!:

objLinks = document.getElementById("divID").getElementsByTagName("a");

من به جای divID آی دی divی که توش تگ Description بود قرار دادم اما کد جاوا بی تاثیر شدو لینک های توضیحات و دیگر قسمت ها فعال شدند.

با بررسی بیشتر متوجه شدم که کد کار میکنه اما فقط در مواردی که لینک در پنجره جدید باز میشه کد جاوا اسکریپت نمیتونه جلوشو بگیره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد <-Description-> چه کاری انجام میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصل قضیه و هدف من این بود: من به عنوان بازاریاب در سایت هموار عضوم اونجا فروشنده ها محصولات رو برامون میفرستن و ما هر کدومو که بخوایم میتونیم برای سایتی که توش تبلیغ میکنیم تیک بزنیم تا به نمایش دربیاد.حالا تا اینجا که هیچ مشکلی نیست اما مشکل از جایی شروع شد که بعضی از فروشنده ها اومدن و لینک فروشگاه خودشونو در متن توضیحات محصول گذاشتن که با توجه به این که ما بازاریاب ها راهی برای تغییر در متن نداریم به فکر غیر فعال کردن لینک در توضیحات محصول گرفتم اون ها میتونن لینک رو هر جایی از توضیحات و به هر صورتی بذارن برای نمونه لینک زیر که از فروشگاه منه رو بررسی کنید:

http://www.bazar2web.ir/%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D8%A7-prod11563.html

در لینک بالا همونطور که ملاحظه کردید چند جا وسط توضیحات فروشنده کالا لینک فروشگاه خودشو قرار داده و اگر خریدار از لینک اون خرید کنه به بازاریاب هیچ سودی تعلق نمیگیره من برای جلوگیری از این کار کادر "توجه توجه.." پایین هر محصول رو طراحی کردم اما گفتم برای این که خیالم کاملا راحت بشه لینک ها رو هم غیر فعال کنم. با قرار دادن کد زیر در قالب، توضیحات مربوط به هر کالا در سایت به نمایش در میاد:

<-ProductHTML->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فزض کنید اسم آی دی div یی که متن ها نمایش داده میشن mydiv هست. حالا کد جی کوئری میشه این:


$(document).ready(function() {
$('#mydiv a').removeAttr('href');

});

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فزض کنید اسم آی دی div یی که متن ها نمایش داده میشن mydiv هست. حالا کد جی کوئری میشه این:


$(document).ready(function() {
$('#mydiv a').removeAttr('href');

});

ممنون و متشکر . این خودشه :D تمام لینک های محتوا از کار افتادن

(البته کاربر باید تا باز شدن کامل صفحه صبر کنه چون قبلش لینک ها فعالن)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

(البته کاربر باید تا باز شدن کامل صفحه صبر کنه چون قبلش لینک ها فعالن)

کد جی کوئری را در تگ هد بذارید که زودتر از محتوا لود بشه.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید جان؛ همین کارو انجام دادم.

ممنون

(کد جی کوری رو تو اول هید گذاشتمش و از ترفند لودینگ گذاشتن در صفحات هم استفاده کردم :) - ینی تا صفحه کامل باز نشه صفحه تار میشه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sharis_s
      سلام
      من یک وبسایت داخلی با استفاده از wamp راه انداختم و روش وردپرس نصب کردم
      می خواهم از قسمت منو، به برخی از فولدرهای سرور دسترسی داشته باشم.
      یعنی وقتی روی گزینه ای که توی منو هست کلیک می کنی، یه فولد از سرورم باز بشه
      از قسمت نمایش => فهرست ها گزینه پیوند دلخواه رو امتحان کردم. ولی هیچ لینکی UNC به خودش نمی گیره
      حالت های زیر رو هم امتحان کردم
      file://///servername/foldername
      file:///servername/foldername
      file://servername/foldername
      از افزونه page links to  هم استفاده کردم ولی فرقی نداشت.
       
      با استفاده از فرمت آدرس file://///servername/foldername/text.txt می تونم از داخل یه متن فایل ها رو باز کنم ولی خود فولد باز نمی شه.
      و این که می خواهم خود منو لینک داشته باشه نه یه متن توی نوشته.
      از IE هم استفاده شده و در قسمت Comparability و  Security نیز اضافه شده و هیچ فرقی نداشت.