15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا وردپرسی ها؛

من یه جا عضو هستم که مطالب از سوی اشخاصی برای سایتم ارسال میشه

حالا بعضی از اون ها بر خلاف قوانین، لینک سایت های خودشونو در متنی که برای ما می فرستند میذارن و ابزاری هم برای ویرایش پست های اون ها نداریم. در پست های اون ها عکس هم هست.

حالا آیا کدی هکی چیز دیگه ای هست که بدون این که عکس های درون متن رو حذف کنه لینک ها رو غیر فعال کنه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اصل بايد خود ويرايشگر حذف لينك از متن داشته باشه

اگر نداره ميتونيد ، شما ميتونيد قسمت متنش رو توي نت پد كپي كنيد و از نت پد بگيريد توي سايتتون و عكس ها هم جدا !

از وردپرس استفاده ميكنيئد؟؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وردپرس استفاده نمیکنم(نمیتونم هم استفاده کنم! چون من مدیر کل این سیستمی که توی اون عضو هستم نیستم و اختیاری ندارم)

همونطور که در پست اول گفتم من به هیج عنوان دسترسی به متن ندارم فقط کدی دارم که مطالبی که دیگران ارسال میکنند را به نمایش میگذاره.

من فقط میتونم متن رو به نمایش بذارم و نمیتونم هیچ گونه تغییری توی متن بدم (متن را دیگران می نویسند) حالا فرض کنید که با قرار دادن یک کد مثل کد پایید در قالبم اون متن [ که ممکنه همراه با لینک و عکس باشه] در سایتم به نمایش در میاد:

<-Description->

حالا سوالم اینه که آیا راه حلی سراغ داید که فقط لینک ها رو در متن غیر قابل کلیک کنه یا حذف کنه (بدون این که عکس های درون متن رو حذف کنه) ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از طریق php یا جاوااسکریپت هر چیزی رو در صفحه حذف کنید(موقع نمایش)

میتونید از regex برای حذف استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی تون .

من میرم دنبال تحقیق در رابطه با regex توی اینترنت ببینم چیه. راستی از کد php هم نمیتونم استفاده کنم چون که فقط به قالب دسترسی دارم و باید فقط html , css , java اسفاده کنم.(و به جز این، سیستم بر پایه asp.net نوشته شده)

اگر تونستم چیزی پیدا کنم ، به شکرانش اینجا میذارم تا بقیه دوستان هم که مشکل مشابه دارن کمکی کرده باشم ;) اگر نه که باز مزاحم میشم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جاوااسکریپت فقط در موقع نمایش میتونید اینها رو غیرفعال/حذف کنید.

مثلا:

$("#divid").clone().find("img").remove();

و

$('#divid', 'a').each(function(){$(this).attr('href','');});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان ممنون؛ من هم در جستجویی که داشتم کد زیر رو پیدا کردم که جواب هم داد:

کد زیر باعث میشه لینک های داخلی و غیر داخلی => همه لینک های سایت حالت کلیک اونها غیر فعال بشن اما من نمی خوام همه لینک ها غیر فعال بشن و فقط می خوام این کد رو به

<-Description->

نسبت بدم

window.onload= function(){
DisableEnableLinks(true)
}

function DisableEnableLinks(xHow){
objLinks = document.links;
for(i=0;i<objLinks.length;i++){
objLinks[i].disabled = xHow;
//link with onclick
if(objLinks[i].onclick && xHow){
objLinks[i].onclick = new Function("return false;" + objLinks[i].onclick.toString().getFuncBody());
}
//link without onclick
else if(xHow){
objLinks[i].onclick = function(){return false;}
}
//remove return false with link without onclick
else if(!xHow && objLinks[i].onclick.toString().indexOf("function(){return false;}") != -1){
objLinks[i].onclick = null;
}
//remove return false link with onclick
else if(!xHow && objLinks[i].onclick.toString().indexOf("return false;") != -1){
strClick = objLinks[i].onclick.toString().getFuncBody().replace("return false;","")
objLinks[i].onclick = new Function(strClick);
}
}
}

String.prototype.getFuncBody = function(){
var str=this.toString();
str=str.replace(/[^{]+{/,"");
str=str.substring(0,str.length-1);
str = str.replace(/\n/gi,"");
if(!str.match(/\(.*\)/gi))str += ")";
return str;
}

حالا این کد یا کد شما رو چطور فقط به تگ توضیحات نسبت بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تغییر این خط:

objLinks = document.links;

به خط زیر هم درست نشد!:

objLinks = document.getElementById("divID").getElementsByTagName("a");

من به جای divID آی دی divی که توش تگ Description بود قرار دادم اما کد جاوا بی تاثیر شدو لینک های توضیحات و دیگر قسمت ها فعال شدند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تغییر این خط:

objLinks = document.links;

به خط زیر هم درست نشد!:

objLinks = document.getElementById("divID").getElementsByTagName("a");

من به جای divID آی دی divی که توش تگ Description بود قرار دادم اما کد جاوا بی تاثیر شدو لینک های توضیحات و دیگر قسمت ها فعال شدند.

با بررسی بیشتر متوجه شدم که کد کار میکنه اما فقط در مواردی که لینک در پنجره جدید باز میشه کد جاوا اسکریپت نمیتونه جلوشو بگیره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد <-Description-> چه کاری انجام میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصل قضیه و هدف من این بود: من به عنوان بازاریاب در سایت هموار عضوم اونجا فروشنده ها محصولات رو برامون میفرستن و ما هر کدومو که بخوایم میتونیم برای سایتی که توش تبلیغ میکنیم تیک بزنیم تا به نمایش دربیاد.حالا تا اینجا که هیچ مشکلی نیست اما مشکل از جایی شروع شد که بعضی از فروشنده ها اومدن و لینک فروشگاه خودشونو در متن توضیحات محصول گذاشتن که با توجه به این که ما بازاریاب ها راهی برای تغییر در متن نداریم به فکر غیر فعال کردن لینک در توضیحات محصول گرفتم اون ها میتونن لینک رو هر جایی از توضیحات و به هر صورتی بذارن برای نمونه لینک زیر که از فروشگاه منه رو بررسی کنید:

http://www.bazar2web.ir/%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D8%A7-prod11563.html

در لینک بالا همونطور که ملاحظه کردید چند جا وسط توضیحات فروشنده کالا لینک فروشگاه خودشو قرار داده و اگر خریدار از لینک اون خرید کنه به بازاریاب هیچ سودی تعلق نمیگیره من برای جلوگیری از این کار کادر "توجه توجه.." پایین هر محصول رو طراحی کردم اما گفتم برای این که خیالم کاملا راحت بشه لینک ها رو هم غیر فعال کنم. با قرار دادن کد زیر در قالب، توضیحات مربوط به هر کالا در سایت به نمایش در میاد:

<-ProductHTML->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فزض کنید اسم آی دی div یی که متن ها نمایش داده میشن mydiv هست. حالا کد جی کوئری میشه این:


$(document).ready(function() {
$('#mydiv a').removeAttr('href');

});

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فزض کنید اسم آی دی div یی که متن ها نمایش داده میشن mydiv هست. حالا کد جی کوئری میشه این:


$(document).ready(function() {
$('#mydiv a').removeAttr('href');

});

ممنون و متشکر . این خودشه :D تمام لینک های محتوا از کار افتادن

(البته کاربر باید تا باز شدن کامل صفحه صبر کنه چون قبلش لینک ها فعالن)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

(البته کاربر باید تا باز شدن کامل صفحه صبر کنه چون قبلش لینک ها فعالن)

کد جی کوئری را در تگ هد بذارید که زودتر از محتوا لود بشه.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید جان؛ همین کارو انجام دادم.

ممنون

(کد جی کوری رو تو اول هید گذاشتمش و از ترفند لودینگ گذاشتن در صفحات هم استفاده کردم :) - ینی تا صفحه کامل باز نشه صفحه تار میشه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط ارتور زم
      باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
      من سایتی دارم که یکم فایل هاش حجیم هست و فضا نیاز داره واسه همین خاطر که کاربران هم آپلود میکنند فایل ها رو از رسانه وردپرس استفاده میشه در بحث آپلود فایل ها اما من رسانه وردپرس هاست معمولی سایت رو به هاست دانلود متصل کردم به طوری که هر فایلی که آپلود بشه از رسانه وردپرس به داخل هاست دانلود آپلود بشه ...
      سه تا افزونه هاست در این زمینه با نام های upload to ftp و Hacklog Remote Attachment , Wp-ftp-media-library 
      این سه تا رو هم تست کردم در افزونه Upload to ftp به خوبی آپلود میشه اما نمیتونه کامل فایل های htaccess که ووکامرس برای بحث فایل های محصولات میسازه رو داخل هاست دانلود بسازه....
      افزونه Hacklog Remote Attachment  همین مشکل رو داره و اما بد تر ، به طوری که اصلا پوشه آپلود های ووکامرس رو نمیتونه بسازه و در همون آپلود های فایل های عادی آپلود میکنه و لینکش روهم اشتباه میده منظور ساخت پوشه woocommerce_uploads هست....
      افزونه Wp-ftp-media-library اما به خوبی دقیق هم پوشه woocommerce_uploads  رو میسازه و هم فایل های Htaccess که خود ووکامرس برای بحث  دسترسی ندادن مستقیم به فایل ها میسازه رو هم انجام میده و همه چی اوکی هست ....
       
      اما زمانی که یک کاربر خرید میکنه طبیعتا لینک مختص به اون کاربر ساخته میشه و بهش تحویل داده میشه اما زمانی که اتصال برقرار میشه بین هاست و هاست دانلود و فایل هم به خوبی آپلود میشه داخل هاست دانلود و دسترسی هم داده نمیشه به صورت مسقتیم ، زمانی که فرد خرید کرد و لینک دانلود براش ساخته شد ، لینک دانلود قابلیت دانلود نداره و خراب هست انگار ....
      و ریدایرکت میشه روی لینک مستقیم که در هاست دانلود هست ، اون هم که به صورت خودکار ، خود ووکامرس دسترسی رو نمیده ....
      الان بنده موندم چیکار کنم ....
      چون الان با افزونه ای که عرض شد یعنی Wp-ftp-media-library همه چیز اوکی هست هم بحث آپلود فایل ها و هم بحث ساخت پوشه ها و هم بحث سایت فایل Htacess اما در بحث لینک کاربر ، لینک ساخته شده خرابه و ریدایرکت میشه ....
      و البته از نظر بحث ریدایرکت از هاست نیست چون بنده بدون بحث هیچ افزونه ای برای اتصال به هاست دانلود تست کردم و به خوبی لینک ساخته شده قابل دانلود هست ....
       
      دوستان اگر لطف کنند راهنمایی بفرمایند ...
      ممنون
       
    • توسط mhmmahdi
      سلام دوستان عزیز
      من از افزونه المنتور استفاده می کنم
      لینک دانلود درست کردم و برایش رنگ و استایل تایین کردم
      راحت هر لینکی میدادم کار میکرد
      برای اینکه هی از استایل لینک دانلود کپی نکنم یک نمونه سیو کردم تو کتابخانه المنتور اما یهو لینک دانلود بهم ریخت و کلا لینک خارجی نمیشناسه و وقتی روش کلیک میکنیم صفحه اصلی میاره از کنابخانه پاک کردم استایل سیو شده را اما درست نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com