Amir.

از جوملا به وردپرس و مشکل پیوند یکتا

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان

به هزار بدبختی بود مطالب سایت رفیقم رو کامل به وردپرس از جوملا انتقال دادم .

حالا میخوام پیوند یکتا رو با جوملا ست کنم چون اگر جدید بذارم فکر کنم حدود 7000 هزارتا مطلبش همه 404 میشه درسته ؟

http://news.com/index.php/دسته بندی/عنوان مطلب

اینم عکس از نمونه لینک :

28476741327876719994.png

حالا واسه اینکه پیوندهای یکتا عین جوملا بشه از چه دستوری توش استفاده کنم ؟

آدرس سایت : http://9ktenews.com

منتظر هستم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نیازی نیست مثل پیوند یکتای قبلی باشه

یکی از خوبی های وردپرس اینه که برای هر مشکلی چندین راه حل داره

راحت ترین زاه شما اینه که پیوند یکتای جدید و دلخواهتون رو وارد کنید و بعد برای اینکه 404 نشه لینک های قدیمی از افزونه :

http://wordpress.org/extend/plugins/change-permalink-helper/

استفاده کنید

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از خوبی های وردپرس اینه که برای هر مشکلی چندین راه حل داره

واس همینه که باهاش حال میکنم . :wub: تشکر.

دوستان راه های دیگه ای میدونند بگن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر یه لینکمون تو یه سایت دیگه ثبت شده باشه چی ؟ رو اون کلیک کنند وارد همون مطلب تو وردپرس میشن ؟

ویرایش شده در توسط amirabar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه(افزونه های در این رده) پیوند های قبلی رو ریدایکت میکنن روی ادرس جدید.البته دقیقا هم میتونید همین پیوند یکتا رو بدین...

کافیه به صفحه پیوند یکتا رفته و تغییرات زیر(مثل عکس) رو وارد کنید،احتمال زیاد جواب میده....

post-41-0-57344900-1351230515_thumb.jpg

برای راحتی کار هم کد قسمت پیوند یکتارو هم اینجا میزارم.هرجاکه قرمز هست حتما باید همون شکل بشه ها..

/%category%/%post_id%-%postname%

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال زیاد جواب میده....

90% راه رو رفتیم . فقط اون آی دی هاشون یکی نمیشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بهترین راه استفاده از افزونه همراه این پیوند یکتا هست(البته اگه به این شکل پیوند یکتا نیاز دارید...) اگر ندارید که که میتونید هر پیوند یکتایی رو استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و عرض ادب

دوستان ما که بد جور ضربه شو خوردیم

از جوملا اومدیم به ورد پرس حدود یک ماهه

الان که چک کردم میبینم صد و هشتاد هزار تا نات فاوند داریم تو گوگل

جالبه که روز به روز هم دارن زیاد میشن

کسی ایده ای نداره؟

البته اینو هم بگم که دانشم از ورد پرس زیر صفره

ادرس

www.farzandanezahra.com

ویرایش شده در توسط mrsadegh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

به جمع وردپرسی ها خوش آمدید :)

مشکلی که الان دیدم خودتون این آدرسو ببینید:


http://farzandanezahra.com/جنگ-شهرهاوزيرخارجه-وقت-ايران-در-سال-1363-خ.html

برای تمامی مطالب رمز گذاشتید گوگل که هیچی بازدید کننده هم نمیتونه ببینه. ;)

محتوی فایل htaccess. را چک کنید.

احتمالاً درست میشه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه های گوگل404 رو نصب کنید.

در انجمن در مورد آدرس های مشکلدار خیلی صحبت شده. مخصوصا در بخش سئو.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد

ممنون از راهنماییتون

عجیبه

لینکی که شما لطف کردین رو زدم چیزی باز نکرد

ولی خودم از طریق منوی بالا رفتم و پیداش کردم به این قراره

http://farzandanezah...363-%D8%AE.html

که باز شد

ما قفلی رو چیزی نذاشتیما

فقط جوملا رو هنوز داریمش و گذاشتیمش تو یه پوشه واسه موارد حاد ازش استفاده می کنم البته روی اون رو فقط رمز گذاشتیم

میشه خواهش کنیم کمکمون کنید؟

ممنونم ازتون

التماس دعا

یا زهرا(س)

ممنون از راهنماییتون

میشه ادرس فورومشو بهم بدین؟

با سرچ به چیزی نرسیدم

این افزونه ها می تونن لینکای خراب رو از گوگل حذف کنن؟

یا نه فقط صفحات404 رو ارجاع می دن به یه صفحه ی از پیش تعیین شده؟

اگه مورد دوم صادقه این قضیه باعث نمیشه این لینکا تا ابد بمونن و گوگل حذفشون نکنه؟

ببخشید این قدر سوال می پرسم

ویرایش شده در توسط mrsadegh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکی که دادید هم این مشکل را داشت.

ببینید منظورم پیغام زیره که در هر بازدید از مطلب شما نمایش داده میشه :

48316858916878453771.jpg

این پیغام جلوی ورودی روبات های گوگل را میگیره و در نتیجه صفحه را 404 اعلام میکنه.

این رمز گذاشتن را حذف کنید درست میشه.

یا از فایل htaccess. انجام شده و یا از طریق پنل هاستتون.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون

اقا این مشکل رو رفع کردیم

ولی فکر نکنم مشکل از اینا باشه

الان لینکای شکسته گوگل رو تست کردم

هیچ کدومشون دیگه نیستن تو سایت

ببینید

http://www.farzandanezahra.com/?cat=314

http://www.farzandanezahra.com/?cat=502

http://www.farzandanezahra.com/?cat=495

و خیلی از لینکای دیگه

راهی هست که بشه کلشون رو از گوگل حذف کرد؟

فکر کنم این جوری پیش بریم باید قید این دامنه رو بزنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان لینکای شکسته گوگل رو تست کردم

هیچ کدومشون دیگه نیستن تو سایت

ببینید

http://www.farzandan...ra.com/?cat=314

http://www.farzandan...ra.com/?cat=502

http://www.farzandan...ra.com/?cat=495

و خیلی از لینکای دیگه

راهی هست که بشه کلشون رو از گوگل حذف کرد؟

فکر کنم این جوری پیش بریم باید قید این دامنه رو بزنیم

سلام

دلیل وجود نداشتن این لینک ها اینه که پیوند یکتای شما در جوملا به صورت زیر بوده (بر اساس ID):


http://farzandanezahra.com/?cat=5

و الان در وردپرس به این صورته (بر اساس عنوان):


http://farzandanezahra.com/%postname%
http://farzandanezahra.com/category/دين-و-زندگی/بزرگان-دين

از لحاظ جستجو در گوگل بر اساس عنوان بهتر از ID هست و اگر میخوایید این حالت باشه باید صبر کنید تا تمام عنوان ها در گوگل ثبت بشه و در غیر اینصورت پیوند یکتا را از قسمت تنظیمات داخل پنل وردپرس تغییر بدید.

در ضمن یک عکس از صفحه تنظیمات پیوند یکتا وردپرستون بگیرید و اینجا بذارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

این لینکا که تعدادشون فکر کنم به حدود هزار تا برسه مربوط به خود ورد پرس هستن

ولی فکر نکنم گوگل این قدر سرعت داشته باشه که بتونه توی یک هفته این تعداد لینک رو ایندکس کنه

چون ما فقط یک هفته تنظیماتمون به ایان صورت بود

ولی جالبه که تازه برداشته اینا رو نشونمون می ده و توی این یک ماهی که روی ورد پرسیم نداشتیمشون

دوستان راهی هست که بشه زود تر از شرّشون خلاص شد؟

عکسی که فرمودین رو اتیچ کردم

با تشکر

post-949-0-02356600-1352230007_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

این لینکا که تعدادشون فکر کنم به حدود هزار تا برسه مربوط به خود ورد پرس هستن

ولی فکر نکنم گوگل این قدر سرعت داشته باشه که بتونه توی یک هفته این تعداد لینک رو ایندکس کنه

چون ما فقط یک هفته تنظیماتمون به ایان صورت بود

ولی جالبه که تازه برداشته اینا رو نشونمون می ده و توی این یک ماهی که روی ورد پرسیم نداشتیمشون

دوستان راهی هست که بشه زود تر از شرّشون خلاص شد؟

عکسی که فرمودین رو اتیچ کردم

با تشکر

سلام

تیک دنبال کردن تاپیک زده بودم ولی نمیدونم چرا پیغام مطلب جدید در این تاپیک نمایش نداد.

بابت دیر پاسخ دادنم ببخشید.

توضیحات داده شد.

شما یا :

1- افزایش رتبه در گوگل مد نظرتونه که باید ار اول در جوملا مطلب نوشتید بر اساس نام نوشته تنظیم میکردید و الان چون در گوگل بر اساس id ثبت شده تک تک مطالب آدرس جدید گرفته و باید خطاهای 404 را حذف کنید و منتظر باشید تا آدرس های جدید ثبت شوند.

2- و یا وجود مطالب به صورت قبلی که در جوملا بوده مهمه که از پیوند یکتا روی حالت پیشفرض که بر اساس id هست تنظیم کنید که نه خطای 404 داشته باشید و هم مطالب به صورت قبل باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

دوسان شرمنده این قدر به حاشیه کشیدیم و مزاحمتون شدیم

ما دنبال کسب رتبه و این چیزا نیستیم

اما نمی خوایم هم زحماتمون بر فنا بره

یه بنده خدایی ترسوندمون و گفت احتمالا برید جزو لیست سیاه گوگل

واسه همین اینقدر به تکاپو افتادیم

یه صحنه ی جالب امروز دیدم توی گوگل وب مستر از رشد لینکای شکسته که واستون ضمیمه کردم

یک مرتبه سقوط کرده روند رو به رشدش

ولی هم چنان من توی صفحه ی نمایش کاربران آنلاین داخل سایت که نگاه می کنم میبینم خیلی از مواردی که روباتای گوگل پیدا میکنن نوشته برگه پیدا نشد که از این هم یه عکس گرفتم

مجددا تشکر می کنم از لطفتون

التماس دعا

یا زهرا(س)

post-949-0-39369600-1353428712_thumb.png

post-949-0-59063500-1353429023_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره برای این مشکل تاپیک جدید بزنید.

دیگه از حوزه این تاپیک کاملا خارج شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.