arash9579

فروش مستقیم فایل توسط کاربران

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید !

من خیلی وقته که با این موضوع در گیر هستم . ( کسی نتونست بهم کمکی بکنه ) :unsure:

میخوام یه سایت دانلود به ازای پرداخت بزنیم که محصول حاصی ارائه میده . تا اینجا مشکلی نیست

بعد میخواستم که کاربرای عضو هم بتونن اون فایل هایی که در باره موضوع سایته رو به فروش بزارن ! اینجا هم حله

اما مسئله اصلی و مهم اینه که میخوام زمانی که کاربر عضو شده یک فایل دانلود به ازای پرداخت میزاره برای فروش پولی که خریدار برای دانلودش میده مستقیم بره به حساب کاربر صاحب فایل ...

و این وسط من نقش واسط رو نداشته باشم

خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه این مشکل بزرگ منو حل کنه :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون حساب بانکی هست؟

پاسخ: نمیشه

زیرا: همه حساب بانکی ندارند، همه مرچنت ندارند، همه نمیتونند مرچنت رو به یک سایت نسب بدهند

راه حل :

میشه از درگاه‌های پرداخت مانند زرین پال ، پارس پال استفاده کرد

اما به هر حال شما باید اطلاعاتی از نحوه بررسی موفق پرداخت داشته باشید (رمز و عبور حساب)

البته میشه مانند خیلی از سایتها:

هزینه را به حساب کاربری افزود

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میتونید توی سایت یه بخشی ایجاد کنید که پول به موجودی حساب کاربرا تو سایت اضافه بشه و مثلن بعد از اینکه به 20000 تومن رسید کاربر درخواست واریز بده و شما به حسابش بریزید

افزونه هاش هست اما رایگان نیستن میتونید خودتون بدین به یک برنامه نویس براتون بنویسه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جواب هاتون

منظورم از حساب همون زرین پال یا پی لاینه فرقی نداره بین این دو !

در واقع من میخوام توی پنل کاربریش بتونه اطلاعات پی پالش رو مثلا وارد کنه تا از من مستقل باشه و مستقیم به حساب خودش ریخته بشه .

افزونه ایرانی که بعید میدونم باشه ! اما شاید افزونه ای با این شرایط برای پی پال نوشته شده باشه ! تا بعد تغییرات بدیمش بکنیم برای پی لاین مثلا . :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاربرای شما می تونید از کلید آسان پرداخت استفاده کنند

(حتما اطلاع دارید که نحوه کاریش چطوره ولی یه توضیح مختصر) اینکه کاربرای شما می تونید توی یکی از همین شرکت های پول الکترونیک حساب باز کنن و اون شرکت ها این امکان رو میدن که یک کلید پرداخت به کاربراشون میدن و مشتری بتونه مستقیم به حساب خود اونها پرداخت کنه مبلغ رو (البته ست کردن و فعال کردن دانلود بعد از اینطور پرداخت ها رو نمی دونم که چطور باید انجام داد)

توضیحات اضافی در مورد همین کلید آسان پرداخت رو می تونید تو این لینک مشاهده بفرمایید (پارس پال)

https://parspal.com/xContext/Merchant/?PaymentButton

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه دوستان ! :(

اما امید وارد بودم این پلاگین حدالقل برای پی پال وجود داشته باشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای پی پال این رو تست کنید:

http://wordpress.org/extend/plugins/easy-digital-downloads/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

با این افزونه کارایی که من گفتم رو میشه کرد ؟ :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نمیشه کرد

این افزونه خیلی سادست و فقط کار فروش فایل رو انجام میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همه

من یه سایت دارم که توش واسه اینکه خرج سایت دربیاد چند تا پروژه هم واسه فروش گذاشتم. من از درگاه پی لاین استفاده میکنم و از پلاگینی که آنها واسه وردپرس نوشتن واسه فروش فایل استفاده میکنم . پلاگین خیلی خوبی هست ولی عمده ترین مشکلی که داره اینه که لینک دانلود رو فقط نمایش میده و واسه خریدار ایمیل نمیکنه.دیروز دیدم که درگاه پی لاین رو واسه این افزونه که معرفی شد منظورم Easy Digital Downloads هست نوشتن. ولی نسخه فارسی این پلاگین رو پیدا نکردم. کسی از دوستان اگه داره لطف کنه تو تایپیک قرار بده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

برای درخواست فارسی سازی در تاپیک زیر مطرح کنید.

درخواست فارسی سازی افزونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟