amir0914

فراخوانی css در header

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، دوستان من یه قالب html5 دارم و به وررپرس تبدیل میکنم اما فایل پنج تا فایل css و یک فایل style.css دارد. فایل اصلی style رو فراخوانی میکنم. اما چطوری میتونم هموشونو تو header فراخوانی کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="mystyle.css">
</head>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز اما یه سوال ..این کد رو برای همه فایل های style تکرار کنم؟ چون 5 تا فایل استایل دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

اسم فایل های استایل متفاوت است مثلا style1.css و style2.css و.......


استایل اصلی رو با کد زیر فراخونی کنید

<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

بقیه رو به این شکل


<?php bloginfo('template_url'); ?>/style2.css

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از راهنمایی دوست خوبمون ولی اگه قراره هر 5 تا همیشه فراخونی بشن . پیشنهاد میکنم هر 5 تا رو داخل یک فایل css قرار بدید . برای سایتتون بهتره .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان ...اما مگه میشه هر 5 تا رو یه جا فراخوانی کرد که تو یه فایل بریزم؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان ...اما مگه میشه هر 5 تا رو یه جا فراخوانی کرد که تو یه فایل بریزم؟؟

بله محتوا رو کپی کنید و در داخل یک فایل بریزید.

فقط دقت کنید که ایدی ها و کلاس ها تکرای نشوند. که تداخل ایجاد کنه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری