Milad Rafi

نظر شما درمورد سایت من | LINEFA.ME

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

این تاپیک رو زدم که نظرات شما رو درمورد سایتم بدونم و بتونم سایتم رو بهتر کنم

کار سایت افزایش ادلیست و پشتیبانی ( گزاشتن اموزش و رفع مشکلات کاربرا ) برای مسنجر موبایل لاین هست

لطفا اگه مشکلی توی سایت مشاهده کردین و یا پیشنهاد و انتقادی در مورد سایت دارید حتما بگید که سایت رو به لطف شما بهتر کنم

و به نظر شما چه خدماتی روی سایت ارائه بدم بهتر هست؟ خدماتی که مربوط به مسنجر لاین و کلا گوشی های موبایل باشه و کاربر پسند باشه

اینم اطلاعات الکسا و جی تی متریکس و چک سئو سایت

http://www.alexa.com/siteinfo/linefa.me

https://chkme.com/seo-linefa.me

http://gtmetrix.com/reports/linefa.me/FRBZpT8A

پیشاپیش ممنون بابت نظرات شما : X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت نظرتون

به نظرشما مشکل قالب چی هست؟ این قالب هم فول ریسپانسیو هست و هم تقریبا مطابق با طراحی جدید گوگل هست

منتظر نظر سایر دوستان هم هستم :x

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، من در مورد GTmetrixش راهنمایی میکنم.

برای حذف query string ها میتونید از کد زیر در فایل functions.php استفاده کنید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

جاوا اسکریپت ها رو تا حد امکان در پایین صفحه قرار بدید ، استایل های css رو بالا تر از js ها قرار بدید

نسخه های آپتیمایز شده جی تی متریکس رو جایگزین نسخه های فعلی جاوا اسکریپت و سی اس استون کنین و در پایان اون 3 مورد فایل js رو با هم ادغام کنین تا سایتتون تقریباً بهینه سازی بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فضای خالی سفید زیاد داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، من در مورد GTmetrixش راهنمایی میکنم.

برای حذف query string ها میتونید از کد زیر در فایل functions.php استفاده کنید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

جاوا اسکریپت ها رو تا حد امکان در پایین صفحه قرار بدید ، استایل های css رو بالا تر از js ها قرار بدید

نسخه های آپتیمایز شده جی تی متریکس رو جایگزین نسخه های فعلی جاوا اسکریپت و سی اس استون کنین و در پایان اون 3 مورد فایل js رو با هم ادغام کنین تا سایتتون تقریباً بهینه سازی بشه.

یک سوال این کد را در انتهای فایل فانکشین بذاریم یا ابتدایش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، من در مورد GTmetrixش راهنمایی میکنم.

برای حذف query string ها میتونید از کد زیر در فایل functions.php استفاده کنید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

جاوا اسکریپت ها رو تا حد امکان در پایین صفحه قرار بدید ، استایل های css رو بالا تر از js ها قرار بدید

نسخه های آپتیمایز شده جی تی متریکس رو جایگزین نسخه های فعلی جاوا اسکریپت و سی اس استون کنین و در پایان اون 3 مورد فایل js رو با هم ادغام کنین تا سایتتون تقریباً بهینه سازی بشه.

ممنون . کدتون مفید بود

نسخه های آپتیمایز شده جی تی متریکس رو با فعلی ها عوض کردم ولی قالب سایت ریخت به هم . منم سریع به حالت اول برگردوندم

فضای خالی سفید زیاد داره.

بله درست میگید.ولی چون تقریبا 90 در کاربرای سایت با موبایل و تبلت هستند اون سفیدی هارو مشاهده نمیکنند. و فقط توی پی سی و نمایشگر های بزرگ به این صورت هست و به خاطر ریسپانسیو بودن قالب هست

یک سوال این کد را در انتهای فایل فانکشین بذاریم یا ابتدایش؟

اخر

----

دوستان لطفا انجمن هم مشاهده کنید و اگه مشکلی داره بگید . با بی بی پرس هست ولی تغیرات زیادی نسبت به نسخه خام بی بی پرس داره.برای مشاهده همه امکانات انجمن عضو باشید و با یوزر وارد شید بهتر هست

http://linefa.me/forum/

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول این که دامین مشابه سایت اصلی مسنجر لاین ( line.me ) باشه و بعد هم این که دامین های ir مورد نظرم که مناسب سایت باشن قبلا ثبت شده بودن

کلا دامین های بین المللی از دامین های ملی به نظرم زیبا تر هستند و بیشتر نظر کاربر رو به خودشون جذب میکنند

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یک سوال این کد را در انتهای فایل فانکشین بذاریم یا ابتدایش؟

هر جای فایل ، فقط بین کد های دیگه نباشه و داخل علامت های <?php و ?> هم باشه

ممنون . کدتون مفید بود نسخه های آپتیمایز شده جی تی متریکس رو با فعلی ها عوض کردم ولی قالب سایت ریخت به هم . منم سریع به حالت اول برگردوندم بله درست میگید.ولی چون تقریبا 90 در کاربرای سایت با موبایل و تبلت هستند اون سفیدی هارو مشاهده نمیکنند. و فقط توی پی سی و نمایشگر های بزرگ به این صورت هست و به خاطر ریسپانسیو بودن قالب هست اخر ---- دوستان لطفا انجمن هم مشاهده کنید و اگه مشکلی داره بگید . با بی بی پرس هست ولی تغیرات زیادی نسبت به نسخه خام بی بی پرس داره.برای مشاهده همه امکانات انجمن عضو باشید و با یوزر وارد شید بهتر هست http://linefa.me/forum/

اشتباه انجام دادید پس.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست انجام دادم. الانم تست کردم ولی باز هم خراب شد و زمان لود سایت خیلی بیشتر شد .منم هم به حال اول برگردوندم.http://gtmetrix.com/reports/linefa.me/9ggAN9cO

ولی یه سری تغیرات دیگه دادم که بهینه بشه .الان دیگه فکر کنم مناسب شده باشه

قبل : http://gtmetrix.com/...efa.me/FRBZpT8A

حال : http://gtmetrix.com/...efa.me/BPkQQZXJ

برای افزایش ورودی گوگل چه کارهای بکنم مناسب تر هست؟ الان به طور میانگین روزی 50-60 ورودی دارم که خیلی کم هست

چجوری تگ و کلامات کلیدی بدم که با سرچ کلمه " لاین " توی صفحه اول و رتبه های بالای نتایج گوگل بیام؟

الان با کلمه " لاین" صفحه چهارم گوگل هستم ولی با " لاین فارسی "و "سایت لاین فارسی" نتیجه اول هستم و با کلمات دیگه هم نتیجه 2 تا 5

برام مهم هست که با کلمه " لاین " توی صفحه اول گوگل بیام . چیکار کنم به نظرتون؟

دوستان همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات شما و گفتن مشکلات سایت هستم : x

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
درست انجام دادم. الانم تست کردم ولی باز هم خراب شد و زمان لود سایت خیلی بیشتر شد .منم هم به حال اول برگردوندم.http://gtmetrix.com/reports/linefa.me/9ggAN9cO ولی یه سری تغیرات دیگه دادم که بهینه بشه .الان دیگه فکر کنم مناسب شده باشه قبل : http://gtmetrix.com/...efa.me/FRBZpT8A حال : http://gtmetrix.com/...efa.me/BPkQQZXJ برای افزایش ورودی گوگل چه کارهای بکنم مناسب تر هست؟ الان به طور میانگین روزی 50-60 ورودی دارم که خیلی کم هست چجوری تگ و کلامات کلیدی بدم که با سرچ کلمه " لاین " توی صفحه اول و رتبه های بالای نتایج گوگل بیام؟ الان با کلمه " لاین" صفحه چهارم گوگل هستم ولی با " لاین فارسی "و "سایت لاین فارسی" نتیجه اول هستم و با کلمات دیگه هم نتیجه 2 تا 5 برام مهم هست که با کلمه " لاین " توی صفحه اول گوگل بیام . چیکار کنم به نظرتون؟ دوستان همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات شما و گفتن مشکلات سایت هستم : x

GTmetrix

جاوا اسکریپت ها رو تا حد ممکن به پایین صفحه انتقال بدید و همچنین اگر تواناییشون رو دارین با استفاده از کد ها کاری کنید که بعد از لود سایت جاوا اسکریپت ها لود بشن (اگر نیاز به کد بود بگید تا بدم)

3 تا ارور 404 دارین حلّش کنید (Avoid Bad Request)

موارد ذکر شده در Inline small CSS رو با فایل style.css اقدام کنید و پاک کنید این فایل ها رو.

همچنین محتوای فایل ذکر شده در Inline small Javascript رو با یکی دیگه از فایل ها اقدام کنید.

____

در مورد سئو و جستجوی گوگل اینکه واژه "لاین" رو اوّل نمایش داده بشین کار خیلی سختی هست...

تنها کلیدواژه ها مهم نیستن.

خیلی مسائل دیگه مثل الکسا هم دخیل هست ، وقتی که ورودی به سایت های دانلود بیشتر هست سایت شما هیچوقت به اوّل نمیره...

پیشنهاد من اینکه نسخه های مختلف لاین رو هم + نرم افزار های کمکی برای دانلود توی سایتتون بذارین.

امّا اینکه به اوّلین سایت جستجو شده برسین کار سختی هست که همونطور که گفتم نیاز به کلیک خور زیاد هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوا اسکریپت ها دوتاش هست که توی هدر و بالای سایت اجرا میشه چون که نیاز هست بالای صفحه باشه

ممنون میشم کد رو بدید

کد زیر رو توی نت دیدم و استفاده کدم ولی خود کد را توی سایت نمایش میده


$(window).bind("load", function() {
// code here
});

فایل های Inline small CSS رو با style.css ادقام کردم و پاک کردم ولی به Avoid Bad Request اضافه شدن

چجوری Avoid Bad Request رو رفع کنم؟ وقتی فایل هارو سرجاشون میزارم به Inline small CSS اضافه میشن وقتی پاک میکنم به Avoid Bad Request

محتوای فایل های Inline small Javascript رو با کدوم فایل ادغام کنم بهتر هست؟

-----------

الان الکسای سایت 9.133 هست . روزی که پست رو زدم اینجا 11.700 بود .

سایت http://lineniha.ir با الکسا 40 هزار با کلمه لاین رتبه سوم نتایج هست !! برام خیلی عجیبه . هم بازدید و هم خدمات سایتش نسبت به سایتم خیلی کمتر هست ولی جایگاه بهتری داره

برنامه هم چنتا گزاشتم . الان هم چنتا برنامه دیگه با کلمه کلیدی و توضیحات میزارم داخل سایت

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!-- Content -->

برای لود جاوا اسکریپت ها بعد از لود سایت میتونین از کد زیر استفاده کنید.

ولی فراموش نکنید کد زیر فقط برای یه سری موارد خاص میشه استفاده بشه که کاربر نیازی به اون موارد تا زمان خاصی نداره.

و اگر برای اسکریپت هایی استفاده کنید (مثل خود فایل جی کوئری) که از همان ابتدا نیاز به لودشون هست به مشکل برخواهید خورد.


<script>
window.onload = downScripts;

function downScripts() {
var element = document.createElement("script");
element.src = "myScript.js";
document.body.appendChild(element);
}
</script>

_____

مشکل avoid bad request برای مواردی هست که شما یه فایل رو حذف کردید امّا هنوز هم از مرورگر میخواین که لودش کنه که مرورگر با ارور 404 مواجه میشه.

باید بگردید و ببینید که کجا اون فایل فراخوانی شده.

_____

فایل های جاوا اسکریپت رو با فایلی ادقام کنید که کاراییش به اندازه همین فایل ها هست.

مثلاً اگر یه فایلتون توی تمامی صفحه ها لود میشه ولی این فایل ها فقط باید توی انجمن لود بشن سراغ یه فایلی برید که فقط توی انجمن نیاز به لودش باشه

_____

"لاین" رو توی گوگل جستجو کردم سایتی که میگید رو پیدا نکردم.

به احتمال زیاد گوگل اون سایت رو به دلیل تجربه ای که از شما داره براتون زودتر میاره (زمانی که روی یه سایت خاص توی نتایج زیاد کلیک میکنید اون سایت رو از اون پس برای شما بالا تر نشون میده یعنی اینکه نتایجی که شما توی کشورتون و با آیدیتون میبینین با بقیّه افراد خیلی متفاوت هست...)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها.پس برای gtmetrix باید توی بیشتر فایل ها کار کنم و سرچ کنم تا بشه بهترش کرد. الان به دلیل کنکور دیگه کمتر میتونم وقت بزارم روش . تا همین الانشم فکر کنم خوب شده باشه . انشالله ادامه کارهای بهینه سازی از نظر gtmetrix رو بعد انجام میدم

شروع : http://gtmetrix.com/...efa.me/FRBZpT8A

حال: http://gtmetrix.com/...efa.me/wUJtsi4I

به لطف شما واقعا خیلی بهتر شد . ممنون از کمک هاتون اقای زینلی : x

-----

اهان . الان شما لاین رو که سرچ میکنید سایتم براتون صفحه چندم میاد؟ برای خودم الان سوم هست

الکسا و ورودی گوگل هم خدارو شکر بهتر شده . ورودی گوگل دیروز 210 تا ایپی و 345 تا بازدید بود و امروز تا الان 174 تا ایپی و 301 بازدید از ورودی ها.

الکسا هم در حال حاظر 8,853 هست

-------

لود تصاویر رو هم با lazy load بهتر کردم که با اسکرول لود بشه و تاثیر گزار بود

دیگه به نظرتون چه کارهایی انجام بدم بهتر هست؟

چه خدماتی توی سایت ارائه بدم برای کاربرای موبایل محبوب هست و استفاده زیاد داره؟

و اگه مشکلی توی سایت مشاهده میکنید ممنون میشم بگید

لطفا سایر دوستان هم من رو همراهی کنند : x

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اها.پس برای gtmetrix باید توی بیشتر فایل ها کار کنم و سرچ کنم تا بشه بهترش کرد. الان به دلیل کنکور دیگه کمتر میتونم وقت بزارم روش . تا همین الانشم فکر کنم خوب شده باشه . انشالله ادامه کارهای بهینه سازی از نظر gtmetrix رو بعد انجام میدم شروع : http://gtmetrix.com/...efa.me/FRBZpT8A حال: http://gtmetrix.com/...efa.me/wUJtsi4I به لطف شما واقعا خیلی بهتر شد . ممنون از کمک هاتون اقای زینلی : x ----- اهان . الان شما لاین رو که سرچ میکنید سایتم براتون صفحه چندم میاد؟ برای خودم الان سوم هست الکسا و ورودی گوگل هم خدارو شکر بهتر شده . ورودی گوگل دیروز 210 تا ایپی و 345 تا بازدید بود و امروز تا الان 174 تا ایپی و 301 بازدید از ورودی ها. الکسا هم در حال حاظر 8,853 هست ------- لود تصاویر رو هم با lazy load بهتر کردم که با اسکرول لود بشه و تاثیر گزار بود دیگه به نظرتون چه کارهایی انجام بدم بهتر هست؟ چه خدماتی توی سایت ارائه بدم برای کاربرای موبایل محبوب هست و استفاده زیاد داره؟ و اگه مشکلی توی سایت مشاهده میکنید ممنون میشم بگید لطفا سایر دوستان هم من رو همراهی کنند : x

همون صفحه سوم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

بعد از مدتی دوباره این تاپیک رو اپدیت میکنم که دوستان نظرات و پیشنهادات خودشون رو درمورد سایت بگند .

لطفا درصورتی که نظری درمورد سایت دارید بگید تا انجامش بدم. میخوام این سایت رشد خوبی پیدا کنه.

به نظر شما چه خدماتی روی سایت ارائه بشه مناسب هست؟

این مورد هم در نظر بگیرید که بیش از 90 درصد کاربران سایت , با گوشی های موبایل و تبلت ها هستند و خدمات باید مناسب این نوع از کاربران باشه

پیشاپیش ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یک بخش به عنوان مانیتورینگ استیکر لاین هم در سایت قرار بدید

و تمام استیکرهای لاین را در انجا قرار بدید (هر تعداد که میتوانید)

و هر وقت که استیکر جدیدی در لاین منتشر شد ان را در سایت قرار بدید

چون خیلیا دنبال اینجور سایتا هستند!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پیشنهادتون

این بخش رو به زودی به سایت اضافه میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یک بخش به عنوان مانیتورینگ استیکر لاین هم در سایت قرار بدید

و تمام استیکرهای لاین را در انجا قرار بدید (هر تعداد که میتوانید)

و هر وقت که استیکر جدیدی در لاین منتشر شد ان را در سایت قرار بدید

چون خیلیا دنبال اینجور سایتا هستند!

منم با این مورد موافقم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری