jakob

load نشدن فایل css

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

فایل css هنگام بالا امدن سایت اجرا نمیشه . قالب بدون استایل هست!!

تا چند وقت پیش کار میکرد اما دچار مشکل شده است


<link type="text/css" rel="stylesheet" href="<?php echo $site_url; ?>min/f=static/css/reset.css,static/css/960_24_col_rtl.css,static/css/style.css,static/css/jcarousel.css,static/css/nivo-slider.css,static/css/thumbs-plugin.css" />

این هم لینک فایل های css که ادرس دهی کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو بدین یه چک کنم چون باید دید مشکلش چیه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

نحوه‌ی فراخوانی فایلها یه مقدار عجیب و بنظرم اشتباهه! از طرفی میگین تا حالا کار میکرده. حداقل محتویات header.php رو بذارین تا چک بشه.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همونطوره که newbie عزیز گفتند و به نظر می آد این آدرس مربوط به یک افزونه کمپرسور برای css باشه که همه ی css ها رو جمع کرده در یک فایل چیزی که مهمه اینه که آدرس ($site_url) براش تعریف شده یا نه روی صفحه سایت راست کلیک کنید و سورس کد صفحه را احضار کنید در سورس کد این آدرس را به صورت تفسیر شده می بینید و می توانید چک کنید آدرس چه خطایی دارد

می تونید هم آدرس بگذارید تا چک بشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون