thismoment

حذف جداول ساخته شده یک پلاگین از دیتابیس

4 پست در این موضوع قرار دارد

من افزونه Google XML Sitemaps


https://wordpress.org/plugins/google-sitemap-generator/

رو حذف کردم ولی جداول

sm_status

sm_options

که در wp_options قرار دارن حذف نشده

علتش چیه؟

دستی حذف کنم؟ یا راه بهتری هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. هر پلاگینی که جداول وخصوص به خودش داشته باشه بعد از پاک کردن معمولا میزاره اونها باقی بمونن تا اگر پشیمون شدید اطلاعاتتون از دست نره و یا بنا به دلایلی ممکن هست شما مجبور بشید پلاگین رو برای مدتی غیرفعال کنید که در اون صورت اگر پلاگین بخواد جداول خودش رو موقع غیرفعال کردن حذف کنه دیگه قطعا یکسری اطلاعات مهمتون از دست میره.

اون جداول رو دستی حذف کنید مشکلی هم نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم در واقع یه مقاله خوندم که اگه yoast نصب باشه بهتره از نقشه سایت yoast استفاده بشه تا اینکه یه پلاگین دیگه برای نقشه سایت نصب کنیم چون اینجوری موتور جستجو به دو نوع نقشه سایت برخورد میکنه و سر در گم میمونه و رنک پاین میاد

البته yoast گزینه غیر فعال کردن نقشه سایتش رو داشت

به نظر شما نقشه سایت yoast بهتره یا افزونه فوق؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از اون افزونه استفاده نکردم ولی yoast توی افزایش بازدید گوگل خیلی موثره و خوب عمل میکنه و مرتب هم به روز میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط Andy Murray
      با سلام ، وقت دوستان وردپرسی بخیر ! 
      دوستانی که به دنبال نمایش ستاره دار مطالب در گوگل هستین، حتما میدونید که افزونه های زیادی در این رابطه هست . من از kk Star Ratings استفاده کردم اما برای بعضی سایت ها جواب میده و برای بعضی ها هم جواب نمیده ، کسی اطلاعات دقیق تری داره که دلیلش چی هست ؟ و مشکل کار کجاست ؟ 
      به عنوان مثال برای سایت دی کیو شاپ کار نمیکنه ولی برای سئو سایت ستاره دار نمایش داده میشه .