25 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.من چند وقتی بود وقت کرده بودم به انجمن سری بزنم.ولی امروز که آمدم دیدم قسمت آموزش بهش اضافه شده.این خیلی عالی.اگر بخواهیم ادامه بدهیم باید تمام قدرتمان را به کار بگیریم.از خودم شروع می کنم من تقریبا 80% با ترجمه زبان انگلیسی اشنا هستم سعی میکنم از این به بعد مطالبی که در آموزش ها وردپرس یه صورت انگلیسی قرار گرفته را ترجمه کنم.ولی قول نمی دهم کی بتوانم هر متن را ترجمه کنم.من دوم ریاضی هستم وخیلی وقت نمی کنم.اما تمام سعی ام را می کنم.از دیگران هم که در این انجمن فعالیت می کنند درخواست می کنم که قسمت آموزش را به سرعت پر از مطالب مفید کنید.فقط خیلی با کد نویسی وردپرس که همان PHP است تسلطی ندارم و از پاسخ دادن به سولات معذورم هستم پس از دیگران خواهش می کنم آموزش هایی را که خودم می گذارم در صورتی که دیگران سوال کردند پاسخ دهند.

ویرایش شده در توسط alireza1375
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، بسیار عالی!

می‌توانید از مستدات وردپرس شروع کنید به ترجمه. دارای مقالات زیادی هستند که میتونه برای انجمن و کاربران مفید باشه.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله بخش آموزش اضافه شده و در حال تنظیات نهایی هست.

هدف هم ایجاد بخشی هست که جدا ولی همراستا با انجمن باشه.

بزودی آماده بهره برداری کامل میشه.

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بسم الله رو بگو ، مام هستیم ، اگر خدا بخواد .

بعدم ریاضی میخونی گسسته و دیفرانسیل رو توپ بخون ;)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بسم الله رو بگو ، مام هستیم ، اگر خدا بخواد .

بعدم ریاضی میخونی گسسته و دیفرانسیل رو توپ بخون ;)

حتما.چون تصمیم دارم که کامپیوتر بخونم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دوستان تاپیک رو میارم بالا .

حتما.چون تصمیم دارم که کامپیوتر بخونم.

به نظر من نظری رو ول کن ، از همین الان برو دانشکده فنی .

من خودم ریاضی خوندم ، دانشگاه هم سه ترم ریاضی محض خوندم .

انصراف دادم ، دوباره کنکور الان دارم IT میخونم .

اگه سال دوم دبیرستان میرفتم فنی ، الان ارشد شرکت میکردم ، نه ترم اول کارشناسی :(

راستی از همین الانم برنامه نویسی رو شروع کن .

چون دانشگاه هیچی بهت یاد نمیدن که به دردت بخوره .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به

عجب قسمتيه اين بخش آموزش

مرسي از مديران

در مورد گفته رضا جان

چون دانشگاه هیچی بهت یاد نمیدن که به دردت بخوره .

كاملا موافقم

به استاد وقتي بگي آقا جان بدون "" هم جواب ميده ! بگه من نميدونم كتاب اينطور گفته ! چه ميشه گفت؟

حداقل ما كه داريم كارداني ميخونيم اينطوريه

البته شرمنده ميدونم جاش نبود ولي بهتره خودتون شروع كنيد و به اميد دانشگاه نباشيد

چون دانشگاه php رو در حد خيلي خيلي مبتدي ياد ميده كه فقط بتوني كدي رو كه ديدي بفهمي php هست يا نه!

بازم شمرمنده

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید دوستان تاپیک رو میارم بالا .

به نظر من نظری رو ول کن ، از همین الان برو دانشکده فنی .

من خودم ریاضی خوندم ، دانشگاه هم سه ترم ریاضی محض خوندم .

انصراف دادم ، دوباره کنکور الان دارم IT میخونم .

اگه سال دوم دبیرستان میرفتم فنی ، الان ارشد شرکت میکردم ، نه ترم اول کارشناسی :(

راستی از همین الانم برنامه نویسی رو شروع کن .

چون دانشگاه هیچی بهت یاد نمیدن که به دردت بخوره .

اتفاقا یک از کلاس هایی که روی الویت گذاشتم برنامه نویسی است.تا الات برنامه نویسی VB6 و HTML و Flash را خوندم.برنامه بعدی که در نظر دارم C و PHP است.از همه شما بابت راهنمایی ممنونم.در ضمن من از و یکی از دوستانم که در سایت خودم فعالیت میکند ، کار ترجمه را شروع کردیم.قول نمی دهم کی آمده شود.ولی می تونم به هم اعضا بگم منتظر خبر های جالب در بخش آموزش وردپرس باشند.

ویرایش شده در توسط alireza1375
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

vb <_< flash -_-

بیکاریا !!!!

یه چیز بخون تا 100 سال دیگه کاربرد داشته باشه .

تحت وب php

موبایل/سیستم عامل/تحت وب /GTK / QT فقط پایتون

جاوااسکریپت هم یادت نره .

C++ هم یه نگاه بنداز .

غیر از اینا ، هر چی بخونی وقت تلف کردنه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

vb <_< flash -_-

بیکاریا !!!!

یه چیز بخون تا 100 سال دیگه کاربرد داشته باشه .

تحت وب php

موبایل/سیستم عامل/تحت وب /GTK / QT فقط پایتون

جاوااسکریپت هم یادت نره .

C++ هم یه نگاه بنداز .

غیر از اینا ، هر چی بخونی وقت تلف کردنه .

دوتاي اول كه اون شكلك رو گذاشتي رو خوب گفتي :D

با نظرت موافقم ، خودمم دانشجوي IT هستم ديگه اخراي كارداني ام..

عاشق پايتونم واي كي ميشه وقت كنم برم سمتش!!! بعضي چيزارو ديديد كه انسان واقعا دوس داره و حتما هم سمتش ميره براي منم همين بوده و پايتون رو خيلي دوس دارم نميدونم علتش چيه شايد چون با لينوكس كار ميكنم و اين زبان هم تو اون بستر خوبه! ولي اصلا سمتش نرفتم اصلا و فقط درباره اش شنيدم!

PHP رو هم خيلي دوس دارم و در حد كاراي ابتدايي سمتش رفتم و ميدونم ، (وقت نميكنم اصلا ولي حتما حرفه اي دنبالش ميكنم 100 درصد )

C++ هم تو دانشگاه با كمال تعجب اساتيد و ... 19 شدم! :D خيلي اين زبان رو دوس دارم و البته بازم اين رو حرفه اي نرفتم دنبالش و تو دانشگاه باهاش اشنا شدم و يكمي پا فراتر از مرز دانشگاه توي اين زبان گداشتم و تونستم بيشتر باهاش اشنا بشم! زبان بزرگي هستش و تا جايي كه من متوجه شدم تمام پروژه هاي بزرگ بااين زبان معمولا نوشته ميشه!

خواستم تو بحثتون شركت كرده باشم... :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

PHP رو هم خيلي دوس دارم و در حد كاراي ابتدايي سمتش رفتم و ميدونم ، (وقت نميكنم اصلا ولي حتما حرفه اي دنبالش ميكنم 100 درصد )

C++ هم تو دانشگاه با كمال تعجب اساتيد و ... 19 شدم! :D خيلي اين زبان رو دوس دارم و البته بازم اين رو حرفه اي نرفتم دنبالش و تو دانشگاه باهاش اشنا شدم :)

منم برنامه سازی پیشرفته (++C) ٢٠ شدم و کلاً زبان های خانواده ++C مثل php را دوست دارم و فکر میکنم کمتر کسی باشه که برنامه نویسی انجام بده و ++C یکی از زبان های مورد علاقش نباشه. ;)

سعی کنید در کنار درس برای خودتون تمرین و پروژه انجام بدید.

اگر تونستید الگوریتم هایی که یاد میگیرید هم پیاده سازی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
PHP رو هم خيلي دوس دارم و در حد كاراي ابتدايي سمتش رفتم و ميدونم ، (وقت نميكنم اصلا ولي حتما حرفه اي دنبالش ميكنم 100 درصد )

پی اچ پی همین الانشم جایگاه خوبی داره ، دیگه حالا فکر کن بیست سی سال دیگه چی بشه !

به نظر من هر کی پی اچ پی نخونه از قافله عقب میمونه .

عاشق پايتونم واي كي ميشه وقت كنم برم سمتش!!!

منم همینطور اما منم وقت نمیکنم . :(

C++ هم تو دانشگاه با كمال تعجب اساتيد و ... 19 شدم!

من توی رشته قبلیم 13 شدم ;)

فکر میکنم کمتر کسی باشه که برنامه نویسی انجام بده و ++C یکی از زبان های مورد علاقش نباشه.
زبان بزرگي هستش و تا جايي كه من متوجه شدم تمام پروژه هاي بزرگ بااين زبان معمولا نوشته ميشه!

سی ++ زبان قوی و سریعی هست اما تقریباً سطح پایئنه !

برنامه نویس باید خودش رو بکشه !

اما الان دیگه مسله پردازش سریع حل شده چون ماشاالله هزار ماشاالله سرعت پردازش سی پی یوهای امروزی عین بوگاتی میمونه !

پس بهتره برنامه نویس کمی به فکر راحتیه خودش باشه .

;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک برای بحث آزاد دوستان منتقل شد. :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک برای بحث آزاد دوستان منتقل شد. :)

اخي ، خيلي باحال گفتي اقا مرتضي اون شكلكت هم باحال بود كلي خنديدم!!! مثل اين ميمونه كه ما رفتيم تو قنادي و داريم از مكانيك ماشين صحبت ميكنيم!!! جاي تعجب هم داره اخه اينجا بخش اموزش بود و ما ازاد كرديم! :D

پی اچ پی همین الانشم جایگاه خوبی داره ، دیگه حالا فکر کن بیست سی سال دیگه چی بشه !

به نظر من هر کی پی اچ پی نخونه از قافله عقب میمونه .

من حتما سمتش ميرم

سی ++ زبان قوی و سریعی هست اما تقریباً سطح پایئنه !

برنامه نویس باید خودش رو بکشه !

اما الان دیگه مسله پردازش سریع حل شده چون ماشاالله هزار ماشاالله سرعت پردازش سی پی یوهای امروزی عین بوگاتی میمونه !

پس بهتره برنامه نویس کمی به فکر راحتیه خودش باشه .

;)

واقعا سطح پايينه!!!؟ باورم نميشه من فكر ميكردم البته اينطوري شنيده و مطالعه كرده بودم كه تمام پروژه هاي بزرگ دنيا با اين زبانه!! پس با اين حال الان چي جاشو پر كرده و زبان مطرح براي پروژه هاي بزرگ چيه!!؟ مثل همين گيم و ....!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زبان سطح پایین هست نه اینکه سطح زبانش پایین باشه. فرق داره. ;)

مثلا پایتون سطح بالا هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از آقا مرتضی .

زبانهای سطح پائین سریعتر هستن اما یادگیریشون سختتره و همچنین حجم کدنویسی بیشتری لازم دارن برای یک پروژه مثلاً !

زبانهای سطح بالا امکانات بیشتری دارن اما خب این امکانات باعث شده کنتر عمل کنن .

تفاوت سرعتشون در یک برنامه معمولی به میکروثانیه هست پس بهتره اگر میخواید برنامه نویسی کار کنید و زود به نتیجه برسید زبانهای سطح بالا رو انتخاب کنید .

همچنین یه چیزم بگم ، پایتون زبان برنامه نویسی مورد علاقه هکر هاست :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

او صحيح .... پس كه اينطور :) من هيچ كدام از اين زبان هاي ياد شده رو همونطور كه گفتم در سطح حرفه اي دنبال نكردم و سطح پايين بوده در حدي كه كارام راه بيوفته ولي با اينكه مطالعه زيادي داشتم و مسائل ديگه ، بايد اعتراف كنم جدا اين مساله رو نميدونستم و اينكه برام جالبه توي كتاب هايي كه دارم و مقالاتي كه خوندمم نشنيده بودم اين رو ، حالا شايد بهش اشاره شده باشه كه فلان زبان سطح بالاست و يا پايين ولي خب توضيح اين چنيني ازش نميدونستم و متشكرم كه گفتيد و به اطلاعاتم اضافه شد...

اقا مرتضي منابعتون خوب بود متشكرم...

اره ميدونم پايتون به اين صورته.... هكرا فكر كنم با پرل هم زياد كار ميكنن.

راستي حالا اين سطح بالا و پايين فقط همينه ديگه؟ يعني زمان لازم براي اجرا و مقدار استفاده از پردازشگر درسته؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
راستي حالا اين سطح بالا و پايين فقط همينه ديگه؟ يعني زمان لازم براي اجرا و مقدار استفاده از پردازشگر درسته؟

زبان سطح بالا رو با زبان آدمیزاد مقایسه میکنن و زبان سطح پایین رو با هیچ زبانی :D

در کل اگه در حال ساخت یک سیستم منسجم و کاملاً مستقلی هستی از زبانهای سطح پایین استفاده کن (مثلاً میخوای یه سیستم عامل بنویسی)

اما اگه در حال ساخت یه اپلیکیش هستی که میشه روی سیستم عامل نصب کرد از زبانهای سطح بالا استفاده کن . (مثل وبسایت و برنامه های ویندوز و لینوکس و موبایل و ...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس براي همينه كه تمام و يا بهتره بگيم بيشتر پروژه هاي طراحي گيم رو با زبان C++ منويسن..

جاله و خيلي كمكم كرد اين مساله ، پس هنوز C++ جا داره ، من اولويتم الان PHP هستش و C++ و در كنارش پايتون رو بايد يه كلاسي چيزي برم ببينم چي ميگن نميشه همش خونه خوند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ادامه توضیح جناب rezaonline

زبان سطح پایین به دلیل اینکه با Kernel یا هسته سیستم عامل در ارتباطه و همچنین به زبان سخت افزار یا کد های باینری (بیت ها یا صفر و یک) نزدیکترند کدهایی که نوشته و اجرا میشه سرعت اجرایی بیشتری دارند و دقیقاً برعکس تصور مردم از مفهوم سطح پایین است مثل همان ++C که گفته شد و یا Pascal.

زبان PHP نیز بر گرفته از زبان ++C است.

زبان سطح بالا در قسمت shell یا پوسته ویندوز در ارتباطه و به نسبت زبان سطح پایین سرعت اجراش بیشتر طول میکشه و همچنین به زبان مردم نزدیک تره مثل VB که زبان سطح بالا گفته میشه.

ببخشید که زیادی تخصصی شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پی اچ پی با اون وسعت و فراگیریش توی ایران ، بگردی 4 تا کلاس درست و حسابی پیدا نمیکنی ، حالا چه برسه به پایتون ! ;)

ببخشید که زیادی تخصصی شد.

چاکریم فقط اون قسمتی که گفتی

زبان PHP نیز بر گرفته از زبان ++C است.

احتمالاً منظورت این بود پی اچ پی سطح بالا است ، دوستان اشتباه نکنن ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

php از روی c و perl الگو گرفته شده.

الگوهای ++c کمی متفاوت هست.

در مورد برنامه نویسی وب اگر با php کار کردید اصلا سراغ پایتون نرید. مطمئن باشید ازش زده میشید. (تجربه شخصی که داشتم)

php خیلی از پایتون شیرین تر هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبول دارم پی اچ پی خوشدستره اما سینتاکس پایتون ساده تره (در حال حاضر بصورت فوق برنامه پایتون کار میکنم .)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ادامه توضیح جناب rezaonline

زبان سطح پایین به دلیل اینکه با Kernel یا هسته سیستم عامل در ارتباطه و همچنین به زبان سخت افزار یا کد های باینری (بیت ها یا صفر و یک) نزدیکترند کدهایی که نوشته و اجرا میشه سرعت اجرایی بیشتری دارند و دقیقاً برعکس تصور مردم از مفهوم سطح پایین است مثل همان ++C که گفته شد و یا Pascal.

زبان PHP نیز بر گرفته از زبان ++C است.

زبان سطح بالا در قسمت shell یا پوسته ویندوز در ارتباطه و به نسبت زبان سطح پایین سرعت اجراش بیشتر طول میکشه و همچنین به زبان مردم نزدیک تره مثل VB که زبان سطح بالا گفته میشه.

ببخشید که زیادی تخصصی شد.

نه عزيزم هممون تو اين رشته تحصيل ميكنيم و چيزي پيچيده نيست متشكرم ازت..

php از روی c و perl الگو گرفته شده.

الگوهای ++c کمی متفاوت هست.

در مورد برنامه نویسی وب اگر با php کار کردید اصلا سراغ پایتون نرید. مطمئن باشید ازش زده میشید. (تجربه شخصی که داشتم)

php خیلی از پایتون شیرین تر هست.

پرل.. نميدونم چرا از اينم خوشم مياد! چون زماني كه با مووبل تايپ بودم واقعا رازي بودم ولي چون پرل بود انگار با دست بسته باهاش كار ميكردم! اين زبان گويا ديگه از چشم افتاده....

(اقا مرتضي براي غير وب پايتون چطوره؟؟)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرل هم مثل پایتون کراس پلتفرم و چند منظوره هست.

یعنی میشه هم برای سیستم عاملهای اپلیکیشن نوشت هم میشه وب نوشت.

پرل زبان سنگینی هست و با اینکه قدیم خیلی استفاده میکردم ولی الان با توجه به زبانهای مشابه مثل php کلا کنار گزاشتمش.

پایتون هم خروجی اپلیکیشینی داره هم برای وب استفاده میشه.

مثل با پایتون و جانگو میتونید خروجی Exe با gui بگیرید. یا پایتون و Qt و...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری